Gayet iyi kerata yirtti nasılsa ameliyattan:))sağol kzuum sordugun içintevafuk55 ufaklık nasıl?
Anammmm en bi güçlü ile eşleşmişimKIZLAAARRRRRRRRRRRRRRR
İşte geldim burdayım ben bu işte usatım hahaha
Grupları yaptım sanırım çoğu kişi boyu boyuna huyu huyuna oldu.
Genelde isteyenleri isteyenlerle eşleştirdim rakip olarak da. Bakın değiştirmek isteyen varsa söylesin.
1. Grup-> (isim bulun)
prensesmat
@Gulbe seker
inciakis
kelekkarpuz
H hercai76
2. Grup-> (isim bulun)
Himuyom
hippotalamus
@MiuLego
tevafuk55
simeranya7
Herkesin karşı gruptan rakibi var. Yenmek için alt etmek için uğraşacak tüm çirkefleşmelere açığız
prensesmat -- Himuyo a karşııııııııııı
Gulbe seker -- hippotalamus a karşıııııııııı
inciakis -- MiuLego ya karşııııııııııı
kelekkarpuz -- tevafuk55 e karşıııııııııııııı
hercai76-- simeranya7 ye karşıııııııııııııııı
UNUTMAYIN AKTİF OLUCAM GRUBUMU VE RAKİBİMİ ASLA YALNIZ BIRAKMICAM DİYE SÖZ VERDİK
Hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnnnnn
Ahh salak kafam bide miu yu etiketledim..ARKADAŞLAR YARIN HİPPO NUN MENÜSÜNDE OLUYOR HEPİMİZİN GÖZÜ KULAĞI..
Hepimiz yorumlayalaım 4 gözle bekleyelim onun menüsünü.
Lütfen göZden kaçırmayalım.
Bakalım bugünü affettirebilecek mi?
Acımıyoruz ona
Kırbaç cezası vericez bir minicik cıs bile olsa tamam mıtabi daha orijinal fikirlere de açığım
Ohh olsun sana.. yeter artık mezun ol.. kaç kişi önüne geçti. .Gayet iyi kerata yirtti nasılsa ameliyattan:))sağol kzuum sordugun için
Anammmm en bi güçlü ile eşleşmişimhaydi gazamiz mubarek olsun
*** 7 AĞUSTOS PAZARTESİ SPOR LİSTESİ***
1. Grup-> (isim bulun)
@prensesmat
@Gulbe seker
@inciakis
kelekkarpuz 20 dk yuzme: 60 puan
H hercai76
2. Grup-> (isim bulun)
@Himuyom :560 bölgesel :112 puan
90 sn wall sit: 9 puan
@hippotalamus :60 dk yüzme :180 puan
@MiuLego
30 dk yürüyüş: 30 puan
@tevafuk55
simeranya7
O şimdi beğenmek le meşgulGel artıkAk kelebek :))
Yapıyoruz cnm yapmaz olur muyuz? Listeye ekle sendeSpor niye yapmıyor kimse ya benmı gormedım lutfen sporu aksatmadan devam edin daha iyi sonuç alırsınız simdi leslie yaptım nasıl ter içinde kaldım 60 olmak istiyorum şimdiden :)
Spor niye yapmıyor kimse ya benmı gormedım lutfen sporu aksatmadan devam edin daha iyi sonuç alırsınız simdi leslie yaptım nasıl ter içinde kaldım 60 olmak istiyorum şimdiden :)
Canım kendinden bahsetmedin.. boy kilo nasıl kilo aldın?? Yaş kaç? Evli misin? Çocuğun var mı??Ben de leslie yapıyorum bir haftadır. Sen kaç mil yapıyorsun? İşe yarıyor mu?
Ekledin mi önceki sporu?? Bundan sorna menülerine beni de etiketle tamam mı??hippotalamus yettim gari sporunu gördüm canım ben de ekleyeyim halim kalmadı kızım çok yoruyor aslında 45 dk daha yapacaktım Leslie :)
Canım kendinden bahsetmedin.. boy kilo nasıl kilo aldın?? Yaş kaç? Evli misin? Çocuğun var mı??
Kusura bakma cnm hatırladım :))Yazmıştım aslında :)
Boy:162
Kilo:69.5
20 yaşındayım. İki sene önce üniversiteye hazırlanırken bayağı kilo aldım. En son iki ay önce tartıda 79'u görünce depresyona filan girdim öyle diyete başladım. İlk hedefim 10 kilo vermekti verdim. Şimdi ikinci hedefim 59'a düşmek. Evli değilim öğrenciyim daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?