Anladım canım. Troidlerinden dolayı olabilir. Hamilelikte sıkıntı olmaz değil mi troidler.Gündüz uykusunda birde gece uykusunda emiyoruz 1 ay sonra tamamen bitireceğim inş bakalım kız birde emiyor bende yine eksi Yök
Evet çok şukur eski halimize dönüyoruzYarin bitiyo insallah bu is. Ben de zorla kalktim yataltan. Starbucksa geldim uyanik kalabilmek icin
Herkesi tebrik ediyorum kizlar. Harika bi hafta olmus. Sonuclar cok guzel
Yok canım ilaçlarıma devam ediyorumAnladım canım. Troidlerinden dolayı olabilir. Hamilelikte sıkıntı olmaz değil mi troidler.
ne güzel en azından yanındayken kolaylaştırmış işini.arada gelip kalsa ya yanındaBenim annnem de gitti işler bana kaldı yemek ev işi biraz rahattım o varken de yapacak birşey Yök
benim bugün üstüme öküz oturmuş sanki.sanırım uykusuz gecelerin faturası buKızlarrrr cuma diye salmayın kendinizi kaçamak yok sporları aksatmayın. Bayrama az kaldı.
Ben de öyleyim canım ama yapmak zorundayız. Hadi kalk başla gerisi gelir.benim bugün üstüme öküz oturmuş sanki.sanırım uykusuz gecelerin faturası bubugün izin verdim kendime yarın yaparım inşallah sporumu.dediğin gibi bayrama da az kaldı 69 la girebilirim inşallah bayrama
Spor yapıyor musun canım. Bir de bildirimleri cuma 12 ye kadar yapıyoruz canım.Selam kızlaar. Bugün 67.9 çıktım. Gram gram veriyorum resmen moralim bozuldu biraz
Spor yapıyor musun canım. Bir de bildirimleri cuma 12 ye kadar yapıyoruz canım.
Çok zor canım ev o olmayınca olmuyor ki birde küçük kardeşim var okul tatil oldukça gelebiliyorlarne güzel en azından yanındayken kolaylaştırmış işini.arada gelip kalsa ya yanında
Geçmiş olsun canım. Sağlığın daha önemli iyileşince yaparsın.Oglen 3 kofte bir dilim ekmek bir dilim domates yedim arada puding yedim cok fenayim bu ay adetim oldu olucak karnim davul gibi sis ellerim bile sisti deli gibi tatli istiyo canim bide sistit oldum ayaklarim yaniyo hic spor yapamadim kizlar kusura bakmayin sadece suyum bugun 3.5 litre oldu cabuk iyilesim diye cok iciyorum
Önemli değil bundan sonra dikkat edersin. Bu hafta menulerinde beni etiketle. Ağzına giren her lokmayı yaz bi takip edelim canım.Gerçekten mii? Bilmiyordum ya.Bugün hem geç uyandım hem misafir gelicek diye uyandığımdan beri akşam yemeği hazırlıkları yapıyoruz hiç girmeye fırsatım olmadı.
Spor yapıyorum günde en az bir buçuk saat. ama sindirim sistemimde sıkıntı var ondan veremiyorum galiba
Önemli değil bundan sonra dikkat edersin. Bu hafta menulerinde beni etiketle. Ağzına giren her lokmayı yaz bi takip edelim canım.
Ben zencefil karanfil tarçınla hazırlıyorum. Faydasını görüyordum ama 2 haftadır kilo veremiyorum. Annem de vardı gerçi arada kaçamaklar oldu bakalım bu hafta yalnızım nolacakSalatalık, limon ve maydanozla detoks suyu hazırladım. İnternette gördüm övmüşler bayağı. Gerçekten işe yarıyor mu diye birkaç gün deneyeceğim. Aranızda deneyen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?