- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
yok. yumurta sayim azaldigi icin dondurucam, eger yeterli sayida buyutebilirsemgünaydınn.. tüp bebek tedavisimi canım .
tesekkur ederim canimGünaydın canım
İnşallah herşey gönlünce olur
Kuzum miuuu etiketle herkes kendi ekleyecektilistede yokum!!!
Sen işini hallet canım acele etme :))su yumurta isini halledeyim. tozunu attiricam kizlar ortaligin. bekleyin geliyorum
Olsun olsun spor yapıp da yorma kendiniyok kuzum bana bu hafta spor yasak. Cumaya gore de +1.3 durumdayim. yani kisaca ben bu hafta pert.
hangi ilaçları kullandınyok. yumurta sayim azaldigi icin dondurucam, eger yeterli sayida buyutebilirsem
hangi ilaçları kullandın
En iyisini yaptın canım Allah kolaylık versin..merional 300 iu kullaniyorum. yurtdisina cikmadan hemen dondurmak istedim. yoksa aralik ayina kalcak. doktor zaman kaybetme dedi.
Canım ya ben iki gündür pek giremiyirum en son sana sormuştum hatırlıyor musun ?@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
sadece merional büyütmüyor ki!! ahh ! ahh!! ben denedim iki toz bir su şeklinde büyümedi .iptal oldumerional 300 iu kullaniyorum. yurtdisina cikmadan hemen dondurmak istedim. yoksa aralik ayina kalcak. doktor zaman kaybetme dedi.
Hoş geldin canım kendini anlatsana biraz :)Slm arkadaslar bn buraya yönlendirildim yarismaya katilmak isteyenler tarafindan araniza benide alirsaniz cok sevinirim
Canım hoş geldin aramızaaaaSlm arkadaslar bn buraya yönlendirildim yarismaya katilmak isteyenler tarafindan araniza benide alirsaniz cok sevinirim
Ben Almanyadayim evlenip geldim. 1 .68 boyunda 68 kiloyum bir kizim var 2 yasinda hamile kalmadan önce 58 kiloydum doguma 85 kiloyla gittim tüm cabalarimla 68 e kadar düstüm ama simdi 1 senedir veremiyorum 65 düsüyorum yine ayni pluyorumHoş geldin canım kendini anlatsana biraz :)
Hos buldum cnm hedefim 62 kemiklerim iri cok verince yakistirmiyorlar bnaCanım hoş geldin aramızaaaa
1. sayfamıza bir göz atarsan sevinirim kurallarımız yazıyor. sonra da kendinden bahsedersen tanışalım. Bir de
Boy:
Güncel kilo:
Hedef Kilo:
nu yazarsan çok güzel olur
kim kandırmış aaaaaaaaaaaaaabak bak sadece kahve ictik canim ayrica 30 dk da yürüdüm yeni gelen arkadaslari da kandırmayalım miucum
hahahahahah ahhahahahaTers psikoloji yapıyorum
hahahah hahahhaa hahahahahaKız ben naptım kii?? Miu yazdı onu...
Yok ya çocuğu aşıya götürdük sağlık ocağını tarif ederlerken x pastanesindem dön diye tatif verdiler. . Bende kapıdan sordum o sırada hava sıcak. . Pastane buz gibi. . Tatlılar mükemmel duruyo. . Dayanadık dönüşte uğradık :))
hahahahahah ben de aynı sen gibiyim üzülme napalım ayAy zumba yapayım dedim 10 dk rezil oldum kocama
Ne biçim hareketler
Bende beceri sıfır onu anladım
kıskanma kızDuzelttimama sende miunun grubuna girdin ortim
oh ne güzel demişsin ağzın bal kaymak pasta börek çörek yesin incimNasil bi kıvırma ya canim pasta cekti demiyor da
günaydın rakibimmmmmmmmmmmmm kilo ne durumlarda hadi 1 i geçtim de banaGünaydın
Karbonhidrat patlaması! ne biçim menü buDün misafirlerim vardi menumu simdi yazayim:
Sabah: Bir mini kase corba
Ara: 1 muz
Ögle: 100 gr'cik sac kavurma bir ekmekcik
Ara: 2 nektarin
Aksam: iki dilim ekmege sürülmüs pul biberli süzme yogurt
yemek yoktu vakitde yoktu gecistirdim
gec saatte komsuma indim
2 kasik manti ve 2 kasik patates yemegi yedim
Her seye ragmen bugün 96,2 gelmenin dayanilmaz hafifligini yasiyorum
Sensiniz günaydins
!!!!!!!!!!!!!neden acabalistede yokum!!!
Hadi bakalım kolay gelsin her işin rast gitsingunayydin kizlar,
bugun son hormon ignemi olucam. yarin da kontrolum var. yumurtalarim buyuduyse taoplanip dondurulcak
bence baştankaybedenler olsun sizin grubun adıgünaydın kızlar
Bizim grubun adı çıtıpıtılar olsun mu
bekliyozsu yumurta isini halledeyim. tozunu attiricam kizlar ortaligin. bekleyin geliyorum
kız ne sabırsızsın aaaaa hem girmiyon hem de girince yazmıyonuz diye atarlanıyosun. Dur bi sakinleş@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
Herkes lere mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?