- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
simeranya7 kız bende 90 küsür kiloda iken bahane buluyordum yapamadım edemedim şöyle böyle diye sonra tam dikkat edip kilolar gitmeye başlayınca niye kendime eziyet ediyorum gitsin hemen arada istediğimi yiyeyim dedim sana menü yapalım mı
Ben de temizlik yapıcammm
Ara ara bakarım takıma
Aslında var ya
Her spor yapan söylesin gaza geliyor insan
Ben şimdi 100 mekik çekip işe koyulcam
Anlıyorum canım ne kadar uyarlayabilirsek menü yapalım Anka deneyimli ondan aldığım tüm uyarılar beni eksiye düşürdü öğünlerine ekmek yerine kuruyemiş koysan sadece sabah ekmek olsa akşamı protein ve sebze ile geçiştirsenBen diyetisyene gidiyorum zaten canim
Beni calisma kosullarim zorluyor
Bazen aksam isten gelince yemek yapmaya halim kalmiyor bazen de ne götüreyim bilemiyorum
Ama fikirlerinize de acigim
Ben Leslie 1 mil ile başladımBen de temizlik yapıcammm
Ara ara bakarım takıma
Aslında var ya
Hayırkıyolculuklar canımSelam kızlar ben şu an yoldayım ankaraya gidiyoruz Oğlan ın yurt ve okul islerini hallederiz Nasip se bu sabah 98.5 ti sonuç yarın sabah bu rakamı dikkate alırsanız sevinirim fırsat buldukça gelirim yaniniza bi kaç gün yagun olurum şimdilik kendinize cici bakinnn
Anlıyorum canım ne kadar uyarlayabilirsek menü yapalım Anka deneyimli ondan aldığım tüm uyarılar beni eksiye düşürdü öğünlerine ekmek yerine kuruyemiş koysan sadece sabah ekmek olsa akşamı protein ve sebze ile geçiştirsen
Lütfen 1.58 var burda :))Günaydınlaar herkese :)
Hayır en kısa benim sanırım :)) 162
Maşallah hepiniz uzunsunuz :)
Miu gelir belki. İşe mi başladın yine. Tatlandırıcılar normal şekerden daha tehlikeliymiş zaten canım.gunaydin kizlar. @MiuLego vehippotalamus ' un gittigine inanamiyorum. cok uzuldum. Kaptanla beraber burda yeni gelenleri en cok motive edenlerdi. Muhabbetlerini de cok seviyodum. insallah geri gelirler.
Ben de hayatimdan tatlandiriciyi cikariyorum. Zaten midemi bulandiriyodu kola icemiyodum. Artik kahvede de kullanmiycam tatlandirici.
Ben gune yine starbucksta basladim.
sabah:
ari sutu/polen
filtre kahve
Peynirli sandvic
opuyorum herkesi
Aaa üniversiteyi mi kazandı hayırlı olsun canım.Selam kızlar ben şu an yoldayım ankaraya gidiyoruz Oğlan ın yurt ve okul islerini hallederiz Nasip se bu sabah 98.5 ti sonuç yarın sabah bu rakamı dikkate alırsanız sevinirim fırsat buldukça gelirim yaniniza bi kaç gün yagun olurum şimdilik kendinize cici bakinnn
:)) topuklu giyince boy falan sorun değil erkekler düşünsünLütfen 1.58 var burda :))
Kim kim kim kim kilo alan mı var yoksaKilo almadın dimi
Senin normal doğum muydu canım. Benim sezaryen hala mekik çekemiyorum.Ben de temizlik yapıcammm
Ara ara bakarım takıma
Aslında var ya
Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapmaKızlar otele gidince tatile ara verdiniz mi diyete. Ne yapsam bilemiyorum. Yanımdaki herkes herşeyi yerken yapabilir miyim ki. Sizler neler yaptınız??
Evet canım normal doğumduSenin normal doğum muydu canım. Benim sezaryen hala mekik çekemiyorum.
Çok iyi yaa ben çok istedim ama olmadı. İlk bebeğin kafası büyüktü sığmadı bi türlüEvet canım normal doğumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?