Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Olmaz miucan olmaz..
Üzgünüm hippom cidden ben sıkıldım artık ya yoruldum. Böyle şeyler de çok üzüyor beni. Çok emek veriyorum ben buraya sevdiğim içiin sizi ama bu kadar bencillik bana ağır geliyor. Anka gelince ilgilenir takım kaptanı o. Ben gidiyorum son mesajım da sana olsun böylece seviliyosun kız

yaaa yapma lütfen 2 5dkka gireyim dedim şok şok burda sadece rejim yapmıyoruz ki ben burda dönen geğiklere bayılıyorum... kızlar kabul edelim hepimize iii gelio moral oluo. insanların gergin dönemleri oluo geçio neden böle geçici bi dönem için sewdiğin, sewildiğin bi ortamdan wazgeçiosun... çok bilmişlik etmek istemem ama ister 1 -2 gün sakinleş ama gruptan çıkma lütfen canım

hayatlarımızda iniş çıkışlar yaşıyoruz, kadın olarak daha fazla yaşıyoruz, eş olarak, anne olarak ya da çalışan olarak bir şekilde stres altındayız, biz kadınlar birbirimize destek olalım, birbirimizi motive edelim, halden anlayalım, üzülmeyelimzaten buradaysak ortak bir derdimiz var o da kilolarımız! Tek başına kilo veremiyoruz, motive olamıyoruz, çabuk pes ediyoruz demek ki, bazen hayatın zorluklarını kendimize hemen bahane edebiliyoruz, irademizin zayıf noktaları var, mesela ben de hasta oldum, çocuk uyumadı, pikniğe gittik diye hemen dağıtabiliyorum, birbirimizi bu noktada nükteli bir şekilde uyarmanın zararı yoktur diye düşünüyorum.
Bu ara az girebileceğim demiştim zaten, ondan yarışa katılmadım ama bu takım beni gerçekten motive ediyor inanın, dikkat ediyorum gün içinde, inşallah güzel bir eksi gelecek cuma günü
kahvaltı:
2 yumurta, peynir,zeytin, salatalık
ara:
1 bardak sütlü soğuk kahve, 4-5 ceviz
öğle
1 kase et sote
spor:
jillian fire up cardio 30 dk
yürüyüş 30 dk

Sana cok katiliyorum bi yürüyüse ciktim geldim neler yasanmis yalnis anlasilmalar olmus baya...

Kizlar nohut kilo yaparmi salatasini yapayim domates salatalik maydanozlu
Canım 4 kaşığı geçme glisemik indeksi yüksek ama yeşil mercimek de salata olarak hem besleyici hem de protein onu da yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…