İnşalalah kuzum bugün sporu daha bol yapacağım inş***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
@florence_N (75.4/ ????????
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
@kelekkarpuz (69.1/70.1/+1)
Ak kelebek (82/82.2/+0.2)
Liste Dışı Yarışanlar
@marselinda (79.8/79.7/0.1)
@prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/77.1/0.2)
@hercai76 (99.2/98.5/0.7)
Yeni Katılanlar
@Himuyom (67.0/65.1/1.9)(Başlangıç Kilo:67/ Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz 2017)
@minik meleklerim (Başlangıç Kilo: 86.5/85.2/1.3)(Başlangıç Kilo: 86.5/Başlangıç Tarihi: 5 Ağustos 2017)
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
@Sily (59/59) sabit
@Korhilalp (??
@5816bursa (65.7/65.6/0.1)
İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/83.5/+0.4)
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??
Kızlar dünkü tartı kontrol ile ilgili konuşalım değerlendirelim mi biraz?
Listede yarışanlarımızın durumu çok kötü
@inciakis balım tebrikler harika eksi ile devam ediyorsun ortalığın tozunu attıracaksın cuma günü
@florence_N söyleyecek söz bulamıyorum. Listedesin tartı kontrolde yoksun takımda yoksun. yoksun yani. bir de artıyla gelirsen tam olur ha! Neyse umarım iyisindir diyim tek temennim bu.
@umut-16 bu hafta aramızda yoktun zaten senden ses çıkmayınca artı geliyor hep. Hastalık vs zor günler geçirmişsin o artılar cumaya gidecek değil mi? tüm ödem atıcılar deneniyor değil mi?
@Gulbe seker bol spor bol bol ve sıfır karbon canımcım cumaya -700 bekliyorum senden en az
@kelekkarpuz canım hala umudum var yitirmedim ama artı olursa da canın sağolsun sen güzel besleniyorsun sonuçta senlik artılar değil biliyoruz.
Liste dışı yarışanlarımız iyi herkeste az çok eksi var her eksi de bizim için değerli. Cumaya epey eksi gelir liste dışı arkadaşlardanözel tebrik tabi kiii @hercai76 için maşallah eksin göz kamaştırıyor.
Yeni katılanlar @Himuyom ve @minik meleklerim tam gaz geliyor vay vay vaaaay aynen devam kızlarilk haftalar kilo çabuk gider bıkmadan usanmadan devam
Mezunlarımızın maşallahı var
İzindekilerden çok şikayetçiyim
@hippotalamus ve @tevafuk55 özellikle ikiniz acil toparlanmalısınız kızlar haftaya listeye girecek durumda ve güzel ekside olmalısınız. Liste desteğinize çok ihtiyacımız var@anka_misali artılaar çoğalmayacak ve hemen def edeceksin değil mi ?
Hoşgeldin canımSabah 2 buyük bardak toz zencefil ve tarcin cayi ictim...iki tanede arasi marmelatli bisküvi yedim...sarmada ve taze dolmada doldurdum pisirmedim hemen yoksa cok yerim aksama pisirip bi kactane yerim yeterli :)
Bu listede yokum ama eklemiştim kuzum, artıya gelince her şeyi yapıyorum gidecekler kaçışı yok***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
Liste Dışı Yarışanlar
Yeni Katılanlar
@minik meleklerim (Başlangıç Kilo: 86.5/85.2/1.3)(Başlangıç Kilo: 86.5/Başlangıç Tarihi: 5 Ağustos 2017)
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
@Sily (59/59) sabit
@Korhilalp (??
İzindekiler
@tevafuk55 (??
@eylul7158eylul (??
@inciakis balım tebrikler harika eksi ile devam ediyorsun ortalığın tozunu attıracaksın cuma günü
@florence_N söyleyecek söz bulamıyorum. Listedesin tartı kontrolde yoksun takımda yoksun. yoksun yani. bir de artıyla gelirsen tam olur ha! Neyse umarım iyisindir diyim tek temennim bu.
@umut-16 bu hafta aramızda yoktun zaten senden ses çıkmayınca artı geliyor hep. Hastalık vs zor günler geçirmişsin o artılar cumaya gidecek değil mi? tüm ödem atıcılar deneniyor değil mi?
@Gulbe seker bol spor bol bol ve sıfır karbon canımcım cumaya -700 bekliyorum senden en az
@kelekkarpuz canım hala umudum var yitirmedim ama artı olursa da canın sağolsun sen güzel besleniyorsun sonuçta senlik artılar değil biliyoruz.
Liste dışı yarışanlarımız iyi herkeste az çok eksi var her eksi de bizim için değerli. Cumaya epey eksi gelir liste dışı arkadaşlardanözel tebrik tabi kiii @hercai76 için maşallah eksin göz kamaştırıyor.
