Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kendin de baya vermişsin canım. Kalan 10 kiloyu da beraber kolayca veririz :) hergün menünü yazıyorsun arkdaşların menülerine yorumlar yapıyorsun aktif olabildiğin kadar ol bizim için çok önemli kalanı hallederiz beraber

07:15 Maydonoz-soda-limon 1 bardak

Kahvaltı 07:45
1 haşlanmış yum., 1 kk peynir, Bol yeşillik
Kiraz sapı çayı, 1 dilim tb ekmek

10:45 1 dilim ananas

Öğle 12:30
Yarım tabak kabak yemeği
Yoğurt, salata

15:00 10 çiğ badem, 2 hurma, kiraz sapı çayı

17:20 1 dilim pasta

Su: 3.5 lt (şimdilik)
Spor: 30 dk yürüyüş (şimdilik)

Bişi olmaz o kaa pastadan inş cnm.. senin şeker orucun bozulmuş sayılmaz.. bozuldu diye salma kendini :))

çirkeflesmek derken
bozdurcen hanfendülügümü
kutsal yolda her sey mübah deyisun

Kuzum dogum gunun mu bugün iyi ki doğdun mutlu yillar

10'da kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 2 kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak kayısı çayı

Ara öğün: 2 incir

13.00 öğle yemeği: 2 yemek kaşığı meyhane pilavı, 4 süs biber turşusu 1 bardak ayran

Yarım litre sodalı limonlu yeşil çay.
2 lt su
Spor olarak da 45 dk leslie , 35 dk zumba.

Ooo menu iyi spor da var sen bu işi biliyon canim kalan kilolar da cabucak gidecek

Süpersin cnm ya.. ilk günden menü de geldi
. Akşam yemicek misin?? Bı arada bende şimdi meyhane pilavı yaptım :)) sporda süper. . Eğer bizimle devam edersn gruplara da alırız seni

Süpersin cnm ya.. ilk günden menü de geldi
. Akşam yemicek misin?? Bı arada bende şimdi meyhane pilavı yaptım :)) sporda süper. . Eğer bizimle devam edersn gruplara da alırız seni

Çok teşekkürler :) akşam yemeyi düşünmüyorum evde kimse yok yemek yapmaya da üşendim şimdi. meyve yiyeceğim sadece. Afiyet olsun sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…