Evet canim nihayet olabildim :))Sende pro olmuşsun yemek yarışmasında mı yoksa
Hade hayirlisi ins.tutucam kendimi ve yarin oda olmicak daha dikkatli olmam gerek simdi 100 ip atlayayimo ilk menü hayırlı uğurlu olsun bence güzel menü ama bisküvileri beyenmeyebilirler
Hadi ya nasıl,oldu baban canım çok geçmiş olsunÖzledim canım ben uzun zamandır buralara uğrayamadım babam rahatsızdı birde eleman işi bıraktı çok yoğundum ve devam ediyor yoğunluğum
E yani amme hizmeti oluyor o da:))
O da guzel.
Hangi tarif tebrikler canımEvet canim nihayet olabildim :))
Beyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı geçmişe gidiyor geriye geliyor artık düzelmez dedi doktorHadi ya nasıl,oldu baban canım çok geçmiş olsun
Sen bana oy vermiştin canımHangi tarif tebrikler canım
Aaaa cok uzüldum canım rabbim sifa versinBeyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı geçmişe gidiyor geriye geliyor artık düzelmez dedi doktor
Amin canım sağolAaaa cok uzüldum canım rabbim sifa versin
Olsun vay torpilisin yani olsun senin adına çok sevindimSen bana oy vermiştin canım
Iftar sofralarına katılan herkese verdiler dereceye giremedim yani yine
tamamdırTamam, seni rehber belledim :)
Ne dediysen o.
hahahahahahah hahaha son mezun edici
amiiiiiiiiinnnnTebrikler canım darısı bizim başımıza
oh yansın kalorilerHade hayirlisi ins.tutucam kendimi ve yarin oda olmicak daha dikkatli olmam gerek simdi 100 ip atlayayim
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinBeyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı geçmişe gidiyor geriye geliyor artık düzelmez dedi doktor
Kaçt yiyosun akşam yemeğini?
Canim s3n daha once cuma yarislarina katıldınmi benimkide soru kesin katilmissindir
Canım duruma bağlı genelde 21.00 buluyor maalesefKaçt yiyosun akşam yemeğini?
Evet katıldım maalesefCanim s3n daha once cuma yarislarina katıldınmi benimkide soru kesin katilmissindir
6 ayı geçmiştir değil mi bir kural vardı sankiEvet katıldım maalesef
Canım duruma bağlı genelde 21.00 buluyor maalesef
Sanırım 2 yıl oldu6 ayı geçmiştir değil mi bir kural vardı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?