Az yediysen bişey olmamıştır inşallah. Meyveden sonra yoğurt ya da sut yenmesi lazımmış öyle demişti benim diyetisyenim.Öğleden sonra canım sıkıldı biraz, bir şey yiyemedim ya. Meyve de çok yemedim ki aslında şeftali küçüktü, üzümden de çok az yedim. Yağ mı olmuştur diyosun?
ayyy bu oğlan canımaa okuyor.ne uyku var ne bişey@prensesmat
@Esim CANIMcim
Z zeynepbbb
@marselinda
@hercai76
florence_N
asya_01
k1zlar nerdesinizzzzzz
Benimki de öyle ya. Bütün gün ağladı. Annemler gidince naparım bilmiyorum ..ayyy bu oğlan canımaa okuyor.ne uyku var ne bişey
Benimki de öyle ya. Bütün gün ağladı. Annemler gidince naparım bilmiyorum ..ayyy bu oğlan canımaa okuyor.ne uyku var ne bişey
Oglani otropediye goturdunuz mu?Benimki de öyle ya. Bütün gün ağladı. Annemler gidince naparım bilmiyorum ..
Yok canım perşembe inşallah. Kızın raporu bitti onu çıkarmaya çalıştık bu gün. Sabah 8 de tekrar gideceğiz.Oglani otropediye goturdunuz mu?
Hastane isleri zor ya. Allah kolaylik versin. Sen nasil oldun? Agrin falan yok insallah.Yok canım perşembe inşallah. Kızın raporu bitti onu çıkarmaya çalıştık bu gün. Sabah 8 de tekrar gideceğiz.
Aynen hastane işleri zor bu rapor işleri daha zor. Ben iyiyim çok şukur iyileştim baya.Hastane isleri zor ya. Allah kolaylik versin. Sen nasil oldun? Agrin falan yok insallah.
Çok geçmiş olsun canım.Kafa kalmadi ya sizler yazinca dank etti. Benim kucuk oglan 2 gundur ishal. Onca isin arasinda.. Dun atesi de oldu. Gece kendi kendine indi cikti indi ilac vermedim 38.2 yi gecmedi hic. Bugun yoktu ama poposu kotu oldu..
Evde bakim hizmetleri yardimci olmaz mi? Yuruyemedigini soylemistin sanirim.Aynen hastane işleri zor bu rapor işleri daha zor. Ben iyiyim çok şukur iyileştim baya.
Ben de bu gün mayaladım yarın 4 te suzeceğim 1,gun dolapta bekleyecekmiş sonra yenecekmiş bakalım yiyebilirim inşallah.
Az yediysen bişey olmamıştır inşallah. Meyveden sonra yoğurt ya da sut yenmesi lazımmış öyle demişti benim diyetisyenim.
Kafa kalmadi ya sizler yazinca dank etti. Benim kucuk oglan 2 gundur ishal. Onca isin arasinda.. Dun atesi de oldu. Gece kendi kendine indi cikti indi ilac vermedim 38.2 yi gecmedi hic. Bugun yoktu ama poposu kotu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?