Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam o zaman benim hedef 63 ama bende burdan 60 olana kadar ayrılmicam inşallah
Her hafta Cuma kritik yapcaz kim daha az vermişse yediği şeyleri gözden geçircez
Tamamdır bana uyar simdi her akşam bütün gün yediğimiz şeyleri yazicaz dimi

Himuyom canım biraz kendinden bahseder misin
Kimmiş bu himu nasıl aldı bu kiloları
Hemen bahsediyimm 19 yaşındayım universiteye başlarken 62 kiloydum 1. Sınıf boyunca hep dışardan yemekten işte böyle oldum şimdi 2. Sınıfa başlamadan bu kiloları vermek istiyoruum

Hemen bahsediyimm 19 yaşındayım universiteye başlarken 62 kiloydum 1. Sınıf boyunca hep dışardan yemekten işte böyle oldum şimdi 2. Sınıfa başlamadan bu kiloları vermek istiyoruum
Bir yılda aldın off kötü olmuş
Sen gençsin hemen verirsin şimdi
Ben 28 yaşındayım 8 aylık bir kızım var
Matematik öğretmeniyim
Evlenince aldım ben de
3 yıllık evliyim
Doğum kiloları gitti ama bu boyda 67 falan beni iri gösteriyor
Galiba omuzlarımda geniş diye

Evet canim 16 yildir Almanya'dayim hatta gecen sene vatandasligimi alarak tam bi Alman patetesi oldum
Türkiye'de Elektrik Mühendisligi burda Yazilim Mühendisligi okudum. Su an Yazilim Mühendisi olarak çalisiyorum.
Ooo sen oralı olmuşsun kız
Yazılım eyidir bacım skardeşimde yeni mezun

Evet canim 16 yildir Almanya'dayim hatta gecen sene vatandasligimi alarak tam bi Alman patetesi oldum
Türkiye'de Elektrik Mühendisligi burda Yazilim Mühendisligi okudum. Su an Yazilim Mühendisi olarak çalisiyorum.
Almanya dan bana alman koca bul simiii ben almanyada yaşamak istiyorum yaaaa

Ooo sen oralı olmuşsun kız
Yazılım eyidir bacım skardeşimde yeni mezun

Eccük IQ zehirlenmesi yasadigimiz ve eccük de intihara meyilli oldugumuz dogrudur.
Her gün üc bes on elli adim sonrasini hesaplayan algoritmalar kurmaktan paranoyak ediyi bu yazilim isleri bizi ama reel de bi faydasi var mi helbet var az çakal olmuyoz bu durumda
hep bi test merkezli yaklasim
misal inisde adaylari bi hizli attraksiyonla yanasiyo bi kac test sonrasi adam pert
Hayat felsefemiz bu durumda OnErrorResumeNext

Ya çocuğun hiperaktifliginden onunla kosturmaktan verebilirsin aslında tabi çok bilemem nasil oldugunu ama fikir sundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…