Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
Canım ya ben iki gündür pek giremiyirum en son sana sormuştum hatırlıyor musun ?

Slm arkadaslar bn buraya yönlendirildim yarismaya katilmak isteyenler tarafindan araniza benide alirsaniz cok sevinirim
Canım hoş geldin aramızaaaa

1. sayfamıza bir göz atarsan sevinirim kurallarımız yazıyor. sonra da kendinden bahsedersen tanışalım. Bir de
Boy:
Güncel kilo:
Hedef Kilo:

nu yazarsan çok güzel olur

Hoş geldin canım kendini anlatsana biraz :)
Ben Almanyadayim evlenip geldim. 1 .68 boyunda 68 kiloyum bir kizim var 2 yasinda hamile kalmadan önce 58 kiloydum doguma 85 kiloyla gittim tüm cabalarimla 68 e kadar düstüm ama simdi 1 senedir veremiyorum 65 düsüyorum yine ayni pluyorum

Canım hoş geldin aramızaaaa

1. sayfamıza bir göz atarsan sevinirim kurallarımız yazıyor. sonra da kendinden bahsedersen tanışalım. Bir de
Boy:
Güncel kilo:
Hedef Kilo:

nu yazarsan çok güzel olur
Hos buldum cnm hedefim 62 kemiklerim iri cok verince yakistirmiyorlar bna

bak bak sadece kahve ictik canim ayrica 30 dk da yürüdüm yeni gelen arkadaslari da kandırmayalım miucum
kim kandırmış aaaaaaaaaaaaaa
Ters psikoloji yapıyorum
hahahahahah ahhahahaha
Kız ben naptım kii?? Miu yazdı onu...
hahahah hahahhaa hahahahaha

Ay zumba yapayım dedim 10 dk rezil oldum kocama
Ne biçim hareketler
Bende beceri sıfır onu anladım
hahahahahah ben de aynı sen gibiyim üzülme napalım ay
Duzelttimama sende miunun grubuna girdin ortim
kıskanma kızhippo benimdir
Nasil bi kıvırma ya canim pasta cekti demiyor da
oh ne güzel demişsin ağzın bal kaymak pasta börek çörek yesin incim
günaydın rakibimmmmmmmmmmmmm kilo ne durumlarda hadi 1 i geçtim de bana
Karbonhidrat patlaması! ne biçim menü bu
listede yokum!!!
!!!!!!!!!!!!!neden acaba
gunayydin kizlar,

bugun son hormon ignemi olucam. yarin da kontrolum var. yumurtalarim buyuduyse taoplanip dondurulcak
Hadi bakalım kolay gelsin her işin rast gitsin
günaydın kızlar
Bizim grubun adı çıtıpıtılar olsun mu
bence baştankaybedenler olsun sizin grubun adı
su yumurta isini halledeyim. tozunu attiricam kizlar ortaligin. bekleyin geliyorum
bekliyoz
@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
kız ne sabırsızsın aaaaa hem girmiyon hem de girince yazmıyonuz diye atarlanıyosun. Dur bi sakinleş

Şişkinlik ne durumda? Geçti mi biraz. Hastalığın nasıl oldu? Geçmiş olsun canımcım hemen iyileş inşallah

Spor yapacaksın tabiki sadece yarış içinde yoksun çünkü katılım durumunu bildirsin herkes dedik ve listeye adını ekleyenleri aldık. Sen o günlerde kk ya uğramadığın için ve sonrasında da geçmişi okumadığın için haberin yok tabi.
Herkes lere mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…