Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay şükür o benden hep kilolu idi :) hiç bir zaman benden zayıf bir eşim olsun istemedim
Ama ünv de de hep benden kısa ve zayıf erkekler dolaşıyordu bir ara etrafımda birde yaşı küçük
Bende ona kilo aldırmak istedim ama cıkksss olmuyor:))

Kız aşure de mi yedin yaaaa

Zaten aşure çok doyurucuydu
Acayip şekerliydi pişman olmuştum
Bu hafta gitti yaaaa
:-(
Benim bayramdan önce hedefime ulaşmam imkansız
Umutsuzluk yok canımcım dikkat edersen bir haftada 3 kilo bile gidiyor şekil a bakınız miu :) asla jmutsuzluk yol duymayım bir daha yemeyeceksin bu kadar basit. 2 dakika maksimum yeme süren 2 dakikalık zevk için incecik olma yolundan dönmeyeceksin kendini motive et böyle diyerek

Ya eşim maç izliyor tv de
Bilgisayarı alıp yapmakta hiç içimden gelmiyor
Zaten dün dalga geçti ben yaparken
Ne komik hareketler dedi
ahh tatlımm senle eşin dalga gecmiş benle bütün ev geciyorr kaynanamda dahil ama kimseyi takmak yokkk

Neyse yarın dan itibaren kontrolü elime alcam
Hepiniz aç ve mutlusunuz ben de yiyip üzüleceğime aç olurum daha iyi
Aynen çözüm bu işte :) hatta aç kalma 3 öğün güzelce ye un şeker pirinçsiz tok da olursun ekmek bile ye tam buğday aç olmazsan aşure falan da yemezsin zaten onlar hep açlıktan göz dönmesinden. Hadi yarın yeni gün temiz gün olsun

Bu msjdan benim anladigim 3 kilo mu verdin bu hafta

Yine harikalar harikası menü ve spor da var süper gidiyorsun gülbecim o pazartesi artısı gitmiştir çoktaaaan

Yine harikalar harikası menü ve spor da var süper gidiyorsun gülbecim o pazartesi artısı gitmiştir çoktaaaan
İnşalalh gülüm ya ben menemen omlet filan yesem olur mu ki haşalanmış yumurta baydı ama böyle daha çok kilo gidiyor

ahh tatlımm senle eşin dalga gecmiş benle bütün ev geciyorr kaynanamda dahil ama kimseyi takmak yokkk
Onlar yağ tulumu gibi gezerken biz taş gibi olacaaaaaaaazzzzzzzzz
O zaman da biz güleceeeeezzzzzzzzzz

Balkon konuşmam bitmiştir tişikkirlir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…