Flo canım
valla ben yaz basinda bi gittim her sey dahile, 1 haftada 3 kilo aldim.
Kizima aldim süpriz yumurta actim verdim cikolatasini yemedi bn yedim
anoreksik?
yok canım tartılmadım hiçKaç kilosun asya tartıldın mı
sosyete diyor yaniAzrotik ne demek ki.
Çok iyi yaa ben çok istedim ama olmadı. İlk bebeğin kafası büyüktü sığmadı bi türlü
Valla üç çocuğa iyi cesaret etmişsiniz maşallahMaşallah. Benim 3 sezaryen var. Çok zor her ikiside bence.
Ben olsam yapar yerdimAMA kücüktü ya cnm bulgur pilavi cekti
evet canım buralardayım artık.ama 2 öğünde zorlanıyorum ya elim ayağım titredi şimdi öğle yemeği yedim
kızlar ben 2 öğün yapmak istiyorum da neden böyle titredi ellerim ya vucut yemeye alıştı sinyal veriyor belkibirde kuru üzüm yarım avuçtu ondan yedim cısstan sayılmıyor değil mi kuru meyve
Valla üç çocuğa iyi cesaret etmişsiniz maşallah
Bende lohusayken apandisittim patladı
sezaryenin zorluğunu o zaman anlamıştım
Karında dikiş zor oluyor
4 kaşık yiyebilirsiniz. Fazlası yasaakkBen olsam yapar yerdim
Kaptan duymasın
Ne olcak ki
Yanında da kuru soğan yerdim bir de yoğurt
Ülker napoliten yesek olur mu kaptan kahvenin yanında 30 kalori bile değil diye biliyorumAnka
yok yarin yapip yiyecem sunun surasina yarina ne kaldiki tutacam canimla inada girdim gittim türk kahvesi ictim ..Ben olsam yapar yerdim
Kaptan duymasın
Ne olcak ki
Yanında da kuru soğan yerdim bir de yoğurt
İşte insülin direnci artıyor ya ondan geri toplarsın dikkat et dekızlar ben 2 öğün yapmak istiyorum da neden böyle titredi ellerim ya vucut yemeye alıştı sinyal veriyor belkibirde kuru üzüm yarım avuçtu ondan yedim cısstan sayılmıyor değil mi kuru meyve
Bitter ye bari kız 1 kareÜlker napoliten yesek olur mu kaptan kahvenin yanında 30 kalori bile değil diye biliyorumAnka
Ay çok geçmiş olsun canım bende Doğum sonrası safra kesesi ağrıları çektim sonra da ameliyat tabi apandisit ameliyatı zor mu yaValla üç çocuğa iyi cesaret etmişsiniz maşallah
Bende lohusayken apandisittim patladı
sezaryenin zorluğunu o zaman anlamıştım
Karında dikiş zor oluyor
Sen de yemeğe mi gittin tatile hiç başka bişey yapmadın mı
Geri dikkat edince hemen gitmiştir ama dimiHep tatlilar yuzunden. Tatli bufesine gidip her onume gelenden alinca aldim 3 kiloyu bir haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?