bugün itibariyle mi başlıyorKIZLAAARRRRRRRRRRRRRRR
İşte geldim burdayım ben bu işte usatım hahaha
Grupları yaptım sanırım çoğu kişi boyu boyuna huyu huyuna oldu.
Genelde isteyenleri isteyenlerle eşleştirdim rakip olarak da. Bakın değiştirmek isteyen varsa söylesin.
1. Grup-> (isim bulun)
prensesmat
@Gulbe seker
inciakis
kelekkarpuz
H hercai76
2. Grup-> (isim bulun)
Himuyom
hippotalamus
@MiuLego
tevafuk55
simeranya7
Herkesin karşı gruptan rakibi var. Yenmek için alt etmek için uğraşacak tüm çirkefleşmelere açığız
prensesmat -- Himuyo a karşııııııııııı
Gulbe seker -- hippotalamus a karşıııııııııı
inciakis -- MiuLego ya karşııııııııııı
kelekkarpuz -- tevafuk55 e karşıııııııııııııı
hercai76-- simeranya7 ye karşıııııııııııııııı
UNUTMAYIN AKTİF OLUCAM GRUBUMU VE RAKİBİMİ ASLA YALNIZ BIRAKMICAM DİYE SÖZ VERDİK
Hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnnnnn
Canım artı 2ydim şimdi artı 1 im.. 2 güne evdeyim inş onun için kasmıyorum kendimi.. evw gidim detoks yapıcam.. bı 1 ay al ver geçirdim.. en son sabitim. Ama ilk hafta annemgilde 1 kilo vermiştim. Ona göre artıdayım yoksa şu am annemgile geldiğim kilodayım :))
Geldim geldim
Spor var mı spor ondan haber ver. ..Geldim geldim
Spor yok daha birazdan cikca yürüyüşeSpor var mı spor ondan haber ver. ..
beynim yandıCanım artı 2ydim şimdi artı 1 im.. 2 güne evdeyim inş onun için kasmıyorum kendimi.. evw gidim detoks yapıcam.. bı 1 ay al ver geçirdim.. en son sabitim. Ama ilk hafta annemgilde 1 kilo vermiştim. Ona göre artıdayım yoksa şu am annemgile geldiğim kilodayım :))
Tabloya girer misin kilonu bugün tartı kontrol var!!!!Bugün tartiya çıkınca ekşi görünce bağırdım eşim 1 kg ya mi seviniyorsun dedi
misssssssssss gibiKızlar kabak yemeği yapcam şimdi yanına da çorba
Mükemmel. . Bide yoğurt mımmm...Kızlar kabak yemeği yapcam şimdi yanına da çorba
Başlangıç kg 86.6 dün***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
florence_N (75.4/
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1)
@Gulbe seker (82/82.2/+0.2)
Liste Dışı Yarışanlar
marselinda (79.8/
prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/77.1/0.2)
H hercai76 (99.2/98.5/0.7)
Yeni Katılanlar
Himuyom (67.0/65.1/1.9) (Başlangıç Kilo:67/ Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz 2017)
Minik Duduklu Tencere (Başlangıç Kilo: 87.5/ (Başlangıç Kilo: 87.5/Başlangıç Tarihi: 4 Ağustos 2017
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
Sily (59/59) sabit
Korhilalp (??
5816bursa (65.7/65.6/0.1)
İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/83.5/+0.4)
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??
KIZLAR SON LİSTEDEN ALINTI YAPTIĞIMIZA EMİN OLARAK EKLEYELİM.
herkes kilo bildirsin lütfen eksik kalmasın
1 kiloya ben göbek atarım bee ne diyosun sen.. başaracağını biliyorum. . Akşam sebze yap et yap.. ne istersen ama pilav makarna yok tamam mı?? Yoğurt salata.. hiç zorlanmıyorsun dimi canım? ? Hayatın düzene girecek :))Başlangıç kg 86.6 dün
Bu sabah 85 .2
Bekle hallediyorum..Yanlış olmasin buraya katıldığında 87.5 su anlıkhippotalamus sabah tartil demişti sabah 86.6 çıkmıştım
bugünde 85.2
Emin misin bendeki kayıtlarda neden 87.5 yazıyor başlangıç k,lon? Öyle yazmıştın takıma. Senin takıma Başlangıç tarihin de 4 Ağustos Cuma günü imiş kiBaşlangıç kg 86.6 dün
Bu sabah 85 .2
Düzenli yemek yapsam olmayacak sorunda çocuklar genelde patates makarna yiyorlar ne yapsam kendime diye düşünüyorum bazen1 kiloya ben göbek atarım bee ne diyosun sen.. başaracağını biliyorum. . Akşam sebze yap et yap.. ne istersen ama pilav makarna yok tamam mı?? Yoğurt salata.. hiç zorlanmıyorsun dimi canım? ? Hayatın düzene girecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?