Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar bi haber gördüm simdi adam iki cocugu kendine benzemio diye öldürmüs dün olmus bu olay bnde dün komedi acip gülüyordum ben gülerken aci ceken insanlarin oldugunu bilmek utandiriyo beni
senelerce bebek beklemiş biri olarak böyle haberler benim içimi kan ağlatıyorızdırap duyuyorum resmen

Rabbim ins.hayirlisiyla kucaginizi doldurur...15 yil cocugu olmayan bi bayan vardi esimdi bir kizi var 3 yasinda sen ümidini kesme Allahtan cnm
çok şükür Rabbim nasip etti gülüm 9 aylık bir oğlum varöncesinde çok çektim.Rabbim herkese nasip etsin inş

prensesmat benim caniimm konuşamıyoruz ne zamandır günaydınlar :)
Sanırım kendi evinde yemek yapmayan bitek ben varım evde bitek ben diyetteyim aslinda hepsini tesvik etmeye calisiyorum ama olmuyor evde çeşit çeşit yemekler pişiyor bide uzaktan akrabalarımız var ev kalabalık ve onlari memnun etmek için pastalar pogaçalar ama sadece uzaktan bakıyorum

Ohhooo senin is daha zor cnm

Şakın pes etme canım
Karşılığını çok güzel alacaksın
Ben tatlı pasta börek yapmıyorum ama misafirlikler çok oluyor
Diyette olduğumu bilsinler istemiyorum
Midem ağrıyor tarzı numaralarında pek yapamam zaten

ben başlarda redettim yemeyi ve kendimede sağlıklı bir kaç bişey hazırladım arkamdan azrotik bilmem ne denmiş daha neler neler.mecburen yedim.bizim akrabalarda cins

Pes etmek yok canisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…