- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.112
- 698
İnan hiç vaktim yok kız uyusam yapcan birşeyler o uyuduğu da da yemek ev işi derken vakit kalmıyorCanım çok güzel.. bol su iç birazda bölgesel yapsan.. mekik falan
Seni anlıyorum cnm.. ama kızı yanına koy yat yere 50 mekik çekİnan hiç vaktim yok kız uyusam yapcan birşeyler o uyuduğu da da yemek ev işi derken vakit kalmıyor
Çok haklısın da açlıktan basım dönüyor öğleyin atalayinca bı taneden bişey olmaz diyorum artık aksamHarikaaaaa öğleyi atlama mümkün olduğunca böylece akşam öğününde ekmek yememiş olursun. Ekmeği sabahları tüket akşama bırakma canım
Anca bebek arabasına koyup biraz yürüyorum o etrafa bakinirkenSeni anlıyorum cnm.. ama kızı yanına koy yat yere 50 mekik çeksenin için ♡♡
Öğlen karpuz yemişsin aslında 2 dilim. . Bide Türk kahvesi eklesen.. beni çok tok tutuyor..Çok haklısın da açlıktan basım dönüyor öğleyin atalayinca bı taneden bişey olmaz diyorum artık aksam
2 mi yazmışımÖğlen karpuz yemişsin aslında 2 dilim. . Bide Türk kahvesi eklesen.. beni çok tok tutuyor..
ay sorma iki yudum aldim, midem bulandi. tiksinmisim koladan icemedim yarisinikelekkarpuz o kola ne öle hıı??
yok ayol, inciyle kapisiyodun ya ondan dedim. pasta disinda bisey yokkelekkarpuz kız çok mu kötü. Mecbur kaldım pasta yemeye o yüzden akşam öğünümü feda ettim yemedim. Geri kalanı diyet listesi birebir. Çok mu kötü
Ne güzel şeyler okuyor elf gözlerimay sorma iki yudum aldim, midem bulandi. tiksinmisim koladan icemedim yarisini
Kız inciyi gömücem 12. Takım tarihine yazıcam adını. Mezuniyet haftasından gözyaşlarına boğuldu diyecekler üzüntüdenyok ayol, inciyle kapisiyodun ya ondan dedim. pasta disinda bisey yok
Ne güzel şeyler okuyor elf gözlerim
Tamam canım bi katılamadın tam artık katıl ve istikrarla devam edelimKızlar liste yaptım kendime yarindan itibaren menu paylaşacam inşallah
Kız cidden öyle oluyo ya. Bende de oluyo o. Soda limon içiyorum ben ekşi ekşi artıkne kadar sekerliymis kola. soda icerim bundan sonra yemeklerle
Kız başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi ya.bu yaz anami aglatti.uğursuz geldi bana.inşallah yarindan itibaren düzenli paylaşım yaparımTamam canım bi katılamadın tam artık katıl ve istikrarla devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?