Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Azrotik ne demek ki.
sosyete diyor yanikendime servis tabağı hazırlayıp karbon değil sebze salata pro yapıyordum ayy sonra baktım suratlar değişiyor niye bizim yediklerimizden yemiyorsun bilmem ne tripler yaa diyorum yaa cinsler ya

kızlar ben 2 öğün yapmak istiyorum da neden böyle titredi ellerim ya vucut yemeye alıştı sinyal veriyor belkibirde kuru üzüm yarım avuçtu ondan yedim cısstan sayılmıyor değil mi kuru meyve

Kuru üzümde çok seker var. Insulin dengesi gidiyor dikkatli yemek lazim.

Valla üç çocuğa iyi cesaret etmişsiniz maşallah
Bende lohusayken apandisittim patladı
sezaryenin zorluğunu o zaman anlamıştım
Karında dikiş zor oluyor

Geçmiş olsun canım. O zaman mekik çekerken acımıyor mu ameliyat yerin.

Ben olsam yapar yerdim
Kaptan duymasın
Ne olcak ki
Yanında da kuru soğan yerdim bir de yoğurt
4 kaşık yiyebilirsiniz. Fazlası yasaakk

Ülker napoliten yesek olur mu kaptan kahvenin yanında 30 kalori bile değil diye biliyorum Anka

Arada ye canım her gün olmaz ama. O zaman şekersiz kahvenik ne anlamı varç yağ yakımına etki etmez ki.

Kaptanim
Sabah iki köfte yedim
6 gibi esime ise göndermek icin yapmistim
Yürüyüse ciktim geldim dolapta kalan son 1 dolma ve sarmalarida yedim 5 taneydi
Ben olsam yapar yerdim
Kaptan duymasın
Ne olcak ki
Yanında da kuru soğan yerdim bir de yoğurt
yok yarin yapip yiyecem sunun surasina yarina ne kaldiki tutacam canimla inada girdim gittim türk kahvesi ictim ..

kızlar ben 2 öğün yapmak istiyorum da neden böyle titredi ellerim ya vucut yemeye alıştı sinyal veriyor belkibirde kuru üzüm yarım avuçtu ondan yedim cısstan sayılmıyor değil mi kuru meyve
İşte insülin direnci artıyor ya ondan geri toplarsın dikkat et de

Valla üç çocuğa iyi cesaret etmişsiniz maşallah
Bende lohusayken apandisittim patladı
sezaryenin zorluğunu o zaman anlamıştım
Karında dikiş zor oluyor
Ay çok geçmiş olsun canım bende Doğum sonrası safra kesesi ağrıları çektim sonra da ameliyat tabi apandisit ameliyatı zor mu ya

Kaptanim bugünde günü erken bitiriyorum
Sabah ilk zencefilli su ictim
Sonra iki köfte yedim 6 gibi
Saat 10 da 5 tane sarma yedim
12 gibi yesil cayimi ictim
25 dk spor yaptim
1 saatte yürümustum
Ara ögün 15 tane tuzsuz fistik
2 kücük cikolata 7 gram anca ederdi
Aksam icinde simdiden yazayimki kararim degismesin yagsiz yogurt ve domates peynir yiyecem 5 de
Tabi su ve kendime özel cayimida iciyorum

Ben gunu kapatiyorum artik yavas yavas. Eve gidince 1 seftali yiycem o kadar. Allahtan evde yiycek bisey yok

Sabah: (10 bucuk gibi)
Ari sutu/polen
Beyaz peynirli sandvic
Filtre kahve

Oglen: (2 gibi)
yarim porsiyon sardalya
yarim porsiyon guvecte karides
2 dilim misir ekmegi
bol bol salata

Aksam: (7 gibi)
1 seftali

Spor hala yasak. Ama evi supurup viledayla silicem yavas yavas. vileda kovasini kaldirmak da yasak, kardesimi cagirdim gelip kovami doldurup doldurup gidicek evine sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…