- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Bugünlerde boyumdan büyük işlere soyundum. :) evi alt üst ediyorum.Canım neden menu yazıp kaçıyorsun
Karatay yapıyorum ya leptin çalışsın diye arada yemedim.Ne biliyim çok boş geldi de bi anda
Bennde senin gibi ailemden ayrı bir şehirdeyim kayınvalidem gelecek diye ödüm kopuyor gelince uzun kalıyorlar birde hiç saygı Yök sabah 6 ya kadar oturuyorlar öğlen 3 e kadar uyuyorlar 2 tane de görümcem var bekar ne yemeğe karışırlar ne temizlik ne toplama sürekli gezme derdindeler onlar gelince ben mahvoluyorum aile düzenin kalmıyor onlara gidince benim de ayrı odam var güya ama saygı Yök çocuk sevecez diye güm dalıyorlar odayaAmin canim allah senide feraha cikarsin insallah istersen sende paylas icini dok rahatla benim bu sehirde kimsem yok ailemde uzak kocamda kiz gibi kustu yatti yine daha yeni barismistik habire küsüyo
PekalaaKaratay yapıyorum ya leptin çalışsın diye arada yemedim.
Niye 10 gün kalıyorsunuz ki. Bayrama gitseniz yetmez mi.Aksam bir kase patayes salatasi yedim bir litre daha su ictim cok sinirlerim.bozuk tatil uzatildi esimin ailesinin yanina gitcektik kurbanda simdi o haftanin basindan itibaren orda olucagimizi soyledi ben annesiyle o kadar gun napicam ya bide paldir kuldur yattigimiz odaya daliyo sinir oluyorum bu gidisle migde kanseri olucam agridan oluyorum
Bennde senin gibi ailemden ayrı bir şehirdeyim kayınvalidem gelecek diye ödüm kopuyor gelince uzun kalıyorlar birde hiç saygı Yök sabah 6 ya kadar oturuyorlar öğlen 3 e kadar uyuyorlar 2 tane de görümcem var bekar ne yemeğe karışırlar ne temizlik ne toplama sürekli gezme derdindeler onlar gelince ben mahvoluyorum aile düzenin kalmıyor onlara gidince benim de ayrı odam var güya ama saygı Yök çocuk sevecez diye güm dalıyorlar odaya
Kolay gelsin canım. Ama daha aktif olmaya çalış.Bugünlerde boyumdan büyük işlere soyundum. :) evi alt üst ediyorum.
Benim ailem de uzakta çok zor oluyor. Ameliyat olacağım diye geldiler cuma gidecekler artık.Amin canim allah senide feraha cikarsin insallah istersen sende paylas icini dok rahatla benim bu sehirde kimsem yok ailemde uzak kocamda kiz gibi kustu yatti yine daha yeni barismistik habire küsüyo
Çok çok az canım. Neden böyle oldu. Bu kadar aç kaldıktan sonra o meyveler direk yağ olmuştur.Menüm
12'de: 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık süzme yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği
14'te : 1 şeftali
20'de: biraz üzüm
Su: 2.5 litre
Spor: 35 dk zumba 45 dk leslie
Çok çok az canım. Neden böyle oldu. Bu kadar aç kaldıktan sonra o meyveler direk yağ olmuştur.
Gecmis olsun kaptan tadini cikar gercekten uzakta olmak cok zor kaynana ne derse o bizde 10 gun dediyse 10 gun olucak !Benim ailem de uzakta çok zor oluyor. Ameliyat olacağım diye geldiler cuma gidecekler artık.
Canim oyle iyi anliyorumki seni huzur kalmiyo valla bence cocuk sevme falab bahane cok ayip ben anneme anlattim nasil utanmadan giriyo diye kizdi bendede iki gorumce var fitne fesatliktan baska bisey yapmazlar yemek temizlik yok hersey bende insallah bayramda falan gelmezler size canim altiya kadar oturma ne ya o evinde bir duzeni var saygi sifir iste ben nalburdan zincirli kilit aldim gidince takicam rahat uyucam artikBennde senin gibi ailemden ayrı bir şehirdeyim kayınvalidem gelecek diye ödüm kopuyor gelince uzun kalıyorlar birde hiç saygı Yök sabah 6 ya kadar oturuyorlar öğlen 3 e kadar uyuyorlar 2 tane de görümcem var bekar ne yemeğe karışırlar ne temizlik ne toplama sürekli gezme derdindeler onlar gelince ben mahvoluyorum aile düzenin kalmıyor onlara gidince benim de ayrı odam var güya ama saygı Yök çocuk sevecez diye güm dalıyorlar odaya
Piki :)Kolay gelsin canım. Ama daha aktif olmaya çalış.
selam arkadaslar iş cok yogun eve geldim hemen yemek yapıp dısarı cıktım ve ancak geldim menüye cok dikket edemedim ama yinede yazayım
sabah 09
salata
yk.k peynir
4 zeytin
1 dlm kepek ekmegi
saat 13
bir tabak taze fasulye
yarım kase mercimek corbası
saat 15
bir dilim kavun
saat 19
3 yk patates salatası
bir dilim peynirli börek
bir dilim kek
3 yk yogurtlu közlenmis biber patlıcan salatası
bir kurabiye
su 2 lt
Ben de bu gün mayaladım yarın 4 te suzeceğim 1,gun dolapta bekleyecekmiş sonra yenecekmiş bakalım yiyebilirim inşallah.Bu arada kızlar kefir kilo vermeye yardımcı oluyormuş yeni öğrendim. Aranızda deneyen var mı?
selam arkadaslar iş cok yogun eve geldim hemen yemek yapıp dısarı cıktım ve ancak geldim menüye cok dikket edemedim ama yinede yazayım
sabah 09
salata
yk.k peynir
4 zeytin
1 dlm kepek ekmegi
saat 13
bir tabak taze fasulye
yarım kase mercimek corbası
saat 15
bir dilim kavun
saat 19
3 yk patates salatası
bir dilim peynirli börek
bir dilim kek
3 yk yogurtlu közlenmis biber patlıcan salatası
bir kurabiye
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?