Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yatıyorum ben hayırlı geceler yarın Perşembe günü güzel değerlendirelim sabah aç karna spor yaparsak daha çok kalori gidermiş haftamız mutlu geçsin hepinizi öpüyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç giremedim ortalık karışmış, 100'den fazla da sayfa vardı okuyamadım. Malum benim telefon kaskoda. Yenisini verirler diye beklerken tamir edeceklermiş. Ücretini cuma yolladık ama parça bekleniyormuş. Elim ayağım eksik gibi geliyor. Kalori sayacım da yok malum....
Bugün

sabah aç karna 2 incir

saat 10
3 yumurta ile menemen

saat : 13
2 incir

17:00
2 içli köfte
salata

su 3 lt

dün hava durumu 42 diyordu ama 50 derece vardı , akşam yemeğimi erken yedim fırında tavuk ve salata yedim saat 15te. patates de yedim içinden saat erken diye. sabah da domates biber kavurması 1 dilim ekmekle. arada bir sey yemedim. pazartesi de akşam mercimek yemeği vardı yoğurt ile. sabah da ne vardı hatırlamıyorum.

Geçen haftanın ödemini hala atabilmiş değilim. Bu ay çok zor yumurtladım günlerce ağrım vs oldu. Sıcaklardan mı onu da bilemedim. ayak bileklerimde hala var ödem, bastırınca çökük kalıyor. Maydonoz limon kürü deneyeceğim yarın. Görümcem yapıyor ve çok memnun. Onu da kkyaüye yaptım ama katılamadı bir türlü.

Anka Daha iyi olmana çok sevindim. Aklıma gelip durdun 3 çocukla nasıl oldu ne yaptın diye. Erkek için evin direği diyenler halt yemiş. Annedir evin direği ve anne hasta olunca tüm sistemler çöker... Ameliyat ve iyileşme sürecini umarım en az zararla atlatmışsındır. tekrar geçmiş olsun. Ayrıca yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.

Günaydin hatun kisiler,

Dün aksam eve cok gec geldim arkadasla beraberdim Güzin abla sifatiyla..
Derdi olanin derdini paylasacak bi dost olarak görmesi de güzel bir sey tabi..

Kisaca menumu geceyim:

Sabah: 3 yumurta bir ekmekcik 1 tatli kasigi yag 1 tatli kasigi bal 5 hurma

Ögle: Dün yazdigim gibi yemek götüremedim
Bir dilim pizza Bir alman acmasi bir muz

Ara: Cünübittin bi kasa seftali almis verdi bi tane bana

Aksam: 200 gr kiymali makarna

Gece 10:00 gibi de bir iskembem var iki dilim pideyle

Su 2 l çay 1 l

Çok tuhaf duygular, geçisler yasiyorum
Kafa biraz Leyla kusuruma bakmayin
Âsik mi oluyorum ne
Bu arada Türkiye biletimi aldim
30 Eylül'de Türkiye'deyim DelyDoly cadisini ziyaret etmek için..

Kaptan 2 gundur spor yapamiyorum aksami o yuzden boyle gecirdim ve bugun tartidaneyse yarina supriz olsun

Günaydın herkese
Dün ki menümüyazamadım evde değildik
Sadece yazılanları okuyabildim
Sabah
1.5 haş. Yumurta
Zeytin
Yeşillik
Bir bardak süt

Ara bir şeftali

Öğlen
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt

Ara bir küçük elma

Akşam
Bir tabak sebzeli etli fırın yemeği
Ayran yeşillik
Buraya kadar herşey güzeldi
Ta ki arkadaşa gidene kadar
Bir dilim tatlı bir dilim börek
Su 2.5 litre
Spor 3 mil leslie

Ben de tam diyodum kine ne kaa güzel bi menu
Kiskandiiim
O böreklen tatli gec saatte olmamis beybi

Çok sağol canım. İyiyim çok şukur. Annemle babam olunca iyi geçti çok şukur. Evet gerçekten öyle annemler olmasına rağmen Bi denge değişti. Çocukların huysuzluğu tuttu. Sen nasılsın. Spor yapıyor musun.

Ben senin menulere alışamadım bir turlu. Çok geliyor bana. Spor da yok hayatında daha az yemen lazım sanki. Zaten sabah öğle karbon var akşam sebze yemeği yiyemez miydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…