- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Tamamdır anlaştıkBen yavaş da olsa veriyorum kilo ama memlekete gideceğiz büyükler hacca gidiyor, onlar gittikten sonra da biraz kalacağız, orada tempo yoğun internet sıkıntılıbeni listeye almayın isterseniz, dönüşte geleyim takıma, aktif yazamıyorum çünkü, günde 1,2 defa bakabiliyorum bu ara.
ayyy oooyyyy ooyyy ayyyy bir mutlu oldum biir gözlerimden kalpçikler çıktı gülşümserken.@MiuLego miucan... seni o kadar çok seviyorum kineden bu kadar tatlısın ki teşekkür ederim herşey için.. sen olmasan napardık
KIZLAAARRRRRRRRRRRRRRR
İşte geldim burdayım ben bu işte usatım hahaha
Grupları yaptım sanırım çoğu kişi boyu boyuna huyu huyuna oldu.
Genelde isteyenleri isteyenlerle eşleştirdim rakip olarak da.
Kız yazdıydım dur hemen değişeyim değilsen sn farkla geç kaldın. Bak bakayım bi grup nasıl olmuşBu arada @MiuLego listeyi ve takımları ayarlarken lütfen beni senin takıma yazsenle karşı grupta olmak istemiyorum
Neden alıntı yapıyorsun o zaman hahahahahYaaa banane ben senle aynı grupta olmak istiyorum. . Lütfen düzenleee hemen kimse görmeden..
Dur bende düzeltiö yeter ki ayarlaNeden alıntı yapıyorsun o zaman hahahahah
Hallettim tabikisi deDur bende düzeltiö yeter ki ayarla
Teşekkür ederim çok mükemmel bi liste buKIZLAAARRRRRRRRRRRRRRR
İşte geldim burdayım ben bu işte usatım hahaha
Grupları yaptım sanırım çoğu kişi boyu boyuna huyu huyuna oldu.
Genelde isteyenleri isteyenlerle eşleştirdim rakip olarak da. Bakın değiştirmek isteyen varsa söylesin.
1. Grup-> (isim bulun)
prensesmat
@Gulbe seker
inciakis
kelekkarpuz
H hercai76
2. Grup-> (isim bulun)
Himuyom
hippotalamus
@MiuLego
tevafuk55
simeranya7
Herkesin karşı gruptan rakibi var. Yenmek için alt etmek için uğraşacak tüm çirkefleşmelere açığız
prensesmat -- Himuyo a karşııııııııııı
Gulbe seker -- hippotalamus a karşıııııııııı
inciakis -- MiuLego ya karşııııııııııı
kelekkarpuz -- tevafuk55 e karşıııııııııııııı
hercai76-- simeranya7 ye karşıııııııııııııııı
UNUTMAYIN AKTİF OLUCAM GRUBUMU VE RAKİBİMİ ASLA YALNIZ BIRAKMICAM DİYE SÖZ VERDİK
Hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnnnnn
Ben de halettim@MiuLego ben sildim
Ohh ellerine sağlık miucannnn
hahahahah eveeet yenecez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTeşekkür ederim çok mükemmel bi liste bu
Tabikide... spor listemiiz oluştur da sporlarımızı ekleyelim miucan :hahahahah eveeet yenecez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?