Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Senle takılabilir miyim accık??

Ne alemde kilo verme? ?

.
Yok yaaaaa.... ters psikoloji demek heee herkesi mezun edecem senle takilmayacam

Kilo verme yarın sabah belli olur fena değil
Şu an karnından gelen senfoni orkestrası sesleri eşliğinde uyumaya çalışıyorum

Yok yaaaaa.... ters psikoloji demek heee herkesi mezun edecem senle takilmayacam

Kilo verme yarın sabah belli olur fena değil
Şu an karnından gelen senfoni orkestrası sesleri eşliğinde uyumaya çalışıyorum
Ama ama iyiliğin içindi :)) sen kyamazsın bana ♡♡♡

Arkadaşlar ben yarın bakacağım geçmişte nolmuş kim kavga etmiş haberim yok. Annem gelmişken temizlik yaptırayım dedim. 3 çocukla yetişemiyorum. Kaldı ki bahsetmiştim biraz idare edin istemiştim. Hemen özelden kaptanlığı bırak gittin takım dağıldı vs çok ayıp gerçekten ya. Ben bir yere gitmedim ben ameliyat oldum arkadaşlar. Çok uzun zamandan sonra annemi gördüm. Burda herkese izin veriyoruz ailesinin yanına gidince. Ben de insanım. Nolurdu şurda idare etseydiniz.

Ben burdayken de zaten çoğunuz dinlemiyordunuz. Kaale alıp dediğimi yapmıyordunuz. Yarın bakacağım geçmişe. Önceden de sürekli uyarı alan ben yokken iyice cıvıtan herkesi çıkaracağım. Gerekirse listede 1 kişi kalır hiç önemli değil ama yeter artık. Motivasyonu düşüren hiç kimse kalmayacak.

@MiuLego sen de çok güzel idare ettin teşekkür ederim canım ama gulbe de var da sende yok mu numaram. Neden burdan böyle yazdın.

Canımmmmm umarım daha iyisin
Gelebilmene çok sevindim
Olur olur öyle ani sinirlenmeler unuttuk bile

hoşgeldin öncelikle aramıza. soyledim mi hatırlayamadım. annen hasta mı canım anlayamadım.

merional 300 iu kullaniyorum. yurtdisina cikmadan hemen dondurmak istedim. yoksa aralik ayina kalcak. doktor zaman kaybetme dedi.

allah yardımcın olsn canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın tedavinde...
Slm arkadaslar bn buraya yönlendirildim yarismaya katilmak isteyenler tarafindan araniza benide alirsaniz cok sevinirim
hoşgeldin canım.
***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
@florence_N (75.4/ ????????
inciakis (66/65.5/0.5)
@umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1)
@Gulbe seker (82/82.2/+0.2)
nota mı geliyor bu hafta şok oldum şu an

hoşgeldin canım aramıza çok sevindim canım. inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…