- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Hoş buldum teşekkür ederim :)hoşgeldin canım aramızaçok sevindim canım. inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız.
aaaa gerçekten mi... bir şok daha... kalbim dayanmayacak korkuyorum her sayfada bir şokcanım ben bu hafta mezun oluyom mezuniyet elbisesi bakıyom
aaaa gerçekten mi... bir şok daha... kalbim dayanmayacak korkuyorum her sayfada bir şok
sen de hoşgeldin canım aramızaİyiyim canım ya spor yapacağım birazdan. Çok üşeniyorum ama
Bu arada söylemeden edemeyeceğim hepiniz çok tatlısınız valla.
süper yakında 9 larda gidecek canımGünaydin hanimlar,
Dün ögleden sonra ani ve siddetli bi mide agrisi ile eve geldim ve gece boyunca da kivrandim
Gecmisi de yeni okuyabildim.
Belimden dolayi olabilirmis ve dün fizyoterapistim üc dört gün agrili gecirebilecegimi söyledi
Bugün icin yemek de yapamadim acma pizza idare edicem öglen
Sabah 95,7 yi gördüm saka gibi
En son üc yil önce 95 görmüstüm..
daha 85 göreceksinGünaydin hanimlar,
Dün ögleden sonra ani ve siddetli bi mide agrisi ile eve geldim ve gece boyunca da kivrandim
Belimden dolayi olabilirmis ve dün fizyoterapistim üc dört gün agrili gecirebilecegimi söyledi
çok kıskandım
anka izin almak istemiyorum o yüzden mezun olmak istiyorum bir iki hafta korumaya çalışacam sonra hedefi 61 e çekip gelicemçok kıskandımçatlıyorum şu an nasıl benden once mezun olursun :)
Evet haftaya bitiyor 531. Etapta listede olabiliyorum.***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
florence_N (75.4/ ????????
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1)
@Gulbe seker (82/82.2/+0.2)
kızlar florence kayıp inşallah cuma eksiyle gelir. inci mezun oluyor. umut ayrılmış.tevafuk55 senin izin haftaya bitiyor değil mi?
@MiuLego yeni uyelerden listeye girecek var mı bilgin var mı ben geçmişi karıştırayım yoksa.
Listeye mi gireceksin anlamadım. Mezun olduktan sonra 6 ay listeye giremiyorsun.anka izin almak istemiyorum o yüzden mezun olmak istiyorum bir iki hafta korumaya çalışacam sonra hedefi 61 e çekip gelicem
Bni listeye alirmisinizListeye mi gireceksin anlamadım. Mezun olduktan sonra 6 ay listeye giremiyorsun.
yok canım listeye girmeden kasmadan yavaş yavaşListeye mi gireceksin anlamadım. Mezun olduktan sonra 6 ay listeye giremiyorsun.
Ben de iyiyim canımmmiyiyim çok şukur canım... sen de iyisindir inşallah
Burdan ayrılmasan 70 lere geçişinde çok kolay olacakGünaydin hanimlar,
Ohhhh o ne güzel olur amayok canım listeye girmeden kasmadan yavaş yavaşburaya gelirim
İki hafta deneme süren dolunca alınıyorsun tatlımBni listeye alirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?