sevgili kaptan yogunluktan bir kac gündür gelemedimkızlar listemiz böyle dursun @kelekkarpuz gelirse ekler paylaşırım. diğer arkadaşlar da kilosunu eklerse sevinirim.
bu hafta çok iyisiniz kızlar gurur duyuyorum sizinle. çok güzel kilolar verdiniz. herkes paylaşımını yaptıktan sonra durum değerlendirmesi yapalım
İnşallah canım. Daha aktif olursan daha kolay yaparsın diyetini. Takımda aktif olmak kaçamakları önlüyorsevgili kaptan yogunluktan bir kac gündür gelemedimkilomdaki son durum 98.0 biraz umdugumun altında menülerim uygun degildi pek o yüzden oldu biliyorum ama bu hafta her sey daha güzel olacak inş
off bende bugün öyleydim kahretsinnAnka istediğim gibi kilo veremeyince canım sıkıldı
Çok tembelimm yaaa
Sağlıklı beslenmeyi bırakıp deli gibi patates ekmek aburcubur yiyesim var
off bende bugün öyleydim kahretsinnAnka istediğim gibi kilo veremeyince canım sıkıldı
Çok tembelimm yaaa
Sağlıklı beslenmeyi bırakıp deli gibi patates ekmek aburcubur yiyesim var
Hoşgeldin kaptanım. Sağol canım iyiyim çok şukur basitti zaten toparladım çok şukur sen nasılsın mezun olmuşsun yine tebrik ederim.Anka yahu kaç zamandır aklımda soramadım gitti ...
nasıl oldun ameliyat sonrası ? iyi misin ?
ve tüm kardeş takıma selam
Spor yapmadın mı asyaoff bende bugün öyleydim kahretsinn
Benim çatlaklar kalın kalın üstelik karnım mahvolmuş durumda
Sekiz ay oldu Doğum yapalı
Senin peki ?
Ben doğum yapmadım benim çatlakların hepsi, bir senede 16-17 kilo kadar aldığım için oldu. Çok hızlı aldım. İç bacaklarımda, göbeğimin yanlarında filan çatlak doluymuş yeni yeni fark ediyorum
Hoşgeldin kaptanım. Sağol canım iyiyim çok şukur basitti zaten toparladım çok şukur sen nasılsın mezun olmuşsun yine tebrik ederim.
Evet iç bacaklarda da var benim onlar inçe ve beyazBen doğum yapmadım benim çatlakların hepsi, bir senede 16-17 kilo kadar aldığım için oldu. Çok hızlı aldım. İç bacaklarımda, göbeğimin yanlarında filan çatlak doluymuş yeni yeni fark ediyorum
Hadi ya varmı örnek resim sendeBende zayiflayinca cok ortaya cikti. Dün dr um micro-needling i önerdi örnek resimleri gösterdi baya baya farkediyor. Bir on kilo daha verince yaptirmayi düsünüyorum.
İyi eğlenceler o zaman sana. Ben bu sene gidemedim maalesefEvet canım , oldum ... Tatildeyim bir haftadır ... burada çok kasmadan tatil geçirmek için verdim birazda kiloları ...iyi de oldu ..
Senin de iyi olmana sevindim canım
Kaç mil yaptın prensesEvet iç bacaklarda da var benim onlar inçe ve beyaz
Karnım hala kırmızı Çatlaklarla dolu
Sırtıma kadar çatlamışım yahu
Hadi ya varmı örnek resim sende
Kaç mil yaptın prensesEvet iç bacaklarda da var benim onlar inçe ve beyaz
Karnım hala kırmızı Çatlaklarla dolu
Sırtıma kadar çatlamışım yahu
Hadi ya varmı örnek resim sende
İyi eğlenceler o zaman sana. Ben bu sene gidemedim maalesef
Gece topluca yazcam kaptan paremKaç mil yaptın prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?