- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
oluo canım hepimizde bazen böle durumlar hatta bazen ne yaptım ben diosun ama bi gülüp annecim dio geçio biz stres topu olduğumuzla kalıoruz.. bizimki de 2 yaş sendromunda paşa herşeyi kendi yapacakmış ne desek tersi kronik muhalefet.. sana tawsiyem çok tepki werme bu tarz davranışların ilgi çektiğini farkkerderse dozunu artırır azcık sabır güzel günler gelicekInanin cok sinirli biri oldum deli gibi aglamak istiyorum
çok zorluo başlarda ama anne. bile sıkılaştın sanki dio şuan tatildeyim 3 kere yapıorum we 2 dkkada ter attırıo resmenBaktım cnm denedim ama spor sonrası denedim yorulmusum biraz xorlandim
Güzel canımcım afiyet olsun.şimdide menü zamanı
saat 09
bir bardak suya 2 tk elme sirkesi
saat 10
sabah 3 yemek kasıgı melemen
iki lokma peynir
domates salatalık biber
1 dlm tb ekmegi
saat 16
iki ceviz
iki erik
saat 19
birtabak kabak yemegi üstüne yogurt 3 kaşık
1 dlm tb ekmegi
su 2 lt
spor 30 dk leslie 150 bölgesel hareketler
Plankla mı canım. Gerçekten çok faydası var.çok zorluo başlarda ama anne. bile sıkılaştın sanki dio şuan tatildeyim 3 kere yapıorum we 2 dkkada ter attırıo resmen
Anladım canım 1. sayfaya eklerim seni. Ana listeye yoğunluğun geçince girersin.maalesef, büyükler hacca gidiyor yakında, hazırlık vs, bebiş, memlekette işler yoğun internete çok giremiyorum genel olarak, isterseniz şöyle yapalım, ben dışardan takip edeyim, listeye almayın yoğunluk geçince yeniden takıma katılmak için geleyim çünkü sorumlulukları yerine getiremedikten sonra zaten diskalifiye olurum, hepimize bol sporlu ve eksili günler diliyorum
Çok ilginç anladım canım. İnşallah çaresi bulunur canım.tamamen tesaduf. Amerikaya gitmeden bi de hormonlarima baktirayim dedim. Cikti. Ki daha gecen sene normaldi. Bir senede ne oldu anlamadim. Ondan sonrasi da zaten kosturmaca...
Eki Görüntüle 2031659 Bugünkü menüm arz ederim.
Aralarda kahve ve Findik var.
Fındığı iki arada da yediğim için akşamı gecistiriyorum.
Sen hiç bir şey yememişsin canım mezun olmak için mi böyle beslendin.Menüm
Sabah kellogs
Ogle 1 dolma salata
Arada 1 top maras
Aksam yogurt
Su 2litre olur
Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın.Merhaba kızlar. Bugün günübirlik şehir dışına gidip geldim. Yazmaya pek vaktim olmadı. Şehir dışındaki arkadaşımın yanına uğradım. Bir sürü pasta kek börek yapmıştı benim için. Ayıp olmasın diye bir börek yedim. Diyetimi bozdum biraz
Menüm.
7'de kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak yeşil çay.
10'da biraz üzüm
12'de öğle yemeği: iki küçük parça ızgara tavuk, salata, 1 bardak ayran.
14'te 1 peynirli börek. biraz karpuz ve 1 şeftali.
Su da en fazla 1.5 litre içmişimdir
Bu menüden sonra akşam yemeği yemeyeceğim.
Eve daha yeni geldiğim için spor yapamadım. Ama yapıcam
Menüm
Sabah 11.00
1 bardak limonlu şu
Kahvaltı 11.45
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salata
Ara 15.00
1 dilim karpuz
Akşam 18.45
1 tabak çorba
Birazcık üzüm
Spor: 530 Bölgesel Hareket
125 sn wall sit
15 dk jilian
Su: Şimdilik 2.5 lt
Off çok kötü olmuş yaa geçmiş olsun. Benim de olmuştu oturup ağlamıştım. Makinedeki bulaşıkları tek tek yıkamıştım ekstradanBulasik makinem öldü, kapıya koydum (Ağırlık çalışması tamam)
Göl haline gelen mutfağı eski haline getirdim (yarim saatlik tempolu yürüyüş ve bölgesel egzersiz tamam)
Ne dersiniz sayılır mi, yoksa uyanıklık mi yapıyorum? :)
Canım Allah büyük öyle düşünme bir sürü tanıdığım var çocuk olmaz deyip ard arda Doğum yapanAday var kuzum. Konustuk da. Ama bende yumurta yok ki. Adamin da cocuk hayallerini yikmayayim
o zaman yapmaya devamçok zorluo başlarda ama anne. bile sıkılaştın sanki dio şuan tatildeyim 3 kere yapıorum we 2 dkkada ter attırıo resmen
Ayrıldı onlar canım.
Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın
Valla sizin menüleri okurken ben aç hissettim
Ohhh doydum senin menünle çok şükürMenümhippotalamus
Sabah 10:30
7 dilim sucuk ile 2 yumurta
Salatalık
Yarım domates
5 zeytin
KK peynir
1 küçük şeftali
1 bardak süt
1 avuç ceviz
Akşam 18:00
Yarım porsiyon taze fasülye
Yarım porsiyon kıymalı patlıcan
1.5 bardak süt annem zorla içirdi kızlar
Su 2.5 lt geçti
Spor happy 1 mil + Leslie 3 fast mil
Ayrıldı onlar canım.
Olur bazen takılmalar çok normal. Kaç kilo verdin şimdiye kadar. Sen aynen devam et. Bi anda iniverir tartıda rakam. Sporu çoğaltma imkanın varsa çoğaltabilirsin faydası olur.Bir bardak tarçınlı süt içtim. Aslında çorba vardı ama vicdan azabından yiyemedim yaa. Nedense bu aralar çok zor kilo veriyorum. Önceden kaçamak yapsamda tartıdaki rakam hep azalıyordu artık en ufak bir şey yesem bile yansıyor tartıya
Kendileri isterse açıklama yaparlar canım ben bişey diyemem şimdi.Cidden mi?? Niye ayrıldılar kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?