Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maşallah kendin de çok güzel vermişsin. Burada daha eğlenceli veririz kilo. Spor yapıyor musun hiç? Kuralları okuyabildin mi?
Her gün o günkü menümüzü yazıyoruz akşam saatlerinde. Menünün altına içilen su miktarı+yapılan sporu da yazıyoruz. Sonra arkadaşlar senin menüne yorum yazıyor sen de bizlerinkine tabi. Hepimizin görüşleri fikirleri önemli sonuçta.

Aktif olmak bizim için çok önemli. Ne kadar çok aramızda olursan o kadar iyi :)

Çocuğun ne kadarlık?
Hos buldum cnm hedefim 62 kemiklerim iri cok verince yakistirmiyorlar bna
Tamam veririz hemen o 6 kiloyu mümkün olduğunca yaz buraya

sadece merional büyütmüyor ki!! ahh ! ahh!! ben denedim iki toz bir su şeklinde büyümedi .iptal oldu
sen ne kullandin sonra buyutmek icin? butun doktorlar farkli konusuyo. kafam o kadar karisik ki.

sendeki problem ne canim? rezerv azligi mi?

daha dün burdaydım..
herşeyi okudum .akşam giremedim .uyuyakalmışım ..bu kadar atarlanamana gerek yoktu ..neyse yaa boşşşveerrr gitsin

Miu delirsin
Spor listesi ne alemde ??

YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

kimi alıntılama yapamamış kimi eskisinden almış. kafayı yiycem Başı nerde sonu nerde kimbilir
günaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamam bu arada sabah tartıldımama söylemiyecem

Yazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizce

daha dün burdaydım..
herşeyi okudum .akşam giremedim .uyuyakalmışım ..bu kadar atarlanamana gerek yoktu ..neyse yaa boşşşveerrr gitsin
Kız sen geçen ki benim durumdasın kırılma bende öyle idim geçmiş olsun bu arada listeyi biz oluşturduk isteyenler adını yazdı ondan yoksun sen iste canım girersin listeye sadece durumu anla kuzum

***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
florence_N (75.4/ ????????
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1)
Ak kelebek (82/82.2/+0.2)

Liste Dışı Yarışanlar
marselinda (79.8/79.7/0.1)
prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/77.1/0.2)
H hercai76 (99.2/98.5/0.7)

Yeni Katılanlar
Himuyom (67.0/65.1/1.9) (Başlangıç Kilo:67/ Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz 2017)
@minik meleklerim (Başlangıç Kilo: 86.5/85.2/1.3) (Başlangıç Kilo: 86.5/Başlangıç Tarihi: 5 Ağustos 2017)

Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
Sily (59/59) sabit
Korhilalp (??
5816bursa (65.7/65.6/0.1)

İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/83.5/+0.4)
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??

Kızlar dünkü tartı kontrol ile ilgili konuşalım değerlendirelim mi biraz?

Listede yarışanlarımızın durumu çok kötü

@inciakis balım tebrikler harika eksi ile devam ediyorsun ortalığın tozunu attıracaksın cuma günü
@florence_N söyleyecek söz bulamıyorum. Listedesin tartı kontrolde yoksun takımda yoksun. yoksun yani. bir de artıyla gelirsen tam olur ha! Neyse umarım iyisindir diyim tek temennim bu.
@umut-16 bu hafta aramızda yoktun zaten senden ses çıkmayınca artı geliyor hep. Hastalık vs zor günler geçirmişsin o artılar cumaya gidecek değil mi? tüm ödem atıcılar deneniyor değil mi?
@Gulbe seker bol spor bol bol ve sıfır karbon canımcım cumaya -700 bekliyorum senden en az
@kelekkarpuz canım hala umudum var yitirmedim ama artı olursa da canın sağolsun sen güzel besleniyorsun sonuçta senlik artılar değil biliyoruz.

Liste dışı yarışanlarımız iyi herkeste az çok eksi var her eksi de bizim için değerli. Cumaya epey eksi gelir liste dışı arkadaşlardan özel tebrik tabi kiii @hercai76 için maşallah eksin göz kamaştırıyor.

Yeni katılanlar @Himuyom ve @minik meleklerim tam gaz geliyor vay vay vaaaay aynen devam kızlar ilk haftalar kilo çabuk gider bıkmadan usanmadan devam

Mezunlarımızın maşallahı var

İzindekilerden çok şikayetçiyim

@hippotalamus ve @tevafuk55 özellikle ikiniz acil toparlanmalısınız kızlar haftaya listeye girecek durumda ve güzel ekside olmalısınız. Liste desteğinize çok ihtiyacımız var @anka_misali artılaar çoğalmayacak ve hemen def edeceksin değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…