- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Eee gelll...Efendim cnm
Resmen aç kalmış hiçbirşey yememiş hain domdomKizlar menüm ortimhippotalamus ve rakibem @MiuLego
Kahvalti 12 de tereyagina 2 yumurta beyaz peynir domates biber salatalik maydanoz bir ince dilim ekmek
4 te 1 top maraş usulu
Aksam yogurt naneli pulbiberli keten tohumlu
40 dk kosu bandinda yuruyus
Su cok litre
BaaaakkkkkEn cok kim yenmisti hatırlayamadın gecmisemi baksak
Yedim yedim kilo aldım sildim demiyorsun daGuru oldum yaa ben.. azcık dursun dedim :))
Yok kız beğeni ödülü geldi.. guru muyum bakmak için sildim..Yedim yedim kilo aldım sildim demiyorsun da
Ne demek bunlar hippo?Yok kız beğeni ödülü geldi.. guru muyum bakmak için sildim..
Tevafuk donene kadar ben mezun olurum
Evet ya ankasiz olmuyor@anka_misali hadi gel canım artık. İyileş hemen. Daha da hasta olma istemiyoruz. Burada en aktif olan hepimizle tek tek ilgilenen ol senden sıkılalım o derece bizle ilgilen istiyoruz.
Hadi geeel
Hic de ac değilim canim şimdide yürüyüşe cikiyorumResmen aç kalmış hiçbirşey yememiş hain domdom
Cnm 25000 beğeni aldım ve guru üye oldum.. önce yeni üye sonra üye sonra aktif üye sonra popüler üye en son guru olıyorsun :))Ne demek bunlar hippo?
Beğeni ödülü ne demek?
Guru ne demek?
Guru ne yapınca yazılıyor oraya?
Anlat kız accık
Aaaaa bilmiyordum bak öğrenmiş oldum sağol balım. Ben neyim ki acaba aşırı merak ettimCnm 25000 beğeni aldım ve guru üye oldum.. önce yeni üye sonra üye sonra aktif üye sonra popüler üye en son guru olıyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?