Sizleri zayıflatmadan noooooooooo gitmiycemCa
Canimsin gitme biyerleree
olmazsın olmazsııınnnnnn ben inanıyorumOyyy umarım hayal kırıklığına sebep olmammm
Tatlım sanırım bende alıntı yapmayı bilmiyoruumSizleri zayıflatmadan noooooooooo gitmiycem
olmazsın olmazsııınnnnnn ben inanıyorum
Canım çoklu alıntı düğmesi var mesaj kutusunun sağ altında bir de cevapla var. Çoklu alıntı yaparken tek tek tıklıyosun hangi mesajları istiyosan altında yazan çoklu alıntı yazısına. En son da gelip mesaj yazma kısmına tıklatınca altta yine alıntıları ekle çıkıyor oradan yapabilirsin.Tatlım sanırım bende alıntı yapmayı bilmiyoruum
Minnoş gelmişBen yapayım ben ben ben @MiuLego
Tamamdır teşekkür ederiiim :)Canım çoklu alıntı düğmesi var mesaj kutusunun sağ altında bir de cevapla var. Çoklu alıntı yaparken tek tek tıklıyosun hangi mesajları istiyosan altında yazan çoklu alıntı yazısına. En son da gelip mesaj yazma kısmına tıklatınca altta yine alıntıları ekle çıkıyor oradan yapabilirsin.
mesela spor listelerinnde falan da şöyle oluyor. Hani başkasının yazdığına cevapla diyoruz. Sonra [QUOTE ] yazıları oluyor ya başta ve sonra onları silip mesaja kendi yazacaklarını yazıp cevapla diyorsun bu kadar :)
ya arkadaşlarına ayıp olmasın sende gitseydin salata içini geçirir senın hem kebaptan nolucak kız aman sonra verirsin kiloyuablamlar kebapçıya gidip kebapları gömmüş. Ben de işten çıkınca efendi gibi salatamı yiceeem
kebap ta neymiş ıyk. yarın tartıda göreceğim eksi beni kebaptan daha mutlu edecek kihele cuma inciyi yenince Allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
oh ilk menün hayırlı olsun. :)Kaptanim bugunki ilk menüm
2 kup zencefili ve tarcinli cay
2 tane kücük marmelatli bisküvi
Öglen
Nohut salatasi 1 kase
Ara ögün
1 fincan sekersiz türk kahvesi
Aksam
2 tane taze biber dolmasi
3 tane sarma
1 litre su
Ve uyuyana kadar da icerim su
Ve sabahki cayimdan icerim
ivit işte oldu@MiuLego bu kadar yazmak yeterlimiki
Aman bi kereden nolcak sanki demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiya arkadaşlarına ayıp olmasın sende gitseydin salata içini geçirir senın hem kebaptan nolucak kız aman sonra verirsin kiloyu
Aynen canım takımdasın zaten sadece yarışmada yer alan listede değilsin yoksa hepimiz takımdayız. liste için 2 hafta mecburi deneme süresi var bu yarışın genel kuralı, biz koymadık. 3. hafta istersek alıyoruz listeye. Ama liste dışı devam eden bisürü kişiyiz. Liste herzaman çok çok verdirir o da ayrı listede olmak harika. Ben mezun oldum mesela hedef kiloma ulaştığım için. Eskiden listedeydim hedefe ulaştım mezun oldum artık listede değilim, takımla hep devamBen acemi birliğinden ustaya kurallara uyarsam gireceğim değil mi?
Şimdi deneme süresi işliyor sanırım:)
istemem canımAman bi kereden nolcak sanki demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
paketletip sana kargolatayım mı incim kıyamam oy sonuçta bi kereden nolcak ki
hadi kolay gelsinben azcık kacar kıslık melemenlik konserve hazırlayacagım sonra görüşürüz hatuncuklarrrr
Beni etiket yapmamışsın amaKimi yakalarsam onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?