He geçen hafta önce annemlerde olduğum IZINLI olduğum hatta ve hatta oğlumu ameliyat masasindan yaptırmadan kaldırdıkları haftadan bahsediyorsun......... sıkışınca da neyse yaaaa... demek çok kolay zaten.geçen hafta kaç menü paylaştım sen yoktun !!
ayyy neyse yaaaa ....
Pasa gönlün bilir... sana çocuk demiyorum hareketelrine diyirum..bak canım küstüm oynamıyorum demiyorum..bana çocuk diyemezsin..
ben çıkıyorum .ben yokum artık diyorum..gayet açııııkk
Kuzum sakinleş he de geç okurken ben bile hissettim gerginliğiniBu ne çirkin bir üslup umut. Ne avam bir konuşma tarzı.
Hayırdır baban eşşeği mi var karşında. Kendine gel sen bi önce! emir kulun muyuz sen kimsin?
Sana yazdığım cevap ortada nesine alındın yine? yetti alınganlığın istediğin yere git napıyorsan da yap yeter cidden. çocuk değil bebek gibisin bu ne atar trip hayırdır ya neden seni bu kadar çekelim anamız mı babamız mısın? Katkın var mı? sıfır. ama anca laf söz söyle arada gir atarlan.
Sana yazdığım cevap:
kız ne sabırsızsın aaaaa hem girmiyon hem de girince yazmıyonuz diye atarlanıyosun. Dur bi sakinleş
Şişkinlik ne durumda? Geçti mi biraz. Hastalığın nasıl oldu? Geçmiş olsun canımcım hemen iyileş inşallah
Spor yapacaksın tabiki sadece yarış içinde yoksun çünkü katılım durumunu bildirsin herkes dedik ve listeye adını ekleyenleri aldık. Sen o günlerde kk ya uğramadığın içinve sonrasında da geçmişi okumadığın için haberin yok tabi.
Senin üslubunla yakından uzaktan ilgisi yok herkes ağzından çıkanı tartacak .Had bildirmekse en alasını da bildiririm cidden ağzımı açmak istemiyorum. Nesine alındın? Ne buldun? Senin için en çok uğraşan çabalayan insanlardan biriyim ve de!
Hayır emeğe saygısı olur insanın hiçbir şeyi yoksa sende o da yok. Git paralı köle tut kendine. Hangi zamanda yaşıyoruz. Bu ne bencillik nasıl bir kişilik yahu. Gerçekten sabır nasıl taşırılır örneğisin tebrik ederim.
Gidiyorsan git kalıyorsan kal sen ve senin gibiler için çaba harcayamayacağım. Ben yokum hadi rahat et kız bağır çağır azarla atarlan !!!!!!!!!!!!!!!!!! böyle ünlemlerinle konuş konuş git. Üslubun sana yakışıyor ben yapamam üzgünüm.
Hadi eyvallah, bencilliğin içinde yaşamaya devam et.
yo gerekirse onun sevityesine iner daha da çirkinleşirim anladığı dil buysa. Valla sakinleşemem. Onun için yeterince sakin kaldığımı ve sabrettiğimi düşünüyorum. Bu yaşa gelip nerde nasıl davranılır konuşulur bilmiyorsa parasını vericem gitsin öğrensin. Psikolog+psikayatr desteği de alsın valla ben öderim. En acilinden o lazım. Laf söylemyip kaçmak yok öyle. kendi de az laf yesin. Doysun!Kuzum sakinleş he de geç okurken ben bile hissettim gerginliğinisen bize lazımsın
Ama cnm bisküvi kucük oda olmasin diorsaniz eve gelince ona göre ceza verirsin simdi yürüyüse cikiorumhahahaha rüyada ben de yesem keşke :)
Bugün akşam menünü toplu halde yazınca bakarız konuşuruz canım kaçamakları yok ederiz
ooooo söylemediğine göre eksi var demek ki
ceza mıen sevdiğim
hahahaha oluuur
oh ohh sabahın köründe kaçamaklar yapılmış
yazıldı gördüm canımCnm herkes kendi ekledi ona göre @MiuLego liste yaptı.. 2 gün sorduk katılmak isteyen yazsın diye..
bu kadar atarlanmana gerek yoktu..sen kendi seviyeni belirledin ..yok babanın eşeğimi var yok parasını vereyim psikolojik yardım ..hiiiçç gerek yoktu gerçekten ..neyse hakkını helal et dicem ona da atarlanacaksınyo gerekirse onun sevityesine iner daha da çirkinleşirim anladığı dil buysa. Valla sakinleşemem. Onun için yeterince sakin kaldığımı ve sabrettiğimi düşünüyorum. Bu yaşa gelip nerde nasıl davranılır konuşulur bilmiyorsa parasını vericem gitsin öğrensin. Psikolog+psikayatr desteği de alsın valla ben öderim. En acilinden o lazım. Laf söylemyip kaçmak yok öyle. kendi de az laf yesin. Doysun!
Almanyada oturan varmi aranizda kizlar
simeranya7 koş koş seni soruyor
izinliydin evet ama bana geçen hafta yoktun diyen sensin ..He geçen hafta önce annemlerde olduğum IZINLI olduğum hatta ve hatta oğlumu ameliyat masasindan yaptırmadan kaldırdıkları haftadan bahsediyorsun......... sıkışınca da neyse yaaaa... demek çok kolay zaten.
Pasa gönlün bilir... sana çocuk demiyorum hareketelrine diyirum..
Ay umut düzgün oku lütfen yoktun demiyorum sırf sen menülerinde etiketliyirsun diye yorumlayim diye girdim... sadece seni etiketledigim seylere cevap vermedigini söyledim.. çocuk ruhumu hiç kaybetmedimizinliydin evet ama bana geçen hafta yoktun diyen sensin ..
çocukca davranan da sensin kusura bakma .
ayyyyyyyyyy neyse yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu kadar atarlanmana gerek yoktu..sen kendi seviyeni belirledin ..yok babanın eşeğimi var yok parasını vereyim psikolojik yardım ..hiiiçç gerek yoktu gerçekten ..neyse hakkını helal et dicem ona da atarlanacaksın
kal sağlıcakla
Geçti dimi?? Sen olmasan ben 100 kilo olurum ama
şimdi de okuma özürlü oldum yani..sağol yaa !!Ay umut düzgün oku lütfen yoktun demiyorum sırf sen menülerinde etiketliyirsun diye yorumlayim diye girdim... sadece seni etiketledigim seylere cevap vermedigini söyledim.. çocuk ruhumu hiç kaybetmedim
Ama yerine göre davranmasını bilirim
Olmaz miucan olmaz..kızlar Allah'a emanet olun sizleri seviyorumumarım herkes istediği kiloya hemencik ulaşır
ben de üzüldüm..bu kadar yanlış anlaşıldığımı bilmiyordum. burda iyi kötü acı tatlı 3 ay zaman geçirdik..bu kadar kötü insan olarak tanındığım için çokk ama çokkk üzüldüm.umut-16 inan şu an neye ve kime sinirlendin anlamadım.. hepimiz hayatımızda zaman zaman kötü günler geçiriyoruz.. ben elimden geldikçe yansıtmamaya çalışıyorum.. şu an çok üzüldüm vs moralim bozuldu. . Gerek var mıydı böyle bişeye? ?
yooo geçmedi o tarz bi cevap yazdım ya ona güldüm hahahaha rahatlıyomuş kız insan öyle ağzını yaya yaya yazıncaGeçti dimi?? Sen olmasan ben 100 kilo olurum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?