Tuvalete falan kaç yazmaya çalış canım. Benim de annemler var. Cuma gidecekler daha aktif olurum inşallah.Kızlar valla almanyadan dayımlar kuzenlerim filan geldi birkaç günlüğüne , hep bizdeler hiç vaktim olmuyor yazmaya. arada girip okuyorum sadece
Canım neden menu yazıp kaçıyorsunEki Görüntüle 2033991 Bugünkü menum
Türkçe videosunu yapacaksın değil mi micu sormayı unutmuşum.Niye bıraktın kaptan?
Yapıp da etkiyi görmeyen yokmuş
simeranya7 napıyorsun moralin düzeldi mi?
Bence de yani bu ne hadsizlikDüzeltti biraz sapsirik moralimi
Hayir sen nasi bi çilgin olmalisin ki çilgin simiye ayar çekiyin ama di mi
Yirim
Türkçesini bulamadım kaptan. Rusçasını buldum hareketlere bakıp anlamaya çalışıyorum.Türkçe videosunu yapacaksın değil mi micu sormayı unutmuşum.
Kaptan hiç bişey yememişsin kiMenümü yazayım kızlar.
Sabah 1 kk peynir yumurta 1 krep domates salatalık
Aralarda bol bol çay kahve su
Akşam : Salata balık. 1 kk tahin helvası (canan Karatay tavsiyesi.
Su 3 içtim daha içerim.
Menü süper sen hiç meyve yemiyorsun yaMenümü yazayım kızlar.
Sabah 1 kk peynir yumurta 1 krep domates salatalık
Aralarda bol bol çay kahve su
Akşam : Salata balık. 1 kk tahin helvası (canan Karatay tavsiyesi.
Su 3 içtim daha içerim.
Simi listeye girmene ne kaldı hadi bu hafta bomba gibi olDüzeltti biraz sapsirik moralimi
Hayir sen nasi bi çilgin olmalisin ki çilgin simiye ayar çekiyin ama di mi
Yirim
Elemek ve meyve eklenmiş sadece spor ile yakarsınBenim menü biraz fazla oldu bugün yaa
Kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
Domates Peynir
Yarım dilim çavdar ekmeği
Bol maydanoz
Öğlen 14.00
1 tane muz
Ara 16.30
1 avuç yaban mersini
Akşam 20.00
1 kase yoğurt
3 yk taze fasulye
Yarım dilim çavdar ekmeği
Spor : 800 ip atlama
300 bölgesel
Su : 2.5 lt olur
Canım ya Allah yardımcın olsun Benimde öyle bir sıkıntım varAksam bir kase patayes salatasi yedim bir litre daha su ictim cok sinirlerim.bozuk tatil uzatildi esimin ailesinin yanina gitcektik kurbanda simdi o haftanin basindan itibaren orda olucagimizi soyledi ben annesiyle o kadar gun napicam ya bide paldir kuldur yattigimiz odaya daliyo sinir oluyorum bu gidisle migde kanseri olucam agridan oluyorum
Özelden mail at bana cumadan sonra gönderirim benTürkçesini bulamadım kaptan. Rusçasını buldum hareketlere bakıp anlamaya çalışıyorum.
Canım salata falan kocaman kâsedeydi. Yedim aslında. Emziriyorum zaten çok aç kalamam ben.Kaptan hiç bişey yememişsin ki
Evet incir seviyorum ben onun dışında kuru erik yaban mersini falan yiyorum başka meyve sevmiyorum.Menü süper sen hiç meyve yemiyorsun ya
İnşallah yakarım yaaaElemek ve meyve eklenmiş sadece spor ile yakarsın
Ne biliyim çok boş geldi de bi andaCanım salata falan kocaman kâsedeydi. Yedim aslında. Emziriyorum zaten çok aç kalamam ben.
Amin canim allah senide feraha cikarsin insallah istersen sende paylas icini dok rahatla benim bu sehirde kimsem yok ailemde uzak kocamda kiz gibi kustu yatti yine daha yeni barismistik habire küsüyoCanım ya Allah yardımcın olsun Benimde öyle bir sıkıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?