yooo geçmedi o tarz bi cevap yazdım ya ona güldüm hahahaha rahatlıyomuş kız insan öyle ağzını yaya yaya yazınca
Üzgünüm hippom cidden ben sıkıldım artık ya yoruldum. Böyle şeyler de çok üzüyor beni. Çok emek veriyorum ben buraya sevdiğim içiin sizi ama bu kadar bencillik bana ağır geliyor. Anka gelince ilgilenir takım kaptanı o. Ben gidiyorum son mesajım da sana olsun böyleceOlmaz miucan olmaz..
Üzgünüm hippom cidden ben sıkıldım artık ya yoruldum. Böyle şeyler de çok üzüyor beni. Çok emek veriyorum ben buraya sevdiğim içiin sizi ama bu kadar bencillik bana ağır geliyor. Anka gelince ilgilenir takım kaptanı o. Ben gidiyorum son mesajım da sana olsun böyleceseviliyosun kız
Üzgünüm hippom cidden ben sıkıldım artık ya yoruldum. Böyle şeyler de çok üzüyor beni. Çok emek veriyorum ben buraya sevdiğim içiin sizi ama bu kadar bencillik bana ağır geliyor. Anka gelince ilgilenir takım kaptanı o. Ben gidiyorum son mesajım da sana olsun böyleceseviliyosun kız
yaaa yapma lütfen 2 5dkka gireyim dedim şok şok burda sadece rejim yapmıyoruz ki ben burda dönen geğiklere bayılıyorum... kızlar kabul edelim hepimize iii gelio moral oluo. insanların gergin dönemleri oluo geçio neden böle geçici bi dönem için sewdiğin, sewildiğin bi ortamdan wazgeçiosun... çok bilmişlik etmek istemem ama ister 1 -2 gün sakinleş ama gruptan çıkma lütfen canımÜzgünüm hippom cidden ben sıkıldım artık ya yoruldum. Böyle şeyler de çok üzüyor beni. Çok emek veriyorum ben buraya sevdiğim içiin sizi ama bu kadar bencillik bana ağır geliyor. Anka gelince ilgilenir takım kaptanı o. Ben gidiyorum son mesajım da sana olsun böyleceseviliyosun kız
Sana cok katiliyorum bi yürüyüse ciktim geldim neler yasanmis yalnis anlasilmalar olmus baya...hayatlarımızda iniş çıkışlar yaşıyoruz, kadın olarak daha fazla yaşıyoruz, eş olarak, anne olarak ya da çalışan olarak bir şekilde stres altındayız, biz kadınlar birbirimize destek olalım, birbirimizi motive edelim, halden anlayalım, üzülmeyelimzaten buradaysak ortak bir derdimiz var o da kilolarımız! Tek başına kilo veremiyoruz, motive olamıyoruz, çabuk pes ediyoruz demek ki, bazen hayatın zorluklarını kendimize hemen bahane edebiliyoruz, irademizin zayıf noktaları var, mesela ben de hasta oldum, çocuk uyumadı, pikniğe gittik diye hemen dağıtabiliyorum, birbirimizi bu noktada nükteli bir şekilde uyarmanın zararı yoktur diye düşünüyorum.
Bu ara az girebileceğim demiştim zaten, ondan yarışa katılmadım ama bu takım beni gerçekten motive ediyor inanın, dikkat ediyorum gün içinde, inşallah güzel bir eksi gelecek cuma günü
kahvaltı:
2 yumurta, peynir,zeytin, salatalık
ara:
1 bardak sütlü soğuk kahve, 4-5 ceviz
öğle
1 kase et sote
spor:
jillian fire up cardio 30 dk
yürüyüş 30 dk
ya çok bilmiyom ben iyi bilenler yazar diye bekledim canım yoğurt çorbasına az olunca kilo da verdiriyor ama salatayı bilemedim azdan bir şey olmaz herhaldeAma kimse bnimle konusmuo
Guru Hippocum ben artı değilimKızlar bu olay maalesef çok kötü oldu ama devam etmeliyiz.. maalesef herkes artıda.. hadi bi gayret eksiye geçelim..
Canım 4 kaşığı geçme glisemik indeksi yüksek ama yeşil mercimek de salata olarak hem besleyici hem de protein onu da yiyebilirsinKizlar nohut kilo yaparmi salatasini yapayim domates salatalik maydanozlu
Yoruma bak işte bir bilenCanım 4 kaşığı geçme glisemik indeksi yüksek ama yeşil mercimek de salata olarak hem besleyici hem de protein onu da yiyebilirsin
Tatlı misin sen yaYoruma bak işte bir bilen
sensin tatlıTatlı misin sen ya
Ay bu emojileriniz cok tatliTatlı misin sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?