sensiz asla boğazımdan geçmez amaistemem canım
o ilk menü hayırlı uğurlu olsun bence güzel menü ama bisküvileri beyenmeyebilirlerKaptanim bugunki ilk menüm
2 kup zencefili ve tarcinli cay
2 tane kücük marmelatli bisküvi
Öglen
Nohut salatasi 1 kase
Ara ögün
1 fincan sekersiz türk kahvesi
Aksam
2 tane taze biber dolmasi
3 tane sarma
1 litre su
Ve uyuyana kadar da icerim su
Ve sabahki cayimdan icerim
o ilk menü hayırlı uğurlu olsun bence güzel menü ama bisküvileri beyenmeyebilirler
Çok kıskandım su an seni.Aynen canım takımdasın zaten sadece yarışmada yer alan listede değilsin yoksa hepimiz takımdayız. liste için 2 hafta mecburi deneme süresi var bu yarışın genel kuralı, biz koymadık. 3. hafta istersek alıyoruz listeye. Ama liste dışı devam eden bisürü kişiyiz. Liste herzaman çok çok verdirir o da ayrı listede olmak harika. Ben mezun oldum mesela hedef kiloma ulaştığım için. Eskiden listedeydim hedefe ulaştım mezun oldum artık listede değilim, takımla hep devam
Valla hatırlamıyorum ki ama çok uzun değildi :) kanemi bulayım da etiketlerim seni. Ben takıma başladığımda 61.5 tim ama takıma gelmeden diyete ilk başladığımda 65.9 dum çüş dedim kendime. 2-3 ayda verdim sanırım hepsini. Bence şimdi hedef belirleme bi ilk hafta bakalım ne kadar kilo kaybın olcak metabolizmanı anlayalım yediğini içtiğini düzene oturtalım sonra süre belirleriz kafamızda olmaz mı?Çok kıskandım su an seni.
Peki ne kadar sürede başardın?
Kendime ortalama be kadar süre belirlemeliyim sence?
Hoş geldin canım :)Bu takımın kaptan hanımı nerde @anka_misali boş yeriniz var mıcanım benim disipline girmem lazım
nasıl çıkarmadın şaşırdım zateninci o yeni diye ona sopa çıkaraadım ay hahaha sana çıkarayım içimde kaldı
korkar diye ilk günden aşırı minnoş yorum yaptımnasıl çıkarmadın şaşırdım zaten
@MiuLego 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 4,2
Haziran / 3,4
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (518. Etap) ( 61,5 )
Bitiş Kilosu (524. Etap) ( 53,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,36% )
Toplam Süre ( 7 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,77% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.086 )
Yorum : Sevgili MiuLego, 5 Mayıs 2017 (518. Etap) ve 61,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Haziran 2017 (524. Etap) tarihinde toplam 7,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 53 dür. Hedefini %89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 12.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ben seni disipline sokarımBu takımın kaptan hanımı nerde @anka_misali boş yeriniz var mıcanım benim disipline girmem lazım
Tamam, seni rehber belledim :)Valla hatırlamıyorum ki ama çok uzun değildi :) kanemi bulayım da etiketlerim seni. Ben takıma başladığımda 61.5 tim ama takıma gelmeden diyete ilk başladığımda 65.9 dum çüş dedim kendime. 2-3 ayda verdim sanırım hepsini. Bence şimdi hedef belirleme bi ilk hafta bakalım ne kadar kilo kaybın olcak metabolizmanı anlayalım yediğini içtiğini düzene oturtalım sonra süre belirleriz kafamızda olmaz mı?
Hoşbulduk canımHoş geldin canım :)
Ank ortalıkta yok gelir ama gelince yazar sana
Beni bellersen mezun olamıyorsun arkadaşlarını mezun ediyorsunTamam, seni rehber belledim :)
Ne dediysen o.
Tebrikler canım darısı bizim başımızaLa Que Sabe bak mezuniyet karnem bu burada tüm analizler yapılmış var.
Sende pro olmuşsun yemek yarışmasında mı yoksa
Sen beni ozlemedin mi bakayım görmezden geliyorsunCanım benim
:))
Özledim canım ben uzun zamandır buralara uğrayamadım babam rahatsızdı birde eleman işi bıraktı çok yoğundum ve devam ediyor yoğunluğumSen beni ozlemedin mi bakayım görmezden geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?