- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bu arada yatak odam cok guzel oldu, seklini de degistirdim. Yarin da pencereler takilacak, dusakabin takilacak. Bu aksam bol bol isim var. musltfagimda 2 pencere var, onlerini bosaltacagim, banyo wc temizligi yapacagim, fayanslarin uzerine gelecek malum dusakabin, derz arasi fircalayacagim.
aşk olsunSon zamanlarda kimseye guvenim kalmadı eşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum
ay pencereler takilsin da is olsun. kis boyu iceri hep su girdi, parkeler mahvolacak diye odum patladi. esen ruzglqr da cabasiOffd kolay gelsin canım. Çok iş var.
ay pencereler takilsin da is olsun. kis boyu iceri hep su girdi, parkeler mahvolacak diye odum patladi. esen ruzglqr da cabasi
Tamam canım cuma günleri saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz birde Pazartesi kontrol kilosu yapıyoruz 1. Sayfayı oku canım istersen
Gece 12 dimiGeçmiş olsun canım. 12 ye kadar gelirsen ekleyeyim bu hafta.
Art niyet derken? ? Sadece sebebini merak ettim neden art niyet arıyim ki??PC ye geçince ayrıldığın etabı bulup yuzdeni boleceğim. O zaman eklerim adınla beraber. Hemen art niyet aramana gerek yok.
Tamam Paylaşımdan takip edersin durumunu. Hata varsa söylersin düzeltirim.Art niyet derken? ? Sadece sebebini merak ettim neden art niyet arıyim ki??
yok canım cuma oğle 12 ye kadar bildirim yapıyoruz. sen yapmışsın zaten. ekleyeceğim şimdi. çok güzel vermişsin dereceye bile gireblirsin.Gece 12 dimi
geçmiş olsun canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın dua edelim bol bol. ne zaman doneceksin.yarin kibris yolcusuyum. dun gece bi igne yaptim. catlatma ignesi diye bisey. kafami kaldiramiyorum, kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?