Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

geçen hafta kaç menü paylaştım sen yoktun !!
ayyy neyse yaaaa ....
He geçen hafta önce annemlerde olduğum IZINLI olduğum hatta ve hatta oğlumu ameliyat masasindan yaptırmadan kaldırdıkları haftadan bahsediyorsun......... sıkışınca da neyse yaaaa... demek çok kolay zaten.
bak canım küstüm oynamıyorum demiyorum..bana çocuk diyemezsin..
ben çıkıyorum .ben yokum artık diyorum..gayet açııııkk
Pasa gönlün bilir... sana çocuk demiyorum hareketelrine diyirum..

Kuzum sakinleş he de geç okurken ben bile hissettim gerginliğini sen bize lazımsın

Kuzum sakinleş he de geç okurken ben bile hissettim gerginliğini sen bize lazımsın
yo gerekirse onun sevityesine iner daha da çirkinleşirim anladığı dil buysa. Valla sakinleşemem. Onun için yeterince sakin kaldığımı ve sabrettiğimi düşünüyorum. Bu yaşa gelip nerde nasıl davranılır konuşulur bilmiyorsa parasını vericem gitsin öğrensin. Psikolog+psikayatr desteği de alsın valla ben öderim. En acilinden o lazım. Laf söylemyip kaçmak yok öyle. kendi de az laf yesin. Doysun!

Ama cnm bisküvi kucük oda olmasin diorsaniz eve gelince ona göre ceza verirsin simdi yürüyüse cikiorum

bu kadar atarlanmana gerek yoktu..sen kendi seviyeni belirledin ..yok babanın eşeğimi var yok parasını vereyim psikolojik yardım ..hiiiçç gerek yoktu gerçekten ..neyse hakkını helal et dicem ona da atarlanacaksın
kal sağlıcakla

izinliydin evet ama bana geçen hafta yoktun diyen sensin ..
çocukca davranan da sensin kusura bakma .

izinliydin evet ama bana geçen hafta yoktun diyen sensin ..
çocukca davranan da sensin kusura bakma .
Ay umut düzgün oku lütfen yoktun demiyorum sırf sen menülerinde etiketliyirsun diye yorumlayim diye girdim... sadece seni etiketledigim seylere cevap vermedigini söyledim.. çocuk ruhumu hiç kaybetmedim
Ama yerine göre davranmasını bilirim

ayyyyyyyyyy neyse yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umut-16 inan şu an neye ve kime sinirlendin anlamadım.. hepimiz hayatımızda zaman zaman kötü günler geçiriyoruz.. ben elimden geldikçe yansıtmamaya çalışıyorum.. şu an çok üzüldüm vs moralim bozuldu. . Gerek var mıydı böyle bişeye? ?

şimdi de okuma özürlü oldum yani..sağol yaa !!

ben de üzüldüm..bu kadar yanlış anlaşıldığımı bilmiyordum. burda iyi kötü acı tatlı 3 ay zaman geçirdik..bu kadar kötü insan olarak tanındığım için çokk ama çokkk üzüldüm.
dedim ya bu kadar büyümesine gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…