- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.104
- 698
Allah bağışlasın güzel ömür versin rabbimBüyüğüm kız küçük erkek canım
Amin canım hepimizinkiniAllah bağışlasın güzel ömür versin rabbim
B3n son ara öğün olarak yapıyorum sana da zararı yoksa akşam 9,30 gibi yiyebilirsin.Kızlar chia li tarifleriniz varsa paylasirmisiniz
Hurma hemi besleyici ve içerik açısından besin değeri oldukça yüksektir lifli bir besindir tok tutar yani ayrıca kandaki şeker oranında dengeler ve tatlı krizinde bastırıyor bir Hurma peşinde iki bardak su rahat içerisin çok su çok süt beslenme uzmanlarida hurma yi diyet listelerinde oneriyorlar evet ekmek biraz fazla olmuş gerisinde sıkıntı yok gibi bebisede kocaman bi mujuksssss :))Ok aklımda olsun
Nedense ramazan hariç hurma alışkanlığım yok olması gerekir demi ama .
Teşekkür ederim
Sence başka neler yanlış akşam çok ackmis olduğum için ekmeği 3 dilim yaptım fazla ama benim normalde yedigimn 3 te biri bunlar
Himm lezzetli gibi deneyeceğim muhakkakB3n son ara öğün olarak yapıyorum sana da zararı yoksa akşam 9,30 gibi yiyebilirsin.
1 yemek kaşığı chia
1 bardak süt
Yarım muz veya küçük şeftali veya 3 k kayısı
Tarçın
Hepsini karıştırıp yaklaşık 1 saat dolapta bekletiyiruz ve yiyoruz :)
Bugün beni o kadar yordu ki çoktan yattı gece uykusunaHurma hemi besleyici ve içerik açısından besin değeri oldukça yüksektir lifli bir besindir tok tutar yani ayrıca kandaki şeker oranında dengeler ve tatlı krizinde bastırıyor bir Hurma peşinde iki bardak su rahat içerisin çok su çok süt beslenme uzmanlarida hurma yi diyet listelerinde oneriyorlar evet ekmek biraz fazla olmuş gerisinde sıkıntı yok gibi bebisede kocaman bi mujuksssss :))
Herkesin menüsünü okudukça iştahim kabariyor :)))Kızlar Yozgat'tan şimdi döndük
Sabah
1.5 haş yumurtS
Kk peynir
Zeytin doma salatalk
Öğlen
Bir avuç kuruyemiş
Yarım muz
Akşam 16.00
Bir tabak testi kebabı
Üç kaşık pilav
Salata
Ara
Bir kup dondurma
Su 2 litre
Benim ufaklık ta 4 yaşında iki saattir abisiyle kavgada bilgisayar istiyor oyun oynayacak miss yaş büyüyor ama dert kuculmuyor sadece değişiyorBugün beni o kadar yordu ki çoktan yattı gece uykusuna
Ayyy bende de var öyle iki tane kavgacıBenim ufaklık ta 4 yaşında iki saattir abisiyle kavgada bilgisayar istiyor oyun oynayacak miss yaş büyüyor ama dert kuculmuyor sadece değişiyor
Bizimkiler iki uc noktada abimiz 18 yaşında :))Ayyy bende de var öyle iki tane kavgacı
Biraz anlar büyük olan bendeki biri 8 diğeri 5Bizimkiler iki uc noktada abimiz 18 yaşında :))
Evet anlayış gösteriyor ama yaş farkı çok olunca paylaşım az oluyor gerçi ikisinin arasında birde ablamiz var ama oda 13 yaşındaBiraz anlar büyük olan bendeki biri 8 diğeri 5
Oo maşallah canım küçük kız mı erkek mi senin yaş kaç ne sordum değil mi :)Benim ufaklık ta 4 yaşında iki saattir abisiyle kavgada bilgisayar istiyor oyun oynayacak miss yaş büyüyor ama dert kuculmuyor sadece değişiyor
Bunu da okumamışım al sana bir üç çocuk dahaEvet anlayış gösteriyor ama yaş farkı çok olunca paylaşım az oluyor gerçi ikisinin arasında birde ablamiz var ama oda 13 yaşında
Aminnnn cumlemizin kini cnmmBunu da okumamışım al sana bir üç çocuk dahaallah bağışlasın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?