Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

o o gadar goley degel..
15 dk bi yapda bi saati düsünürsün
spor ayakkabisiz cikma ama sakin
Ayyy fit olan zamanlarımda kulüpte 1 saat yapıyodum sonlara doğru dil dışarda vücut iklimi de yere serilmeye meyillenmeye başlıyodu ama dayanıyodum
Gerçi şimdi ağır vasıta oldum uzun bir süre alışma evresi yaşarım zaar

Kızlaaaar. 71.700'e düşmüşüm. Bugün diyetisyenden geldim. Menüm değişti ve bana yavaş kilo veriyorsun. 2 haftada yalnızca 3.3 kilo vermişsin. 2.3'ü yağdan dedi. Ama olsun. Temmuz 15'lerden bu yana. Tam 7 kilo. Şimdi yeni diyet listemde ki ara öğünü yaptım. :$ 10 adet badem 3 adet ceviz :)

Sevindim senin adina cnm Allah kolaylık versin ama bnce diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum

Ne güzelmiş o ara öğün

Slm kizlar 3 saatlik yürüyüşten geliyorum ve su an matcha çayı iciyorum

Himm demek 3 saatlik yuruyus cok guzel rakibim

Tebrikler canim canini sikma damlaya damlaya göl olur istikrarini bozma yeterki

Kizlar bugun misafirim vardi cok sukur bozmadim ama diyetimi misafir gelince yemesen oluyor da bi yere gidince yemesen olmuyor ev sahibi darıliyor ben de sosyal bi insanim okullar acilinca daha da yogun olacagim siz bi yere gittiginizde ne yapiyorsunuz nasil yemeden duruyorsunuz?

Sevindim senin adina cnm Allah kolaylık versin ama bnce diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum

bende guatr vardı. Düzensiz beslenirken bu hale geldim. Diyetisyenle daha rahat kilo veriyorum :$

Tebrikler canim canini sikma damlaya damlaya göl olur istikrarini bozma yeterki[/QUOTE]

Vallaha sıkmıyorum 40-45 gün için 7 kilo bence idare eder. Daha devam :))

Davetli gidiyorum cnm derim diyetteyim rica ediyorum ona göre hazırlık yapilsa sevinirim hamur isi yemiorum zahmet etmeyin o kadar kendiniz icin yaparsaniz o ayri diorum ve gittigimde hep salata tarzi yapılmıştır kalabilkta olsak zorlamazlar çünkü beni bilirler

Bugunki menum
Sabah 500 ml su
Iki tatli kasigi labne peyniri
Saat 11 de yürüyüş
20 gram bitter fistikli
Saat 3 de öğlen
Bir bucuk bardak matcha cayi
Bir salkim üzüm
Aksam
1 kase kısır 1 yemek kaşığı yağ ve cok az tuzlu
Yesil cayimi
Matcha cayimida icicem daha
Suda ayni sekil devam edicem
Sporda 3 saat yürüyüş

Vayyy becerikli hatunsunnn flocummmm
Kuzenim yeni ev aldı bugün oranın temizligı var oraya yardıma gideceğim girebildim kadar okuyacagim
Kız maşallah sana elinden iyi iş geliyor
Ne okuyordun bu arada himuşummm

Geçenlerde yazdığına göre yaz kış soğuk olan bi yerdi sanki. Yanlış anlamadıysam. Bikini nasıl olur bilmiyorum. :)))
Olur olur soğukta daha iyi gider
Bıngıl bıngıl yağlarımızzzz ısıtır bizi
alamam alti aylik deneme süremin dolmasina bi ay var ve rapor aldikca uzuyor
bi de jet fadil ile dün papaz olduk zaten rapor alirsam burnumdan gelir
Kuzumcummm çok geçmiş olsunnn
Arada uğrayıp mesajları okuyorum. Ameliyatım iyiydi ama şu an rahat ayağa kalkamıyorum birkaç gün dinleneceğim bakalım
Çok sevindim iyi geçmesine
Hemen iyileşte sahalara dön
Kaptanım 30 dkk yürüyüş 15 dkk koşu yaptım bugün pasta cezası olaraktan Anka
Vayyy anammm vayyy pasta masta kalmamıştır kız zebra
Bence gayet iyi iki hafta da yağdan 5 kilomu gidecek sankim
Hiç moralini bozma miu kardeşşşş

daha 1,5 hafta olduama 3 kg verdimmm 59 dan 56 ya düşmüşüm gözlerime inanamadım aynaya bakınca hiç farkedemiyorum ama neden öyle anlamadım
vavv süpersin ama bu şekilde zayıflamanın sağlıklı olmadığını söylüyorlar

üç saat nasıl yürüdün bacım sen tebrik ediyorum

bugünkü öğünlerim
kahvaltı 4 zeytin 5 dilim sucuk 2 dilim telli peynir domates salatalık yarım bardak şekersiz çay ee bi lokmacık ekmek

ara öğün bir muz ,bir frenk yemişi

akşam bir kase makarna bir kase yogurt 6 dilim karpuz

iki üç yeşil elma ile kapanışı yapıcam az sonra(küçük)

su 1 ,5 litre + 2 brd. soğan suyu
spor 25+15 dk leslie + 20 dk egzersiz bi 15 dk daha leslie ya da egzersiz eklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…