Yeni katılanlar @Himuyom ve @minik meleklerim tam gaz geliyor vay vay vaaaay aynen devam kızlarilk haftalar kilo çabuk gider bıkmadan usanmadan devam
@hippotalamus ve @tevafuk55 özellikle ikiniz acil toparlanmalısınız kızlar haftaya listeye girecek durumda ve güzel ekside olmalısınız. Liste desteğinize çok ihtiyacımız var@anka_misali artılaar çoğalmayacak ve hemen def edeceksin değil mi ?
Hosbuldum cnm bnimHoşgeldin canım
Bana söyle, bana bana hemsonagünaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamambu arada sabah tartıldım ama söylemiyecem
Ay cnm bnim ya bir sey olmaz bu tepkinden sonra düzeltirlerGeliyorum 2 dk ya aşırı sinirliyim. Cidden.
umut yok artık ...sil umudu***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
Liste Dışı Yarışanlar
Yeni Katılanlar
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
@Sily (59/59) sabit
@Korhilalp (??
İzindekiler
@tevafuk55 (??
@eylul7158eylul (??
Yani umut sabahtan beri seni kaç kere alıntılayıp etiketledim cevap bile vermedin iki gün önceki soruma vermediğin gibi... He çok mu önemli hayır değil...umut yok artık ...sil umudu
canım seni hep takip ettimm.yazdım çizdim sordum ..ve bakarmısın lütfen mesajlarını beğenmelerden anlayın ya lütfen ..neyse üstüme çok geliyorsunuz ..ben yokum artıkYani umut sabahtan beri seni kaç kere alıntılayıp etiketledim cevap bile vermedin iki gün önceki soruma vermediğin gibi... He çok mu önemli hayır değil...
hahahaha rüyada ben de yesem keşke :)Insallah veririz cnm haftada 3 gün yürüyorum 1 .30 saat ama eve gelince bir seyler yiyordum o yaktiklarimda geri aliyodum dünden dikkat ediyorum ve dün aksam cok aciktim rüyamda pasta gördüm ne istahla yiyordum
ooooo söylemediğine göre eksi var demek kigünaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamambu arada sabah tartıldım ama söylemiyecem
ceza mıYazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizce
hahahaha oluuurhata yapani ifsa edelim bence
Sabah 2 buyük bardak toz zencefil ve tarcin cayi ictim...iki tanede arasi marmelatli bisküvi yedim...sarmada ve taze dolmada doldurdum pisirmedim hemen yoksa cok yerim aksama pisirip bi kactane yerim yeterli :)
Sen bilirsin canim... herkesin başına bir şeyler geliyor bu tepkiler gerksiz küstüm oynamıyorum çocuklukta kaldı..canım seni hep takip ettimm.yazdım çizdim sordum ..ve bakarmısın lütfen mesajlarını beğenmelerden anlayın ya lütfen ..neyse üstüme çok geliyorsunuz ..ben yokum artık
geçen hafta kaç menü paylaştım sen yoktun !!Yani umut sabahtan beri seni kaç kere alıntılayıp etiketledim cevap bile vermedin iki gün önceki soruma vermediğin gibi... He çok mu önemli hayır değil...
hahahaha rüyada ben de yesem keşke :)Insallah veririz cnm haftada 3 gün yürüyorum 1 .30 saat ama eve gelince bir seyler yiyordum o yaktiklarimda geri aliyodum dünden dikkat ediyorum ve dün aksam cok aciktim rüyamda pasta gördüm ne istahla yiyordum
ooooo söylemediğine göre eksi var demek kigünaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamambu arada sabah tartıldım ama söylemiyecem
ceza mıYazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizce
hahahaha oluuurhata yapani ifsa edelim bence
Sabah 2 buyük bardak toz zencefil ve tarcin cayi ictim...iki tanede arasi marmelatli bisküvi yedim...sarmada ve taze dolmada doldurdum pisirmedim hemen yoksa cok yerim aksama pisirip bi kactane yerim yeterli :)
bak canım küstüm oynamıyorum demiyorum..bana çocuk diyemezsin..Sen bilirsin canim... herkesin başına bir şeyler geliyor bu tepkiler gerksiz küstüm oynamıyorum çocuklukta kaldı..
Cnm herkes kendi ekledi ona göre @MiuLego liste yaptı.. 2 gün sorduk katılmak isteyen yazsın diye..listede yokum!!!
daha dün burdaydım..
herşeyi okudum .akşam giremedim .uyuyakalmışım ..bu kadar atarlanamana gerek yoktu ..neyse yaa boşşşveerrr gitsin
umut yok artık ...sil umudu
söylüyorum ama miuya söyleme tamam mıBana söyle, bana bana hemsona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?