Evet ama ben karatayı tam oturtamadım ya. Çok önceden 4 4 luk yapınca çok iyi zayıflamıştım. Şimdi hiç istikrar sağlayamadım.
Sagligin yerinde olsun da gerisi geliyor.Allah sifa versin.65 canım. Geçen hafta 62.9 geliyordum. Ameliyatın etkisiyle biraz şımarttılar ben de hayır diyemedim
Evet canım evet. Bu ameliyatlar çok önemli dersler de verdi bana nerdeyse iyiki olmuş diyeceğimSagligin yerinde olsun da gerisi geliyor.Allah sifa versin.
Yok ya basen var bendeAynı kilodayız biz ama ben senden 5 cm kısayım. Zayıf görünüyorsundur sen zaten..
Çok ilginç anladım canım. İnşallah çaresi bulunur canım.
Bence fındık kavrulmamış kabuklu fındıksa akşamı geçiştirmene gerek yoktu. Çorba salata bile olurdu.
Sen hiç bir şey yememişsin canım mezun olmak için mi böyle beslendin.
Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın.
Senin menunde az geldi bana ya. Çok az yemiş herkes bu gün.
Kaptan 2 gundur spor yapamiyorum aksami o yuzden boyle gecirdim ve bugun tartidaÇok ilginç anladım canım. İnşallah çaresi bulunur canım.
Bence fındık kavrulmamış kabuklu fındıksa akşamı geçiştirmene gerek yoktu. Çorba salata bile olurdu.
Sen hiç bir şey yememişsin canım mezun olmak için mi böyle beslendin.
Ben bazen börek dolma falan yiyorum ya. Akşam çorba salata veya ızgara sebze yoğurt vb ile geçiştirebilirdin. Uzun sure aç kalırsan bi yerde vucut patlak verir yemeklere saldırırsın.
Senin menunde az geldi bana ya. Çok az yemiş herkes bu gün.
Günaydın herkese
Dün ki menümüyazamadım evde değildik
Sadece yazılanları okuyabildim
Sabah
1.5 haş. Yumurta
Zeytin
Yeşillik
Bir bardak süt
Ara bir şeftali
Öğlen
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Ara bir küçük elma
Akşam
Bir tabak sebzeli etli fırın yemeği
Ayran yeşillik
Buraya kadar herşey güzeldi
Ta ki arkadaşa gidene kadar
Bir dilim tatlı bir dilim börek
Su 2.5 litre
Spor 3 mil leslie
Bnde öyle düsünmüstüm ki o da neeeeBen de tam diyodum kine ne kaa güzel bi menu
Kiskandiiim
O böreklen tatli gec saatte olmamis beybi
Anka Daha iyi olmana çok sevindim. Aklıma gelip durdun 3 çocukla nasıl oldu ne yaptın diye. Erkek için evin direği diyenler halt yemiş. Annedir evin direği ve anne hasta olunca tüm sistemler çöker... Ameliyat ve iyileşme sürecini umarım en az zararla atlatmışsındır. tekrar geçmiş olsun. Ayrıca yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.
Ben senin menulere alışamadım bir turlu. Çok geliyor bana. Spor da yok hayatında daha az yemen lazım sanki. Zaten sabah öğle karbon var akşam sebze yemeği yiyemez miydin.Günaydin hatun kisiler,
Dün aksam eve cok gec geldim arkadasla beraberdim Güzin abla sifatiyla..
Derdi olanin derdini paylasacak bi dost olarak görmesi de güzel bir sey tabi..
Kisaca menumu geceyim:
Sabah: 3 yumurta bir ekmekcik 1 tatli kasigi yag 1 tatli kasigi bal 5 hurma
Ögle: Dün yazdigim gibi yemek götüremedim
Bir dilim pizza Bir alman acmasi bir muz
Ara: Cünübittin bi kasa seftali almis verdi bi tane bana
Aksam: 200 gr kiymali makarna
Gece 10:00 gibi de bir iskembem var iki dilim pideyle
Su 2 l çay 1 l
Çok tuhaf duygular, geçisler yasiyorum
Kafa biraz Leyla kusuruma bakmayin
Âsik mi oluyorum ne
Bu arada Türkiye biletimi aldim
30 Eylül'de Türkiye'deyimDelyDoly cadisini ziyaret etmek için..
Bu hafta hiç istediğimgibi olmadı artı gelirsem şaşırmamBen de tam diyodum kine ne kaa güzel bi menu
Kiskandiiim
O böreklen tatli gec saatte olmamis beybi
Ooooo çok heyecanlıııKaptan 2 gundur spor yapamiyorum aksami o yuzden boyle gecirdim ve bugun tartidaneyse yarina supriz olsun
İradeli olmak en güzeli sonucunu görünce daha da hırslanırsınDün köfte tarbagi hazirladim ancak kokusunu aldimcıtır cıtır ekmek firinA attim bn baktim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?