- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yeni gelen arkadaşlar sizi sıkı takip edemedim henüz. . İzindeyim.. dönim hepinizi bi elden geçiricem.. şimdi kişisel ayarlardan adınızın altına boy kilo güncel kilo hedef kilo yazarsanız sevinirim..
Örnek:
Başlangıç 80 güncel 73 hedef 60 boy 160 gibi
İşte adının altına yazBaslangic 107 güncel 96.9 hedef 65 boy 170
Olur canım zaten ortaklık çok da işe yaramadı@MiuLego sanki ortaklıktansan rakip olmak daha mı iyiydi?? Neticede biz bi takımız.. herkes tek ortağı ile değil birbiri ile de ilgilenmeli.. ne dersin.. bireysel takılmayalım..
Oha ohaaaaaaSenin bugünkü kilonla basliyoruz soyle bakalim kaçsın ortin @tevafuk55 da oyle demişti mizikcilik yapma soyle kilonu bugun baslayalim
YazdımYeni gelen arkadaşlar sizi sıkı takip edemedim henüz. . İzindeyim.. dönim hepinizi bi elden geçiricem.. şimdi kişisel ayarlardan adınızın altına boy kilo güncel kilo hedef kilo yazarsanız sevinirim..
Örnek:
Başlangıç 80 güncel 73 hedef 60 boy 160 gibi
Yok cnm anlar sagolsun hic usta çağırmadık şimdiye kadar ama gece gece terslik oldu sanırım :)Bunlara bendeeee bakcammm
Şimdi bebişimmm yanımda uyuyor açamadım
Mezdeke kaç puan
Valla kaçamak olmayan menülere bayılıyorum bende
Kayseri'de oturuyorum canım
Bebekle zor oldu günü birlik gitgel ama olsun güzel geçti
Valla bende merak ediyordum tadı şahane
Etler çok güzel bir tada ulaşmıştı
Aynen et olsun yeter benim için de
Canım hoşgeldin
Seninle herşey aynı sadece benim hedef 63
60 az değil mi 170 e
Geçmiş olsun canım
Tamir den anlamıyorsa çıkın gezin izninde boşuna evi harap etmesin
Ne korkucam bee gorursun senOha ohaaaaaa
Ben pazardan sen cumadan yarışa katılıyorsun olmaz ki neden oyunbozanlık yapıyosun inciiii korktun muuuu
Ben de katiliyorumOlur canım zaten ortaklık çok da işe yaramadı
İşte adının altına yazkişisel ayarlardan. .
İyi oldu söylediğin haber verdiğin 2 katını yapayım da görNe korkucam bee gorursun senhic kalkasim yoktu ama simdi kosu bandina gidiyorum film acicam en az 40 dk
Seni eriteceeeemmmmmmmNe korkucam bee gorursun senhic kalkasim yoktu ama simdi kosu bandina gidiyorum film acicam en az 40 dk
Ben gebelik ile ilgili olan gruba yazdım sadece hamile kalmak için olan arkadaşlar mı var
Aus kaptan gelmişken bi el atsan.. bu aralar bi düzen oturtamadıkya.. çok moralimiz bozuldu
Ben gebelik ile ilgili olan gruba yazdım sadece hamile kalmak için olan arkadaşlar mı var
Aus kaptan gelmişken bi el atsan.. bu aralar bi düzen oturtamadıkya.. çok moralimiz bozuldu
utanma utanma canım ben bi keresinde arkadaşla tartı fotolarımızı atııduk birbirimize ben ona atıorum die il çapında bizim müdürlükteki wetlerin yazıştığı bi newi resmi gruba atmıştım amaaaaan allahım hemen arkadaş aradı mesaj atanlar 82 kilo oldupumu herkes öğrendi ama ne skandalUtanmayacagim kiloya gelince kiloyu da söylerim
en son dun gece biri dunku listeyi degil de onceki gunku listeyi alintilamisti. ondan sonra hersey karistiKızlar dünki spor listesi nerdeee?? Cezalılar bu işle siz ilgilenecektiniz.. @MiuLego hem listeyi oluşturuyordu hemde bikaç sayfada bi alıntılıyordu.. ben dün spor yaptım ama listeyi bulup eklemedim..30 dk yüzme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?