Beywz
Beyaz kullanma canım tam tahıllı kullan tam buğday kullan kepek kullan . Ben de yarın gideceğim diyetisyene. Daha önce gitmiştim yapamamıştım ama şimdi herkese yayacağım mecbur yapayım diye
Afiyet olsun tatlım4yk lor küçük bir salatalık 7 tane zeytin 1 adet haşlanmış yumurta :)))))
Çok iyi yaaGünaydın herkesee :)
Kilo bildirimim
Cuma: 68.8
Bugün: 68.3
Para bende odedim ozele gittim ama benim için bişey ifade etmedi :)))ben özeline gittim. Sırası bulunmuyor. Burda 2 ilçede şubesi vardı. Zorla bi sıra ayarlattım telefonda kendime.Para da ödedim ya ondan uyuyorum
Para bende odedim ozele gittim ama benim için bişey ifade etmedi :)))
Uyduktan sonra zayıflarsın canım..Ben uyuyorum 14 gün demişti 24 Ağustos'ta görüşeceğiz. Umarım zayıflarım. Zayıflamazsam ağlarım.
Kaptan ya valla yiyemiyorum onun yerine yumurta yiyorum olmaz miAaaa peynir nasıl yemezsin. Mutlaka yemen lazım diyette çok önemli. Ben yumurta ve peynir olmayan bir de yeşil mercimek olmayan bir hayat düşünemiyorum:)))
Yok canım ayrıldı onlar hep.kızlar miu yok mu
Akşam yatmadan yarım saat önce yiyorlar galiba onu. İçine pul biber katıp.Ara ögün yarim bardak yogurda azicik limon sıktim yedim iyyyyy ama zayiflatiyomus diye tatliymis gibi yedim
Olur tabii o da olur.Kaptan ya valla yiyemiyorum onun yerine yumurta yiyorum olmaz mi
Kaptan ben yatmadan yersem kesin gece agzima gelir reflu var gastrit var ondan simdi yedim sen alicakmisin detoks sisesi bi ara elmali su icerdim guzel olurduAkşam yatmadan yarım saat önce yiyorlar galiba onu. İçine pul biber katıp.
Yok canım benim tupperware detox şişesi var. Almam. Soranlar olmuştu da belki size de lazımdır diye yazdım.Kaptan ben yatmadan yersem kesin gece agzima gelir reflu var gastrit var ondan simdi yedim sen alicakmisin detoks sisesi bi ara elmali su icerdim guzel olurdu
Kolay gelsin canım.Isteyim canim
Firsat buldukca okuyabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?