O zaman bu gün napıyoruz tum gün WALK WALK WALKGünaydın herkese
Dün ki menümüyazamadım evde değildik
Sadece yazılanları okuyabildim
Sabah
1.5 haş. Yumurta
Zeytin
Yeşillik
Bir bardak süt
Ara bir şeftali
Öğlen
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Ara bir küçük elma
Akşam
Bir tabak sebzeli etli fırın yemeği
Ayran yeşillik
Buraya kadar herşey güzeldi
Ta ki arkadaşa gidene kadar
Bir dilim tatlı bir dilim börek
Su 2.5 litre
Spor 3 mil leslie
Biraz moralim bozuk kaptan yaO zaman bu gün napıyoruz tum gün WALK WALK WALK
Aaaa olur mu hiç öyle şey. İradeli olacaksın sen. Sonra yaptıklarının sonuçlarına göre küçük değişiklikler yapacağız. Verirsen çok iyi olur veremezsen bakarız nerde hata var buluruz öyle devam ederiz. Hemen pes edilir mi. Yok motivasyonunu kaybetmek. Plajda pikiniyle incecik belinle salındığını düşünGünaydin kizlar yarin tarti günü ve cok heyecanliyim yani eger güzel bir düsüs olmamissa motivasyonumu kaybederim
Ay ins.cnm karbonhidrat bnim icin canavar ve zaten ekmegi hic sevmem aslinda hamur isi sevmem fazla olmasada olur dün nohut yiyeyim dedim arastirdim ki karbonhidrat iceriyo korktumİradeli olmak en güzeli sonucunu görünce daha da hırslanırsın
Valla kapaliyim bn ama onu degilde istedigim kiyafetleri giyebilmek ne güzel olucak türkiyeden gelecek olanlar sok olucakAaaa olur mu hiç öyle şey. İradeli olacaksın sen. Sonra yaptıklarının sonuçlarına göre küçük değişiklikler yapacağız. Verirsen çok iyi olur veremezsen bakarız nerde hata var buluruz öyle devam ederiz. Hemen pes edilir mi. Yok motivasyonunu kaybetmek. Plajda pikiniyle incecik belinle salındığını düşün
Diğer grup hangisi canım.Biraz moralim bozuk kaptan ya
Diğer grup tada böyle kötü bşr hafta geçirdim
Ve ayrılmak istiyorum dedim
Bayrama da az kaldı
Yarın inşallah artı gelmem
Evet karatayda zayıflama evresinde nohut yok mesela. 4-5 kaşık yeniyor ancak. Ama mercimek serbest istediğin kadar ye. Yeşil yeşil çok severimAy ins.cnm karbonhidrat bnim icin canavar ve zaten ekmegi hic sevmem aslinda hamur isi sevmem fazla olmasada olur dün nohut yiyeyim dedim arastirdim ki karbonhidrat iceriyo korktum
Bugün yesili denicemEvet karatayda zayıflama evresinde nohut yok mesela. 4-5 kaşık yeniyor ancak. Ama mercimek serbest istediğin kadar ye. Yeşil yeşil çok severim
Ben de kapalıyım ama olsun yapmak şart değilValla kapaliyim bn ama onu degilde istedigim kiyafetleri giyebilmek ne güzel olucak türkiyeden gelecek olanlar sok olucak
Ay yeme kilo yapar
SüperKizlar bir program indirdim 10 dk acayip terletiyo
Bacim sen kac kilosun ay cok kiskandimBen de kapalıyım ama olsun yapmak şart değil
İstediğini giymek gibisi yok canım yaa. Bana 3 ay önce mağazaya girince skinny bakmıştım büyük beden yok abla demişti. Geçen hafta 30 beden aldım çok güzel oldu. Şimdi sırada 27 beden için çabalayacağım
Hahhhaa sesli güldümAy yeme kilo yapar
Geçen hafta 62.9 idim bu hafta 65 maalesef. Yarın kaç geleceğim bakalım. Ama sporla zayıfladığım için çok iyi sıkılaştım. Sen kaç kilosun.Bacim sen kac kilosun ay cok kiskandim
Ben senin menulere alışamadım bir turlu. Çok geliyor bana. Spor da yok hayatında daha az yemen lazım sanki. Zaten sabah öğle karbon var akşam sebze yemeği yiyemez miydin.
O zaman kıymaya yumurta kır niye makarna katıyonBu haftadan itibaren spora izin aldim
Zorlamadan haftada iki kez yapalirmisim
Sebze almaya firsatin oldu mu de bana
Çalisinca yetistiremiyorum hafta ici
Alisverise ancak Cumartesi gidebilcem
Evde ne varsa onu yapabildim
Hani 6. Takımda yarışıyordum demiştim yaDiğer grup hangisi canım.
Gelirsen diğer haftaya o artıdan kurtulup daha da artıya geçmek için çabalarız beraber.
Bu gün mutlaka bi leslie yap hem psikolojik olarak da rahatlatır seni. Önceki menulerini bilmiyorum ama dünkü menüde hiç ahlanıp vahlanacak bişey yok. Bu gün bol sıvı alırsın bol sporla yarına hiç bişey kalmaz
Boyun kac cnmGeçen hafta 62.9 idim bu hafta 65 maalesef. Yarın kaç geleceğim bakalım. Ama sporla zayıfladığım için çok iyi sıkılaştım. Sen kaç kilosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?