- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Diyorum o zaman beni evlatlik al deyi
Tamamdır bana uyar simdi her akşam bütün gün yediğimiz şeyleri yazicaz dimiTamam o zaman benim hedef 63 ama bende burdan 60 olana kadar ayrılmicam inşallah
Her hafta Cuma kritik yapcaz kim daha az vermişse yediği şeyleri gözden geçircez
Hemen bahsediyimm 19 yaşındayım universiteye başlarken 62 kiloydum 1. Sınıf boyunca hep dışardan yemekten işte böyle oldum şimdi 2. Sınıfa başlamadan bu kiloları vermek istiyoruum
HosbulduuummHimuyom hoşgeldin canım
Sabah eksi ciktim amaOhhh ohhh spor da yapamamış oohhhh
Sen Almanya da mısın kuzum mesleğin ne
Evet canım birbirimizinkini özellikle yorumlayalımTamamdır bana uyar simdi her akşam bütün gün yediğimiz şeyleri yazicaz dimi
Bir yılda aldın off kötü olmuşHemen bahsediyimm 19 yaşındayım universiteye başlarken 62 kiloydum 1. Sınıf boyunca hep dışardan yemekten işte böyle oldum şimdi 2. Sınıfa başlamadan bu kiloları vermek istiyoruum
Ooo sen oralı olmuşsun kızEvet canim 16 yildir Almanya'dayim hatta gecen sene vatandasligimi alarak tam bi Alman patetesi oldum
Türkiye'de Elektrik Mühendisligi burda Yazilim Mühendisligi okudum. Su an Yazilim Mühendisi olarak çalisiyorum.
Ne güzel imkanın da var neden üşeniyosunSpor şart ama ben tembelim ya
Kocam yürüyüş yap ne güzel parkur var lojmanın diyor ama ben tembelim :-(
Neyse benimkini söylemeyim de moralin bozulmasınSabah eksi ciktim ama
Almanya dan bana alman koca bul simiii ben almanyada yaşamak istiyorum yaaaaEvet canim 16 yildir Almanya'dayim hatta gecen sene vatandasligimi alarak tam bi Alman patetesi oldum
Türkiye'de Elektrik Mühendisligi burda Yazilim Mühendisligi okudum. Su an Yazilim Mühendisi olarak çalisiyorum.
Ooo sen oralı olmuşsun kız
Yazılım eyidir bacım skardeşimde yeni mezun
Almanya dan bana alman koca bul simiii ben almanyada yaşamak istiyorum yaaaa
Ya çocuğun hiperaktifliginden onunla kosturmaktan verebilirsin aslında tabi çok bilemem nasil oldugunu ama fikir sundumBir yılda aldın off kötü olmuş
Sen gençsin hemen verirsin şimdi
Ben 28 yaşındayım 8 aylık bir kızım var
Matematik öğretmeniyim
Evlenince aldım ben de
3 yıllık evliyim
Doğum kiloları gitti ama bu boyda 67 falan beni iri gösteriyor
Galiba omuzlarımda geniş diye
Tamam özellikle dikkat edelim o zamanEvet canım birbirimizinkini özellikle yorumlayalım
Senin bugünkü kilonla basliyoruz soyle bakalim kaçsın ortinNeyse benimkini söylemeyim de moralin bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?