Yok ya bizimkiler öyle demiyor çok şükür yap yap ilerde bizim gibi olma diyorlar :)ben başlarda redettim yemeyi ve kendimede sağlıklı bir kaç bişey hazırladım arkamdan azrotik bilmem ne denmiş daha neler neler.mecburen yedim.bizim akrabalarda cins
Harikaakızlar nerelerdesiniz?eşimin iş için yemeğini yaptım arada 20 dk da zumba sıkıştırdımoğluşta gülmekten çatlıyor bana bakarken.annem kafayı yedi diyordur kesin
Flo canımKim kim kim kim kilo alan mı var yoksa
En iyisi canım sağlıksız şeyler vücudumuzu mahvediyorgunaydin kizlar. @MiuLego ve @hippotalamus' un gittigine inanamiyorum. cok uzuldum. Kaptanla beraber burda yeni gelenleri en cok motive edenlerdi. Muhabbetlerini de cok seviyodum.insallah geri gelirler.
Ben de hayatimdan tatlandiriciyi cikariyorum. Zaten midemi bulandiriyodu kola icemiyodum. Artik kahvede de kullanmiycam tatlandirici.
Ben gune yine starbucksta basladim.
sabah:
ari sutu/polen
filtre kahve
Peynirli sandvic
opuyorum herkesi
merhabalar kızlar kahvaltı faslım bitti şimdi bir kahve yapıp içeçeğimAllahım evimde sakin kafa dinlemeyi özlemişim siz nasılsınız motivasyon nasıl?beni gazlayın arada
Canim anladım ne demek istediğini. Ben pazar gününden itibaren yokum . giremem şehir dışı düğün lerle başlayıp tatille bitiririm bir hafta yokum yani.bir nefes alıp gelecegim. Allah izin verirse tabi nasip. Daralgeldi bana dört duvar arasından.Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma
Maşallah. Benim 3 sezaryen var. Çok zor her ikiside bence.Evet canım normal doğumdu
evet canım buralardayım artık.ama 2 öğünde zorlanıyorum ya elim ayağım titredi şimdi öğle yemeği yedimCanım daha sık gir artık
Kaç kilosun asya tartıldın mıevet canım buralardayım artık.ama 2 öğünde zorlanıyorum ya elim ayağım titredi şimdi öğle yemeği yedim
Spordan gelince ya sut içilir ya maden suyu çikolata ne alaka :))Slm kizlar bnde yürüyüsten geldim 2 Parca cikolata yedim
Miu gelir belki. İşe mi başladın yine. Tatlandırıcılar normal şekerden daha tehlikeliymiş zaten canım.
Hiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma
Benim de annemle var şimdi. Annem de diyette olunca bişeyler yapıyor. Ama babamla eşime başka yapınca aklım onlarda kalıyor@prensesmat benim caniimm konuşamıyoruz ne zamandır günaydınlar :)
Sanırım kendi evinde yemek yapmayan bitek ben varım evde bitek ben diyetteyim aslinda hepsini tesvik etmeye calisiyorum ama olmuyorevde çeşit çeşit yemekler pişiyor bide uzaktan akrabalarımız var ev kalabalık ve onlari memnun etmek için pastalar pogaçalar ama sadece uzaktan bakıyorum
Harika canımDaha cok hirslandim kalktim 100 ip atladim 80 mekik cektim 20 dk tiffany rothe yaptim
Kizima aldim süpriz yumurta actim verdim cikolatasini yemedi bn yedimSpordan gelince ya sut içilir ya maden suyu çikolata ne alaka :))
Azrotik ne demek ki.ben başlarda redettim yemeyi ve kendimede sağlıklı bir kaç bişey hazırladım arkamdan azrotik bilmem ne denmiş daha neler neler.mecburen yedim.bizim akrabalarda cins
anoreksik?Azrotik ne demek ki.
Supersiniz kızlar valla sizi gördükçe spor yapasım geliyor. Sabah 1 saat yurudum yarım saat de aletlerle çalıştım.O zaman 500 ip atlamada benden
E ne yapalim biz yiyip yiyip kilo almayanlardan degil alanlardanizSupersiniz kızlar valla sizi gördükçe spor yapasım geliyor. Sabah 1 saat yurudum yarım saat de aletlerle çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?