Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Inanin cok sinirli biri oldum deli gibi aglamak istiyorum
oluo canım hepimizde bazen böle durumlar hatta bazen ne yaptım ben diosun ama bi gülüp annecim dio geçio biz stres topu olduğumuzla kalıoruz.. bizimki de 2 yaş sendromunda paşa herşeyi kendi yapacakmış ne desek tersi kronik muhalefet.. sana tawsiyem çok tepki werme bu tarz davranışların ilgi çektiğini farkkerderse dozunu artırır azcık sabır güzel günler gelicek

Güzel canımcım afiyet olsun.

Anladım canım 1. sayfaya eklerim seni. Ana listeye yoğunluğun geçince girersin.

tamamen tesaduf. Amerikaya gitmeden bi de hormonlarima baktirayim dedim. Cikti. Ki daha gecen sene normaldi. Bir senede ne oldu anlamadim. Ondan sonrasi da zaten kosturmaca...
Çok ilginç anladım canım. İnşallah çaresi bulunur canım.
Eki Görüntüle 2031659 Bugünkü menüm arz ederim.
Aralarda kahve ve Findik var.
Fındığı iki arada da yediğim için akşamı gecistiriyorum.

Bence fındık kavrulmamış kabuklu fındıksa akşamı geçiştirmene gerek yoktu. Çorba salata bile olurdu.
Menüm
Sabah kellogs
Ogle 1 dolma salata
Arada 1 top maras
Aksam yogurt
Su 2litre olur
Sen hiç bir şey yememişsin canım mezun olmak için mi böyle beslendin.
Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın.

Senin menunde az geldi bana ya. Çok az yemiş herkes bu gün.

Off çok kötü olmuş yaa geçmiş olsun. Benim de olmuştu oturup ağlamıştım. Makinedeki bulaşıkları tek tek yıkamıştım ekstradan

Menüm hippotalamus
Sabah 10:30
7 dilim sucuk ile 2 yumurta
Salatalık
Yarım domates
5 zeytin
KK peynir
1 küçük şeftali
1 bardak süt
1 avuç ceviz
Akşam 18:00
Yarım porsiyon taze fasülye
Yarım porsiyon kıymalı patlıcan
1.5 bardak süt annem zorla içirdi kızlar

Su 2.5 lt geçti
Spor happy 1 mil + Leslie 3 fast mil

Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın

Bir bardak tarçınlı süt içtim. Aslında çorba vardı ama vicdan azabından yiyemedim yaa. Nedense bu aralar çok zor kilo veriyorum. Önceden kaçamak yapsamda tartıdaki rakam hep azalıyordu artık en ufak bir şey yesem bile yansıyor tartıya

Ohhh doydum senin menünle çok şükür
Dikkat ediyorsun dimi canım spor yaparken.

Olur bazen takılmalar çok normal. Kaç kilo verdin şimdiye kadar. Sen aynen devam et. Bi anda iniverir tartıda rakam. Sporu çoğaltma imkanın varsa çoğaltabilirsin faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…