Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yeni gelen arkadaşlar sizi sıkı takip edemedim henüz. . İzindeyim.. dönim hepinizi bi elden geçiricem.. şimdi kişisel ayarlardan adınızın altına boy kilo güncel kilo hedef kilo yazarsanız sevinirim..

Örnek:
Başlangıç 80 güncel 73 hedef 60 boy 160 gibi

Baslangic 107 güncel 96.9 hedef 65 boy 170

Senin bugünkü kilonla basliyoruz soyle bakalim kaçsın ortin @tevafuk55 da oyle demişti mizikcilik yapma soyle kilonu bugun baslayalim
Oha ohaaaaaa
Ben pazardan sen cumadan yarışa katılıyorsun olmaz ki neden oyunbozanlık yapıyosun inciiii korktun muuuu

Yazdım

Yok cnm anlar sagolsun hic usta çağırmadık şimdiye kadar ama gece gece terslik oldu sanırım :)

Ben gebelik ile ilgili olan gruba yazdım sadece hamile kalmak için olan arkadaşlar mı var

selamlar canım ... konuyu açtım ama bakamıyorum hiç ...

Eveeet ben :) nasipse inşallah .

Ama genel olarak tedavi olan arkadaşlar oluyor , okuyunca hüzünleniyorum ..

Aus kaptan gelmişken bi el atsan.. bu aralar bi düzen oturtamadıkya.. çok moralimiz bozuldu

canım de hele bakem ? sorun ne ?

Kapı gibi kaptanınız azıcık hastalandı diye hemen salımıverdiniz kendinizi miu nerdeee miu ? eridi bitti de kilo verenin halinden anlamaz mı oldu

Utanmayacagim kiloya gelince kiloyu da söylerim
utanma utanma canım ben bi keresinde arkadaşla tartı fotolarımızı atııduk birbirimize ben ona atıorum die il çapında bizim müdürlükteki wetlerin yazıştığı bi newi resmi gruba atmıştım amaaaaan allahım hemen arkadaş aradı mesaj atanlar 82 kilo oldupumu herkes öğrendi ama ne skandal bi eşim çok rahatlatmıştı o kadar göstermiosun zaten dietisyene gidiodum bak werin nassııl zayıfladı derler felan rahatlatmıştı sonra bende sallamaaya başladım ne yaa ben buyum ideal kilima ulaşmayıı çok çok çok istiorum o ayrı

en so
en son dun gece biri dunku listeyi degil de onceki gunku listeyi alintilamisti. ondan sonra hersey karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…