Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben diyetisyene gidiyorum zaten canim
Beni calisma kosullarim zorluyor
Bazen aksam isten gelince yemek yapmaya halim kalmiyor bazen de ne götüreyim bilemiyorum
Ama fikirlerinize de acigim

Ben de temizlik yapıcammm
Ara ara bakarım takıma
Aslında var ya
Her spor yapan söylesin gaza geliyor insan
Ben şimdi 100 mekik çekip işe koyulcam

Ben de şimdi zumba yapıcamm. Çok seviyorum hem eğlenceli hem inanılmaz terletiyor

Ben diyetisyene gidiyorum zaten canim
Beni calisma kosullarim zorluyor
Bazen aksam isten gelince yemek yapmaya halim kalmiyor bazen de ne götüreyim bilemiyorum
Ama fikirlerinize de acigim
Anlıyorum canım ne kadar uyarlayabilirsek menü yapalım Anka deneyimli ondan aldığım tüm uyarılar beni eksiye düşürdü öğünlerine ekmek yerine kuruyemiş koysan sadece sabah ekmek olsa akşamı protein ve sebze ile geçiştirsen

Selam kızlar ben şu an yoldayım ankaraya gidiyoruz Oğlan ın yurt ve okul islerini hallederiz Nasip se bu sabah 98.5 ti sonuç yarın sabah bu rakamı dikkate alırsanız sevinirim fırsat buldukça gelirim yaniniza bi kaç gün yagun olurum şimdilik kendinize cici bakinnn

Hayırkıyolculuklar canım

Canim benim icin kahvalti ve öglen önemli
Aksam hafif yemeye calisiyorum
4 dilime düsürmeye calisiyorum zaten diyetisyenim öyle dedi
Kuruyemis dislerimde sorun oluyor
Keyif almiyorum yerken
Arada cok ac kalirsam ara ögün olarak belki

gunaydin kizlar. @MiuLego ve hippotalamus ' un gittigine inanamiyorum. cok uzuldum. Kaptanla beraber burda yeni gelenleri en cok motive edenlerdi. Muhabbetlerini de cok seviyodum. insallah geri gelirler.

Ben de hayatimdan tatlandiriciyi cikariyorum. Zaten midemi bulandiriyodu kola icemiyodum. Artik kahvede de kullanmiycam tatlandirici.

Ben gune yine starbucksta basladim.

sabah:
ari sutu/polen
filtre kahve
Peynirli sandvic

opuyorum herkesi

Miu gelir belki. İşe mi başladın yine. Tatlandırıcılar normal şekerden daha tehlikeliymiş zaten canım.

Aaa üniversiteyi mi kazandı hayırlı olsun canım.

Kızlar otele gidince tatile ara verdiniz mi diyete. Ne yapsam bilemiyorum. Yanımdaki herkes herşeyi yerken yapabilir miyim ki. Sizler neler yaptınız??
Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…