- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Kaptanim bugünde günü erken bitiriyorum
Sabah ilk zencefilli su ictim
Sonra iki köfte yedim 6 gibi
Saat 10 da 5 tane sarma yedim
12 gibi yesil cayimi ictim
25 dk spor yaptim
1 saatte yürümustum
Ara ögün 15 tane tuzsuz fistik
2 kücük cikolata 7 gram anca ederdi
Aksam icinde simdiden yazayimki kararim degismesin yagsiz yogurt ve domates peynir yiyecem 5 de
Tabi su ve kendime özel cayimida iciyorum
Herkesin aklı bı yerlerde kalıyorBenim de annemle var şimdi. Annem de diyette olunca bişeyler yapıyor. Ama babamla eşime başka yapınca aklım onlarda kalıyor
Tmm cnm o vardi yedim yag orani yuksek diye korktum 15 tane yedimkuzum fistik yerine badem tercih etsen?
İnşallah karşılığını alırızSupersiniz kızlar valla sizi gördükçe spor yapasım geliyor. Sabah 1 saat yurudum yarım saat de aletlerle çalıştım.
Kötü bi durum yasosyete diyor yanikendime servis tabağı hazırlayıp karbon değil sebze salata pro yapıyordum ayy sonra baktım suratlar değişiyor niye bizim yediklerimizden yemiyorsun bilmem ne tripler yaa diyorum yaa cinsler ya
Ilk defa duydum bn böyle degisik insanlar bn diyette im dedigimde destek verirlerKötü bi durum ya
Geçti çok şükür doktor altı ay sonra spor serbest demişti 7 ayı geçtiGeçmiş olsun canım. O zaman mekik çekerken acımıyor mu ameliyat yerin.
Arada ye canım her gün olmaz ama. O zaman şekersiz kahvenik ne anlamı varç yağ yakımına etki etmez ki.
Normal Doğum dikişlerim iyileşmemiştiAy çok geçmiş olsun canım bende Doğum sonrası safra kesesi ağrıları çektim sonra da ameliyat tabi apandisit ameliyatı zor mu ya
Kiz oraya 7 gibi bir meyveyi yazmissin bnim o meyveye tikim var elim kolum bosaldi bi an tuhaf oldumBen gunu kapatiyorum artik yavas yavas. Eve gidince 1 seftali yiycem o kadar. Allahtan evde yiycek bisey yok
Sabah: (10 bucuk gibi)
Ari sutu/polen
Beyaz peynirli sandvic
Filtre kahve
Oglen: (2 gibi)
yarim porsiyon sardalya
yarim porsiyon guvecte karides
2 dilim misir ekmegi
bol bol salata
Aksam: (7 gibi)
1 seftali
Spor hala yasak. Ama evi supurup viledayla silicem yavas yavas. vileda kovasini kaldirmak da yasak, kardesimi cagirdim gelip kovami doldurup doldurup gidicek evine sagolsun
Tmm cnm o vardi yedim yag orani yuksek diye korktum 15 tane yedim
Tmm cnm o vardi yedim yag orani yuksek diye korktum 15 tane yedim
Kizima hamileyken tuzlu tuzlu cok yemistim bildigim iyi oldu cnm cok saolkuruyemisler arasinda en iyi secim cig badem. en kotulerden biri de maalesef fistik
Kiz oraya 7 gibi bir meyveyi yazmissin bnim o meyveye tikim var elim kolum bosaldi bi an tuhaf oldum
Him iyi iyi nektarin o zmnyok kiz bu tuysuzunden
Ilk defa duydum bn böyle degisik insanlar bn diyette im dedigimde destek verirler
Tam doymadiklari icindirbende de var tosun kuzenler. ne zaman bulussak biseyler yedirmeye calisirlar.
Aynen bana da öyle destek veriyolarIlk defa duydum bn böyle degisik insanlar bn diyette im dedigimde destek verirler
Anneniz onun yerine göbegini sarsaymis cnm suyla degil o durum...bnimde ilk cocugum ama ikincisinde cok tecrübem varAyyy lohusayken bir de gastrolog maceram oldu
Annem sağ olsun çok su içmeme izin vermedi
Neymiş göbeğim öyle kalırmış
Doğumdan önce en az 2.5 lt içen ben doğurduktan sonra 1 lt ye tek müsaade etti annem
12 gün kalıp eve döndü ve ben iki gün sonra wc ye çıkamıyorum diye gastroloğa gittim
Orda yapılan işlemlere hiç girmeyeyim
Demem o ki su çok ama çok önemli
İzin vermemiştim galiba sarmasınaAnneniz onun yerine göbegini sarsaymis cnm suyla degil o durum...bnimde ilk cocugum ama ikincisinde cok tecrübem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?