- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Oturtulan düzen bozuldu karılım azaldı.. millet bikaç gün cozutuyo çarşamba perşembe toparlıyo sabit geliyo. . Sabit gelme topiği değil ki bura.. arada bir olur ama bu aralar arttı. . @MiuLego elinden geleni yapıyo ama kimse cevap yazmazsa nolur??selamlar canım ... konuyu açtım ama bakamıyorum hiç ...
Eveeet ben :) nasipse inşallah .
Ama genel olarak tedavi olan arkadaşlar oluyor , okuyunca hüzünleniyorum ..
canım de hele bakem ? sorun ne ?
Kapı gibi kaptanınız azıcık hastalandı diye hemen salımıverdiniz kendinizimiu nerdeee miu ? eridi bitti de kilo verenin halinden anlamaz mı oldu
Oturtulan düzen bozuldu karılım azaldı.. millet bikaç gün cozutuyo çarşamba perşembe toparlıyo sabit geliyo. . Sabit gelme topiği değil ki bura.. arada bir olur ama bu aralar arttı. . @MiuLego elinden geleni yapıyo ama kimse cevap yazmazsa nolur??
Bu ne süper menü böyle??menumu de yazayim:
sabah:
1kk beyaz peynir
3 ceviz
oglen:
karpuz
1 elmali soda
1 sade kahve
aksam:
izgara balik
salata
1 dilim ekmek
1 parca helva
selamlar canım ... konuyu açtım ama bakamıyorum hiç ...
Eveeet ben :) nasipse inşallah .
Ama genel olarak tedavi olan arkadaşlar oluyor , okuyunca hüzünleniyorum ..
canım de hele bakem ? sorun ne ?
Kapı gibi kaptanınız azıcık hastalandı diye hemen salımıverdiniz kendinizimiu nerdeee miu ? eridi bitti de kilo verenin halinden anlamaz mı oldu
Ya ben izindeyim tamam. . Ama izinde olmayanlar nerde..doğru dürüst menü bile yazılmıyo.. bikaç kişiyle olmaz ki..haklisin hippo. sanirim insanlar hedeflerine yaklastikca cozutuyolar.
Çok güzel menü canımcım arada bir yerde yoğurt da olsa Tadından yenmezdimenumu de yazayim:
sabah:
1kk beyaz peynir
3 ceviz
oglen:
karpuz
1 elmali soda
1 sade kahve
aksam:
izgara balik
salata
1 dilim ekmek
1 parca helva
Olur hippocum.Arkadaşlar rakiplik sistemine geri dönelim. . Ortaklık pek bi işe yaramadı.. bence yeni bi liste oluşturalım... hem bireysel hem grupla devam edelim.. mesela bireyselde rakibimiz karşı takımda olsun aynı zamanda.. önce kurayla rakipleri belirleyelim sonrasında takımları.. güzel isimler bulalım takımlara.. her hafta bireysel birincilik ve takım birinciliği olsun.. @MiuLego ne dersin canım? ?
Katıyorum ben aktif olmayanlarla devam etmek istemiyorum açıkçası. Açık ve net! Herkes emek verdiği kadar karşılığını alsın istiyorumBide şu anda kimler aktif şekilde devam edecek belirleyelim.. ben şimdi kendimi ve bikaç kişiyi etiketliyorum. Alıntı yaparak devam edelim. Kimler var ona göre rakipleri belirleyelim..
1.hippotalamus
2. @MiuLego
3.kelekkarpuz
4.
5.
6.
7.
Aynen cnm.. artık bi düzen oturtalım.. yoksa ben devam edemicemKatıyorum ben aktif olmayanlarla devam etmek istemiyorum açıkçası. Açık ve net! Herkes emek verdiği kadar karşılığını alsın istiyorum
helva bozdu sankiBu ne süper menü böyle??
Üzülme balım aktif olanlarla 2 grup yaparız hemen şimdi. Rakip de seçeriz. Hallederiz! Girmeyen girmiyor zorla değil yaYa ben izindeyim tamam. . Ama izinde olmayanlar nerde..doğru dürüst menü bile yazılmıyo.. bikaç kişiyle olmaz ki..
Her şekilde. . Her takım kendi sporunu tutsun.. her rakiple spor puanlarını yatıştıralım hemde grupla. .Olur hippocum.
İki farklı takım kilo yüzdesi bakımından yarışsın. Ve dediğin gibi herkesin karşı takımdan rakibi olsun.
Ama herkes yapacaksa!
Ya da sadece yapacakları aktif üyeleri listeye alalım
Bırakmam seniAynen cnm.. artık bi düzen oturtalım.. yoksa ben devam edemicem
Yok yaa balığın üstüne yemek lazımmış.. erkenden de kapattın günühelva bozdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?