Aynı benim eşim ya adam resmen sağlıklı yaşıyor:))Aynen yaaa sinir oluyorum ekmek yemez pilav severek yemez yemeği ölçülü yer
Benim olmam gerektiği gibi :)
Ayyy bende ya çok şükür o kilolardan kurtulduk
Yoksa beni ablası falan sanabilirlerdi
Başka oda da yapYa eşim maç izliyor tv de
Bilgisayarı alıp yapmakta hiç içimden gelmiyor
Zaten dün dalga geçti ben yaparken
Ne komik hareketler dedi
Bende ona kilo aldırmak istedim ama cıkksss olmuyor:))Ay şükür o benden hep kilolu idi :) hiç bir zaman benden zayıf bir eşim olsun istemedim
Ama ünv de de hep benden kısa ve zayıf erkekler dolaşıyordu bir ara etrafımda birde yaşı küçük
ay Allah yardımcınız olsun şimdi hamilelikte onu geçmek istemiyorum benndeBende ona kilo aldırmak istedim ama cıkksss olmuyor:))
Kız aşure de mi yedin yaaaaSabah
bir bardak erik suyu
İki yumurta tereyağda
Yarım dilim tb ekmeği
Ara
Bir şeftali
Öğle
Bir kase çorba
İki kaşık kabak yemeği
Ara
Bir kase aşure
Akşam
Beş kaşık pilav
Salata ayran
3 litre su
Umutsuzluk yok canımcım dikkat edersen bir haftada 3 kilo bile gidiyor şekil a bakınız miu :) asla jmutsuzluk yol duymayım bir daha yemeyeceksin bu kadar basit. 2 dakika maksimum yeme süren 2 dakikalık zevk için incecik olma yolundan dönmeyeceksin kendini motive et böyle diyerekZaten aşure çok doyurucuydu
Acayip şekerliydi pişman olmuştum
Bu hafta gitti yaaaa
:-(
Benim bayramdan önce hedefime ulaşmam imkansız
SuperVe prenses kendini yürüyüşte bulur Eki Görüntüle 2031422
ahh tatlımm senle eşin dalga gecmiş benle bütün ev geciyorr kaynanamda dahil ama kimseyi takmak yokkkYa eşim maç izliyor tv de
Bilgisayarı alıp yapmakta hiç içimden gelmiyor
Zaten dün dalga geçti ben yaparken
Ne komik hareketler dedi
Aynen çözüm bu işte :) hatta aç kalma 3 öğün güzelce ye un şeker pirinçsiz tok da olursun ekmek bile ye tam buğday aç olmazsan aşure falan da yemezsin zaten onlar hep açlıktan göz dönmesinden. Hadi yarın yeni gün temiz gün olsunNeyse yarın dan itibaren kontrolü elime alcam
Hepiniz aç ve mutlusunuz ben de yiyip üzüleceğime aç olurum daha iyi
Bu msjdan benim anladigim 3 kilo mu verdin bu haftaUmutsuzluk yok canımcım dikkat edersen bir haftada 3 kilo bile gidiyor şekil a bakınız miu :) asla jmutsuzluk yol duymayım bir daha yemeyeceksin bu kadar basit. 2 dakika maksimum yeme süren 2 dakikalık zevk için incecik olma yolundan dönmeyeceksin kendini motive et böyle diyerek
Yine harikalar harikası menü ve spor da var süper gidiyorsun gülbecim o pazartesi artısı gitmiştir çoktaaaanMenümhippotalamus
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
5 zeytin
2 çatal peynir
Yarım şeftali
1 avuç ceviz
1 bardak süt
Akşam 18:30
1 porsiyon taze fasülye
Küçük kase yoğurt
1 Bardak süt
Su 3 lt
Spor 45 dk Leslie 25 dk yürüyüş
SüpersinEki Görüntüle 2031423 Eki Görüntüle 2031422 Ve prenses kendini yürüyüşte bulur Eki Görüntüle 2031422
Oh be işte bu kadar aşure falan eridi gitti bileEki Görüntüle 2031423 Eki Görüntüle 2031422 Ve prenses kendini yürüyüşte bulur Eki Görüntüle 2031422
İnşalalh gülüm ya ben menemen omlet filan yesem olur mu ki haşalanmış yumurta baydı ama böyle daha çok kilo gidiyorYine harikalar harikası menü ve spor da var süper gidiyorsun gülbecim o pazartesi artısı gitmiştir çoktaaaan
Hahaha hahahaha hahhaa sürpriz olsun sana incim aaaaa söylemem balım cuma sana güzel bir eksiyle gelceeeemBu msjdan benim anladigim 3 kilo mu verdin bu hafta
Onlar yağ tulumu gibi gezerken biz taş gibi olacaaaaaaaazzzzzzzzzahh tatlımm senle eşin dalga gecmiş benle bütün ev geciyorr kaynanamda dahil ama kimseyi takmak yokkk
Kız sen karataycısın soru mu bu bas tereyağını menemen omletini ye hem daha besleyici ondan kilo falan gelmezİnşalalh gülüm ya ben menemen omlet filan yesem olur mu ki haşalanmış yumurta baydı ama böyle daha çok kilo gidiyor
Dimi ya yarın güzel bir kahvaltı yapayım inş çok özledim onları :)Kız sen karataycısın soru mu bu bas tereyağını menemen omletini ye hem daha besleyici ondan kilo falan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?