Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öğleden sonra canım sıkıldı biraz, bir şey yiyemedim ya. Meyve de çok yemedim ki aslında şeftali küçüktü, üzümden de çok az yedim. Yağ mı olmuştur diyosun?
Az yediysen bişey olmamıştır inşallah. Meyveden sonra yoğurt ya da sut yenmesi lazımmış öyle demişti benim diyetisyenim.

Sukur odanin tadilati bitti. Temizleyip yerlestirdim de. Mahvoldum ama. Pencereler cumartesi takilacakmis. Sevindim yoksa yarin takilacakti. Adet oldum bugun. Menumu vereyim
Limon maydonoz kuru
9da
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 yk keci peyniri
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi kayisi receli
Aksam 18.30
1 dilim ekmek
Bamya
Cacik
Su bilmiyorum coook olmustur.

Dunku menum
Maydanoz limon kuru
9da
otlu omlet (taze sogan, dereotu, maydanozlu) 1.5 yumurta ile
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi kayisi receli
Domates salatalik
15te
1.5 yumurtadan otlu omlet
2 bardak ayran
1 kase domatesli bulgur pilavi
Aksam yok
Su bilmiyorum cok olmustur

Ben de bu gün mayaladım yarın 4 te suzeceğim 1,gun dolapta bekleyecekmiş sonra yenecekmiş bakalım yiyebilirim inşallah.

İnşallah ya, sindirim sistemini düzenliyormuş benim çok ihtiyacım var valla.

Az yediysen bişey olmamıştır inşallah. Meyveden sonra yoğurt ya da sut yenmesi lazımmış öyle demişti benim diyetisyenim.

Bir dahakine öyle yaparım artık

Kafa kalmadi ya sizler yazinca dank etti. Benim kucuk oglan 2 gundur ishal. Onca isin arasinda.. Dun atesi de oldu. Gece kendi kendine indi cikti indi ilac vermedim 38.2 yi gecmedi hic. Bugun yoktu ama poposu kotu oldu..

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…