Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşalalah kuzum bugün sporu daha bol yapacağım inş

Sabah 2 buyük bardak toz zencefil ve tarcin cayi ictim...iki tanede arasi marmelatli bisküvi yedim...sarmada ve taze dolmada doldurdum pisirmedim hemen yoksa cok yerim aksama pisirip bi kactane yerim yeterli :)
Hoşgeldin canım

Bu listede yokum ama eklemiştim kuzum, artıya gelince her şeyi yapıyorum gidecekler kaçışı yok

umut yok artık ...sil umudu

Yani umut sabahtan beri seni kaç kere alıntılayıp etiketledim cevap bile vermedin iki gün önceki soruma vermediğin gibi... He çok mu önemli hayır değil...
canım seni hep takip ettimm.yazdım çizdim sordum ..ve bakarmısın lütfen mesajlarını beğenmelerden anlayın ya lütfen ..neyse üstüme çok geliyorsunuz ..ben yokum artık

Insallah veririz cnm haftada 3 gün yürüyorum 1 .30 saat ama eve gelince bir seyler yiyordum o yaktiklarimda geri aliyodum dünden dikkat ediyorum ve dün aksam cok aciktim rüyamda pasta gördüm ne istahla yiyordum
hahahaha rüyada ben de yesem keşke :)

Bugün akşam menünü toplu halde yazınca bakarız konuşuruz canım kaçamakları yok ederiz
günaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamam bu arada sabah tartıldımama söylemiyecem
ooooo söylemediğine göre eksi var demek ki
Yazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizce
ceza mı en sevdiğim
hata yapani ifsa edelim bence
hahahaha oluuur
Sabah 2 buyük bardak toz zencefil ve tarcin cayi ictim...iki tanede arasi marmelatli bisküvi yedim...sarmada ve taze dolmada doldurdum pisirmedim hemen yoksa cok yerim aksama pisirip bi kactane yerim yeterli :)

oh ohh sabahın köründe kaçamaklar yapılmış

canım seni hep takip ettimm.yazdım çizdim sordum ..ve bakarmısın lütfen mesajlarını beğenmelerden anlayın ya lütfen ..neyse üstüme çok geliyorsunuz ..ben yokum artık
Sen bilirsin canim... herkesin başına bir şeyler geliyor bu tepkiler gerksiz küstüm oynamıyorum çocuklukta kaldı..

Insallah veririz cnm haftada 3 gün yürüyorum 1 .30 saat ama eve gelince bir seyler yiyordum o yaktiklarimda geri aliyodum dünden dikkat ediyorum ve dün aksam cok aciktim rüyamda pasta gördüm ne istahla yiyordum
hahahaha rüyada ben de yesem keşke :)

Bugün akşam menünü toplu halde yazınca bakarız konuşuruz canım kaçamakları yok ederiz
günaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamam bu arada sabah tartıldımama söylemiyecem
ooooo söylemediğine göre eksi var demek ki
Yazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizce
ceza mı en sevdiğim
hata yapani ifsa edelim bence
hahahaha oluuur

oh ohh sabahın köründe kaçamaklar yapılmış

daha dün burdaydım..
herşeyi okudum .akşam giremedim .uyuyakalmışım ..bu kadar atarlanamana gerek yoktu ..neyse yaa boşşşveerrr gitsin

umut yok artık ...sil umudu

Bu ne çirkin bir üslup umut. Ne avam bir konuşma tarzı.

Hayırdır babanın eşşeği mi var karşında. Kendine gel sen bi önce! emir kulun muyuz sen kimsin?

Sana yazdığım cevap ortada nesine alındın yine? yetti alınganlığın istediğin yere git napıyorsan da yap yeter cidden. çocuk değil bebek gibisin bu ne atar trip hayırdır ya neden seni bu kadar çekelim anamız mı babamız mısın? Katkın var mı? sıfır. ama anca laf söz söyle arada gir atarlan.

Sana yazdığım cevap:

kız ne sabırsızsın aaaaa hem girmiyon hem de girince yazmıyonuz diye atarlanıyosun. Dur bi sakinleş

Şişkinlik ne durumda? Geçti mi biraz. Hastalığın nasıl oldu? Geçmiş olsun canımcım hemen iyileş inşallah

Spor yapacaksın tabiki sadece yarış içinde yoksun çünkü katılım durumunu bildirsin herkes dedik ve listeye adını ekleyenleri aldık. Sen o günlerde kk ya uğramadığın için ve sonrasında da geçmişi okumadığın için haberin yok tabi.

Senin üslubunla yakından uzaktan ilgisi yok herkes ağzından çıkanı tartacak .Had bildirmekse en alasını da bildiririm cidden ağzımı açmak istemiyorum. Nesine alındın? Ne buldun? Senin için en çok uğraşan çabalayan insanlardan biriyim ve de!

Hayır emeğe saygısı olur insanın hiçbir şeyi yoksa sende o da yok. Git paralı köle tut kendine. Hangi zamanda yaşıyoruz. Bu ne bencillik nasıl bir kişilik yahu. Gerçekten sabır nasıl taşırılır örneğisin tebrik ederim.

Gidiyorsan git kalıyorsan kal sen ve senin gibiler için çaba harcayamayacağım. Ben yokum hadi rahat et kız bağır çağır azarla atarlan !!!!!!!!!!!!!!!!!! böyle ünlemlerinle konuş konuş git. Üslubun sana yakışıyor ben yapamam üzgünüm.

Hadi eyvallah, bencilliğin içinde yaşamaya devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…