Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tatlım sanırım bende alıntı yapmayı bilmiyoruum
Canım çoklu alıntı düğmesi var mesaj kutusunun sağ altında bir de cevapla var. Çoklu alıntı yaparken tek tek tıklıyosun hangi mesajları istiyosan altında yazan çoklu alıntı yazısına. En son da gelip mesaj yazma kısmına tıklatınca altta yine alıntıları ekle çıkıyor oradan yapabilirsin.

mesela spor listelerinnde falan da şöyle oluyor. Hani başkasının yazdığına cevapla diyoruz. Sonra [QUOTE ] yazıları oluyor ya başta ve sonra onları silip mesaja kendi yazacaklarını yazıp cevapla diyorsun bu kadar :)

Tamamdır teşekkür ederiiim :)

ya arkadaşlarına ayıp olmasın sende gitseydin salata içini geçirir senın hem kebaptan nolucak kız aman sonra verirsin kiloyu

oh ilk menün hayırlı olsun. :)
Pket gıdalardan yememeye çalışıyoruz onun yerine çok tatlı istersek hurma, tarçınlı süt vs yiyebiliriz.

Karbonhidratlı gıdaları sabah öğünlerinde tüketmeye çalış. Akşam için ağır olur. Ekmek pilav nphut dolma pirinç vs.
su çok az kız bu sıcakta en az 3 yapmaya çalış.
bir de hergün mutlaka öğünlerinden birine yoğurt ekle mis gbi. Kahvaltıyı daha sağlam yapma şansın yok mu?

Bak yarın nasıl daha daaaaaa güzel bir menü gelecek kendine şaşıracaksın
@MiuLego bu kadar yazmak yeterlimiki
ivit işte oldu

ya arkadaşlarına ayıp olmasın sende gitseydin salata içini geçirir senın hem kebaptan nolucak kız aman sonra verirsin kiloyu
Aman bi kereden nolcak sanki demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
paketletip sana kargolatayım mı incim kıyamam oy sonuçta bi kereden nolcak ki

Ben acemi birliğinden ustaya kurallara uyarsam gireceğim değil mi?
Şimdi deneme süresi işliyor sanırım:)
Aynen canım takımdasın zaten sadece yarışmada yer alan listede değilsin yoksa hepimiz takımdayız. liste için 2 hafta mecburi deneme süresi var bu yarışın genel kuralı, biz koymadık. 3. hafta istersek alıyoruz listeye. Ama liste dışı devam eden bisürü kişiyiz. Liste herzaman çok çok verdirir o da ayrı listede olmak harika. Ben mezun oldum mesela hedef kiloma ulaştığım için. Eskiden listedeydim hedefe ulaştım mezun oldum artık listede değilim, takımla hep devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…