HosbulduumHoş geldin himuyom menu gayet güzel bence
Canan karatay bence boş insan değil..
Dikkat ediceeemdikkat et baktin kontrolu kaybediyo gibi oluyosun, arttirirsin yediklerini azcik
Menün çok güzel canım etiform biküvi gibi paket gıdalar yerine çiğ kuruyemişler kat menüne paket gıdalara karşıyızzzzMerhaba arkadaşlar
Sabah 10
Üç yemek kaşığı melemen
Domates biber
Yarım kk peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek tb
Saat 15
Yarım kk peynir
Biber domates
3 eti form bisküvi
Saat 19
Bir tabak lahana yemeği
Su 2 lt
Spor dört set leslie 60 dk
25 ip ( malum ayak sakat ancak bu kadar oldu )
Saygilarimla
Kız bu menüyle aç mı kalınıryine ac kalmis bu
Gerizekalılar bunu yazanlar demek ki kalbime iniyodu ayyok canim yanlis. 2 dilim ekmekte 3.2 gr seker var
Hahahhaha yerim seni maydonozu da mı saydınSabah 11.00
10 adet maydanoz
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün 16.00
1 salatalık
1 kaşe yoğurt
Akşam 18.00
2 küçük boy haşlanmış patates
Kibrit kutusu peynir
Ara Öğün 20.00
1 avuç fındık
Evet inci açaha bu da ac. Yarisicam diye zafiyet gecirceksiniz
Kendisinden haber alamadıknooldu simdi grup isleri falan?
temammm anamın ekmeğinden yiyim bidakine daşş fırınn köy ekmeği :)))Menün çok güzel canım etiform biküvi gibi paket gıdalar yerine çiğ kuruyemişler kat menüne paket gıdalara karşıyızzzz
Evet inci aç
Hiç hoş değil demi karpuz
Böyle menü mü olur
yesin biraz de
Hahahhaha yerim seni maydonozu da mı saydın
Güzel ama az sanki nasıl doydun?
Tamam o zaman yarın patatesi sabahtan yiceem ayrıca maydanoz favorimdirHahahhaha yerim seni maydonozu da mı saydın
Güzel ama az sanki nasıl doydun? Ama çok güzel. Pattisi sabaha alaydın akşamı hafif geçireydin efso olurdı
Evet inci aç
Hiç hoş değil demi karpuz
Böyle menü mü olur
yesin biraz demi
İnan yeni fırsatım oldu girmeye sabah girdim komşu geline cvp yaşamadan çıktımBu aradaMinik Duduklu Tencere ben bugünki menünü beğendim. . İlk gün için gayet güzel yarın daha da güzel olacak. . Bu arada porsiyonlarını da yaz.. beyaz ekmek?? Ne kadar beyaz ekmek?? Kaç kaşık kuru fasulye. . Istersen bi süre öğlen yemeği de ekle..
Diyet psikolojisine girme. . Özel yemekte yapma. Çabuk sıkılırsın.. 3 çocukla bide kendine diyet yemeği ni yapıcan?? Fasülye varsa ye yanına pilav yeme. Ekmek yeme.. bi kase yoğurt ye.. yada ne bilim lahmacun mu var 1 tane bol yeşillikle ye yanına çorba iç.. zamanla sende öğreneceksin.. elindekileri kullanmayı öğren. .
Semizotundan cacık yap acaip lezzetli.
Nohut haşla salatasını yap aynı şekilde yeşil mercimek ile de olur.. .
İns hep birlikte basaracagiz bugün 86.6 den aşağısını görmek bile mutlu etti şuan acıktım erken yediğim için fikir ve onerri varmı ???Yaa öle dersen nasıl tavsiye verim? ? Seni seviyorum biliyorsun nacizane deneyimlerimi paylaşıyoruz. . Sende zayıfla istiyorum. . İnan nerdeyse yoldan geçen insanları durdurup gel 12.takıma beraber zayıflayalım.. başarabilirsin demek istiyorum :))
Vayy hemşommerhaba kızlaar 1 hafta izin aldım ewdeyim salı günüde antalyaya geçecez allahtan bişey olmazsa maalesef halam biraz ağır kaç aydır hasta ama şu sıralar daha zor geçio .. tatile de anlamlarla gidioruz o benim zayıflamamı benden çok istediği için açık büfede beni zapeder kesin bolca yüzücem çok paylaşımda bulunamasam da fırsat buldukça giricem @umut-16tevafuk55 ortilerim sizi size emanet ediyorum her gün en az 1 kere girmeye çalışıcam . buarada tevafuk bende samsunlayım galiba sende ölesin :)
Geldim ve çok yoruldum kzuum
Ben tabi ki
Tevafuk donene kadar ben mezun olurum
Tavsiyelerini Dikkate Alcam cnmBu aradaMinik Duduklu Tencere ben bugünki menünü beğendim. . İlk gün için gayet güzel yarın daha da güzel olacak. . Bu arada porsiyonlarını da yaz.. beyaz ekmek?? Ne kadar beyaz ekmek?? Kaç kaşık kuru fasulye. . Istersen bi süre öğlen yemeği de ekle..
Diyet psikolojisine girme. . Özel yemekte yapma. Çabuk sıkılırsın.. 3 çocukla bide kendine diyet yemeği ni yapıcan?? Fasülye varsa ye yanına pilav yeme. Ekmek yeme.. bi kase yoğurt ye.. yada ne bilim lahmacun mu var 1 tane bol yeşillikle ye yanına çorba iç.. zamanla sende öğreneceksin.. elindekileri kullanmayı öğren. .
Semizotundan cacık yap acaip lezzetli.
Nohut haşla salatasını yap aynı şekilde yeşil mercimek ile de olur.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?