Teşekkürler özellikle porsiyon miktarım az mı çok mu anlayamadığım için çok yararlı olucak benim açımdan paylaşmak :)
Soğuk algınlığı var çok fazla heniz akıntısı varprensesmat senin bebiş de mi uyumuyor canım.
Geçmiş olsun canım. Gece online görünüyordun ondan sordum.Soğuk algınlığı var çok fazla heniz akıntısı var
Cumadan beri kusuyor inşallah bugün daha iyidir
Geceleri çok uyanır ama emer uyur
Senin cimcime oyun oynamak istemiş anlaşılan
Günaydın canım. Çok iyisin. Bu hafta listedesin inşallah. Geçen hafta takımdaki sorunlardan dolayı kimseyi almadım bu hafta inşallah gireceksin artıkGünaydin kizlar,
Is stresinden unuturum belki
Kilom: 95,2
Günaydın canım. Cuma kaçtı hatırlayamadım.Günaydın. Yeni haftaya 57.600'le başlıyorum.
Çok mutluyum bendeniz.
Sağol canım bir ara bdv ye bakıyordumGeçmiş olsun canım. Gece online görünüyordun ondan sordum.
58.3Günaydın canım. Cuma kaçtı hatırlayamadım.
Vavvvv harikaHmm anladım şöyle olmalı sanırım
Cuma : 58.3
Guncel:57.6
Fark: 0.7
Hoşgeldin canım yaklaşık 10 kilon var hedef için inşallah beraber vereceğizGünaydin kizlar kilom 63.5 boyum 1.56 hedefim 54 boyum kisa oldugundan tombul gozukuyorum kollarimla belimin yanlarindan cok rahatsiz oluyorum evliyim esimin ailesi cok sikinti yasatti inceciktim bi anda sistim insulin direnci var hemende veremedim kaldi kilolar
Bu sabah 1 cay kasigi kara uzum cekirdegi tozu yuttum 4 murdum erigi bir yumurta yarim domates biber salatalik azicik zeytin yagi 3 dilim tam bugday ekmek yedim hepinize basarilar dilerimm umarim hep birlikte kilolarimizdan kurtuluruz
Hoşgeldin canım aramıza. Sen bizimle olduktan sonra Kurtuluruz merak etme ensenizdeyim benGünaydin kizlar kilom 63.5 boyum 1.56 hedefim 54 boyum kisa oldugundan tombul gozukuyorum kollarimla belimin yanlarindan cok rahatsiz oluyorum evliyim esimin ailesi cok sikinti yasatti inceciktim bi anda sistim insulin direnci var hemende veremedim kaldi kilolar
Bu sabah 1 cay kasigi kara uzum cekirdegi tozu yuttum 4 murdum erigi bir yumurta yarim domates biber salatalik azicik zeytin yagi 3 dilim tam bugday ekmek yedim hepinize basarilar dilerimm umarim hep birlikte kilolarimizdan kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?