- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ama seni de çok seviyorum. ..Duzelttimama sende miunun grubuna girdin ortim
Nasil bi kıvırma ya canim pasta cekti demiyor daYok ya çocuğu aşıya götürdük sağlık ocağını tarif ederlerken x pastanesindem dön diye tatif verdiler. . Bende kapıdan sordum o sırada hava sıcak. . Pastane buz gibi. . Tatlılar mükemmel duruyo. . Dayanadık dönüşte uğradık :))
Misafirlerimiz var canım onlarla ilgileniyodum buralardayım merak etme :)Himuyom bebişim ne yapıyorsun
Güvenilir değilse çıkma canisiKızlar bu saatte tek başıma çıksam mı yürüyüşe
Yalniz yap canim zumba bide zor hareketleri tutturmaya çalışırken komik olabiliyoruz iki uc defadan sonra alışılıyorAy zumba yapayım dedim 10 dk rezil oldum kocama
Ne biçim hareketler
Bende beceri sıfır onu anladım
Sen Yen'i başladın beni yenersin :)Gülben şeker senin le kilolarimiz hedeflerimiz yakın boy hariç
Ah keskeeeeSen Yen'i başladın beni yenersin :)
Valla aynen böle oldu.. görmese çekmezdi.. ama pastaneler gel der gibi bakıyor banaNasil bi kıvırma ya canim pasta cekti demiyor da
Örnek menü cnm.. sporunu listeye ekle..Menü mü yazayım
Sabah
1 bardak erik suyu ( ev yapımı şekersiz )
1 avuç leblebi
1.5 haş yumurta
Bir kase yoğurt
Zeytin domates salatalık
Ara yarım muz
Öğle
Bir kase semizotlu ayran
Ara
İki dilim ananas
Akşam
Üç kaşık kabak yemeği
Bir kase çorba
Ara
Bir elma
Su 2.5 litre
Spor
10 dk zumba
250 bölgesel hareket
Kusmasa sevincem ama yediğini de çıkarıyorCanim yavas yavas alisir acele etme damak tadi gelisecek daha
Maşallah öyle çocuk rahat olurBenim kız 6 ayın içinde ne görse yiyeceğim diye ağlıyor diğer çocukların böyle değildi maşallah boğaza düşkün olacak ben bı aydır herşeyden tattiriyordum artık bı güzel yiyor herseyi
Maşallahhh rakiiii562 adet 5 tanesi 1 puansa 112 puan yapıyor dimii @MiuLego
Kesin yenersin cnm.. aramızda kalsın o varya 3 aya kilo alacakAh keskeeee
Tamam tatlımÖrnek menü cnm.. sporunu listeye ekle..
Bende aynen eşim dalga geçmişti bir daha yapmadım bendeAy zumba yapayım dedim 10 dk rezil oldum kocama
Ne biçim hareketler
Bende beceri sıfır onu anladım
Kapattım yarım saat sürüyorduBende aynen eşim dalga geçmişti bir daha yapmadım bende
Ay inşallah kilo çok almam 90 rakamını görmek istemiyorum benKesin yenersin cnm.. aramızda kalsın o varya 3 aya kilo alacak
Haydi yine yeniden grubuna yazdın miHayır sanmıyorum. Hoş buldumm
Hain domdomlar onlarda şişsin biz mi istiyoruz böyle kilo almayı hem doğur hem dalga geçsinlerKapattım yarım saat sürüyordu
Niye devam etmedin ki diyor
Yürüsem mi dedim yürü ben kız uyanırsa ararım dedi
1. Zayıflamamı istiyor
2. Gece gece yürü nolcak ki dedi
İkisi de sinirimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?