Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oturtulan düzen bozuldu karılım azaldı.. millet bikaç gün cozutuyo çarşamba perşembe toparlıyo sabit geliyo. . Sabit gelme topiği değil ki bura.. arada bir olur ama bu aralar arttı. . @MiuLego elinden geleni yapıyo ama kimse cevap yazmazsa nolur??

haklisin hippo. sanirim insanlar hedeflerine yaklastikca cozutuyolar.

Arkadaşlar rakiplik sistemine geri dönelim. . Ortaklık pek bi işe yaramadı.. bence yeni bi liste oluşturalım... hem bireysel hem grupla devam edelim.. mesela bireyselde rakibimiz karşı takımda olsun aynı zamanda.. önce kurayla rakipleri belirleyelim sonrasında takımları.. güzel isimler bulalım takımlara.. her hafta bireysel birincilik ve takım birinciliği olsun.. @MiuLego ne dersin canım? ?

Olur hippocum.

İki farklı takım kilo yüzdesi bakımından yarışsın. Ve dediğin gibi herkesin karşı takımdan rakibi olsun.

Ama herkes yapacaksa!
Ya da sadece yapacakları aktif üyeleri listeye alalım

Katıyorum ben aktif olmayanlarla devam etmek istemiyorum açıkçası. Açık ve net! Herkes emek verdiği kadar karşılığını alsın istiyorum

Olur hippocum.

İki farklı takım kilo yüzdesi bakımından yarışsın. Ve dediğin gibi herkesin karşı takımdan rakibi olsun.

Ama herkes yapacaksa!
Ya da sadece yapacakları aktif üyeleri listeye alalım
Her şekilde. . Her takım kendi sporunu tutsun.. her rakiple spor puanlarını yatıştıralım hemde grupla. .

merhaba kızlaar 1 hafta izin aldım ewdeyim salı günüde antalyaya geçecez allahtan bişey olmazsa maalesef halam biraz ağır kaç aydır hasta ama şu sıralar daha zor geçio .. tatile de anlamlarla gidioruz o benim zayıflamamı benden çok istediği için açık büfede beni zapeder kesin bolca yüzücem çok paylaşımda bulunamasam da fırsat buldukça giricem umut-16 tevafuk55 ortilerim sizi size emanet ediyorum her gün en az 1 kere girmeye çalışıcam . buarada tevafuk bende samsunlayım galiba sende ölesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…