Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben başlarda redettim yemeyi ve kendimede sağlıklı bir kaç bişey hazırladım arkamdan azrotik bilmem ne denmiş daha neler neler.mecburen yedim.bizim akrabalarda cins
Yok ya bizimkiler öyle demiyor çok şükür yap yap ilerde bizim gibi olma diyorlar :)

En iyisi canım sağlıksız şeyler vücudumuzu mahvediyor

Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma
Canim anladım ne demek istediğini. Ben pazar gününden itibaren yokum . giremem şehir dışı düğün lerle başlayıp tatille bitiririm bir hafta yokum yani.bir nefes alıp gelecegim. Allah izin verirse tabi nasip. Daralgeldi bana dört duvar arasından.

Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma

valla ben yaz basinda bi gittim her sey dahile, 1 haftada 3 kilo aldim.

Benim de annemle var şimdi. Annem de diyette olunca bişeyler yapıyor. Ama babamla eşime başka yapınca aklım onlarda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…