geçmiş olsun canım benim@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
Maşallah kendin de çok güzel vermişsin. Burada daha eğlenceli veririz kilo. Spor yapıyor musun hiç? Kuralları okuyabildin mi?Ben Almanyadayim evlenip geldim. 1 .68 boyunda 68 kiloyum bir kizim var 2 yasinda hamile kalmadan önce 58 kiloydum doguma 85 kiloyla gittim tüm cabalarimla 68 e kadar düstüm ama simdi 1 senedir veremiyorum 65 düsüyorum yine ayni pluyorum
Tamam veririz hemen o 6 kiloyu mümkün olduğunca yaz burayaHos buldum cnm hedefim 62 kemiklerim iri cok verince yakistirmiyorlar bna
@MiuLego
ben listede yokum ..liste dışı mı spor yapıym napıym ..
zaten hiçç halim yok bu aralar ..hastayım
bigeçmiş olsun diyen de yokkk
Geçmişi okumuyor
sadece merional büyütmüyor ki!! ahh ! ahh!! ben denedim iki toz bir su şeklinde büyümedi .iptal oldu
Özellikle sordum halbuki.. Iki gün ablam bendeydi ama en kötü etiketleri okudum biri bana bir şey sorar eder diye :))Geçmişi okumuyor
sen ne kullandin sonra buyutmek icin? butun doktorlar farkli konusuyo. kafam o kadar karisik ki.sadece merional büyütmüyor ki!! ahh ! ahh!! ben denedim iki toz bir su şeklinde büyümedi .iptal oldu
daha dün burdaydım..kim kandırmış aaaaaaaaaaaaaa
hahahahahah ahhahahaha
hahahah hahahhaa hahahahaha
hahahahahah ben de aynı sen gibiyim üzülme napalım ay
kıskanma kızhippo benimdir
oh ne güzel demişsin ağzın bal kaymak pasta börek çörek yesin incim
günaydın rakibimmmmmmmmmmmmm kilo ne durumlarda hadi 1 i geçtim de bana
Karbonhidrat patlaması! ne biçim menü bu
!!!!!!!!!!!!!neden acaba
Hadi bakalım kolay gelsin her işin rast gitsin
bence baştankaybedenler olsun sizin grubun adı
bekliyoz
kız ne sabırsızsın aaaaa hem girmiyon hem de girince yazmıyonuz diye atarlanıyosun. Dur bi sakinleş
Şişkinlik ne durumda? Geçti mi biraz. Hastalığın nasıl oldu? Geçmiş olsun canımcım hemen iyileş inşallah
Spor yapacaksın tabiki sadece yarış içinde yoksun çünkü katılım durumunu bildirsin herkes dedik ve listeye adını ekleyenleri aldık. Sen o günlerde kk ya uğramadığın içinve sonrasında da geçmişi okumadığın için haberin yok tabi.
okuyorum ................Geçmişi okumuyor
günaydın canım senin canın mı sıkıldı kıyamamMiu delirsin
Spor listesi ne alemde ??
YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kimi alıntılama yapamamış kimi eskisinden almış. kafayı yiycemBaşı nerde sonu nerde kimbilir
Yazarim o konuda sikinti yok ama burda sporda yapicam ceza verin bana keyfinizceMaşallah kendin de çok güzel vermişsin. Burada daha eğlenceli veririz kilo. Spor yapıyor musun hiç? Kuralları okuyabildin mi?
Her gün o günkü menümüzü yazıyoruz akşam saatlerinde. Menünün altına içilen su miktarı+yapılan sporu da yazıyoruz. Sonra arkadaşlar senin menüne yorum yazıyor sen de bizlerinkine tabi. Hepimizin görüşleri fikirleri önemli sonuçta.
Aktif olmak bizim için çok önemli. Ne kadar çok aramızda olursan o kadar iyi :)
Çocuğun ne kadarlık?
Tamam veririz hemen o 6 kiloyu mümkün olduğunca yaz buraya
Kız sen geçen ki benim durumdasın kırılma bende öyle idim geçmiş olsun bu arada listeyi biz oluşturduk isteyenler adını yazdı ondan yoksun sen iste canım girersin listeye sadece durumu anla kuzumdaha dün burdaydım..
herşeyi okudum .akşam giremedim .uyuyakalmışım ..bu kadar atarlanamana gerek yoktu ..neyse yaa boşşşveerrr gitsin
Hoş geldinInsallah veririz cnm haftada 3 gün yürüyorum 1 .30 saat ama eve gelince bir seyler yiyordum o yaktiklarimda geri aliyodum dünden dikkat ediyorum ve dün aksam cok aciktim rüyamda pasta gördüm ne istahla yiyordum
Tsk. Hos buldum cnmHoş geldincanım
Miu delirsin
Spor listesi ne alemde ??
YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kimi alıntılama yapamamış kimi eskisinden almış. kafayı yiycemBaşı nerde sonu nerde kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?