Kendin de baya vermişsin canım. Kalan 10 kiloyu da beraber kolayca veririz :) hergün menünü yazıyorsun arkdaşların menülerine yorumlar yapıyorsun aktif olabildiğin kadar ol bizim için çok önemli kalanı hallederiz beraberÇok teşekkürler :)
Boy:162
Kilo:69.5
Hedef kilo:59
20 yaşındayım. Yaklaşık iki ay önce diyete başladım. 2 yıl önce üniversiteye hazırlanırken inanılmaz kilo aldım. Bir türlü veremedim en sonunda tartıda 79'u gördüm. 8'leri görmeden diyete başlamak istedim. Şimdiye kadar 10 kilo verdim ilk hedefimi tamamladım . İkinci hedefim 10 kilo daha vermek
Bura cabım hoş geldin aramıza. . Boy kilo hedef alalım.. bide hikayeni paylaşırsan sevinirim.. nasıl kilo aldın??hippotalamus bu grup mu acaba ?
Bişi olmaz o kaa pastadan inş cnm.. senin şeker orucun bozulmuş sayılmaz.. bozuldu diye salma kendini :))
07:15 Maydonoz-soda-limon 1 bardak
Kahvaltı 07:45
1 haşlanmış yum., 1 kk peynir, Bol yeşillik
Kiraz sapı çayı, 1 dilim tb ekmek
10:45 1 dilim ananas
Öğle 12:30
Yarım tabak kabak yemeği
Yoğurt, salata
15:00 10 çiğ badem, 2 hurma, kiraz sapı çayı
17:20 1 dilim pasta
Su: 3.5 lt (şimdilik)
Spor: 30 dk yürüyüş (şimdilik)
KIZLAAARRRRRRRRRRRRRRR
İşte geldim burdayım ben bu işte usatım hahaha
Grupları yaptım sanırım çoğu kişi boyu boyuna huyu huyuna oldu.
Genelde isteyenleri isteyenlerle eşleştirdim rakip olarak da. Bakın değiştirmek isteyen varsa söylesin.
1. Grup-> (isim bulun)
@prensesmat
@Gulbe seker
inciakis
kelekkarpuz
@hercai76
2. Grup-> (isim bulun)
@Himuyom
hippotalamus
@MiuLego
@tevafuk55
simeranya7
Herkesin karşı gruptan rakibi var. Yenmek için alt etmek için uğraşacak tüm çirkefleşmelere açığız
prensesmat -- Himuyo a karşııııııııııı
Gulbe seker -- hippotalamus a karşıııııııııı
inciakis -- MiuLego ya karşııııııııııı
kelekkarpuz -- tevafuk55 e karşıııııııııııııı
hercai76-- simeranya7 ye karşıııııııııııııııı
UNUTMAYIN AKTİF OLUCAM GRUBUMU VE RAKİBİMİ ASLA YALNIZ BIRAKMICAM DİYE SÖZ VERDİK
Hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnnnnn
İnşallah olmaz hippocum eve gidince spor yapıcam bu yüzden. Kremalı bol şekerli pasta yedim kız nasıl bozulmasınBişi olmaz o kaa pastadan inş cnm.. senin şeker orucun bozulmuş sayılmaz.. bozuldu diye salma kendini :))
Her bi şey mübah kız bekliyorum oyna tüm kozlarınıçirkeflesmek derken
bozdurcen hanfendülügümün
kutsal yolda her sey mübah deyisun
Kuzum dogum gunun mu bugünİşyerinde bana süpriz doğum günü yaptılar 1 dilim pasta yedim zorakişeker orucum da gitti bozuldu. Neyse menümün akiam yemeği ve chia pudingi kısmını atlıyorum bu yüzden. Ne güzel kaç gündür tertemiz beslniyordum
Ooo menu iyi spor da var sen bu işi biliyon canim kalan kilolar da cabucak gidecek10'da kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 2 kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak kayısı çayı
Ara öğün: 2 incir
13.00 öğle yemeği: 2 yemek kaşığı meyhane pilavı, 4 süs biber turşusu 1 bardak ayran
Yarım litre sodalı limonlu yeşil çay.
2 lt su
Spor olarak da 45 dk leslie , 35 dk zumba.
Ooo menu iyi spor da var sen bu işi biliyon canim kalan kilolar da cabucak gidecek
Süpersin cnm ya.. ilk günden menü de geldi10'da kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 2 kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak kayısı çayı
Ara öğün: 2 incir
13.00 öğle yemeği: 2 yemek kaşığı meyhane pilavı, 4 süs biber turşusu 1 bardak ayran
Yarım litre sodalı limonlu yeşil çay.
2 lt su
Spor olarak da 45 dk leslie , 35 dk zumba.
Bende fetva verir gibi olmuşum ya :))İnşallah olmaz hippocum eve gidince spor yapıcam bu yüzden. Kremalı bol şekerli pasta yedim kız nasıl bozulmasın
Süpersin cnm ya.. ilk günden menü de geldi
. Akşam yemicek misin?? Bı arada bende şimdi meyhane pilavı yaptım :)) sporda süper. . Eğer bizimle devam edersn gruplara da alırız seni
Yoğurt ye bence. . Yada tarçınlı sütÇok teşekkürler :) akşam yemeyi düşünmüyorum evde kimse yok yemek yapmaya da üşendim şimdi. meyve yiyeceğim sadece. Afiyet olsun sana :))
Yoğurt ye bence. . Yada tarçınlı süt
Hormon ilaclari olmasa eksi cikardim belki ama mumkun degil. Dunden bugune yarim kilo daha almisimDaha cumaya 4 koca gün var gider o artıkar karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?