Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menumu yazayım evdekilere yemek yapacağım daha

Sabah uyanınca 5:30 1 turk kahvesi 3 kuru erik
9:00 kahvaltı
2 yumurta + 1 yumurta beyazı
2 kaşık lor
10 yeşil zeytin
4 ceviz

Ara şekersiz çay bol bol

Öğle 14:00
4 kaşık yoğurt içine chia kattım yemek yoktu.

Akşam 17:30
1 büyük bardak ayran 5 ızgara köfte. Kocaman kasede marul kırmızı lahana havuçtan salata. İçine keten tohumu da kattım.

Su 2 oldu 3 olur
Acıkırsam tarçınlı sut içerim

Spor yapınca yazarım.

Arkadaşlar spor hocası arkadaşıma benim için program hazırlattım baya ağır ama çok etkili olacak. Spor geçmişi olanlar bana katılmak isteyenler varsa özelden her gün hareketleri gönderirim beraber yaparız.

sevgili kaptan yogunluktan bir kac gündür gelemedim kilomdaki son durum 98.0 biraz umdugumun altında menülerim uygun degildi pek o yüzden oldu biliyorum ama bu hafta her sey daha güzel olacak inş

sevgili kaptan yogunluktan bir kac gündür gelemedim kilomdaki son durum 98.0 biraz umdugumun altında menülerim uygun degildi pek o yüzden oldu biliyorum ama bu hafta her sey daha güzel olacak inş
İnşallah canım. Daha aktif olursan daha kolay yaparsın diyetini. Takımda aktif olmak kaçamakları önlüyor

kızlar menüm bugün canım acayip aburcubur istiyordu baya savaş verdim nefsime

neysee
1. öğün
1 haş yum
5 zeytin
domates salatalık
az peynir
çay 2 kepçe yoğurt

2. öğün
az ekmekle çeyrek kadar dı 1 tabaak menemen

su 3 e tamamlarım
spor yok

Benim çatlaklar kalın kalın üstelik karnım mahvolmuş durumda
Sekiz ay oldu Doğum yapalı
Senin peki ?

Bende zayiflayinca cok ortaya cikti. Dün dr um micro-needling i önerdi örnek resimleri gösterdi baya baya farkediyor. Bir on kilo daha verince yaptirmayi düsünüyorum.

Hoşgeldin kaptanım. Sağol canım iyiyim çok şukur basitti zaten toparladım çok şukur sen nasılsın mezun olmuşsun yine tebrik ederim.

Evet canım , oldum ... Tatildeyim bir haftadır ... burada çok kasmadan tatil geçirmek için verdim birazda kiloları ...iyi de oldu ..

Senin de iyi olmana sevindim canım

Evet iç bacaklarda da var benim onlar inçe ve beyaz
Karnım hala kırmızı Çatlaklarla dolu
Sırtıma kadar çatlamışım yahu

Bende zayiflayinca cok ortaya cikti. Dün dr um micro-needling i önerdi örnek resimleri gösterdi baya baya farkediyor. Bir on kilo daha verince yaptirmayi düsünüyorum.
Hadi ya varmı örnek resim sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…