- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
Ayyy fit olan zamanlarımda kulüpte 1 saat yapıyodum sonlara doğru dil dışarda vücut iklimi de yere serilmeye meyillenmeye başlıyodu ama dayanıyodumo o gadar goley degel..
15 dk bi yapda bi saati düsünürsün
spor ayakkabisiz cikma ama sakin
Sevindim senin adina cnm Allah kolaylık versin ama bnce diyetisyene gerek yok diye düşünüyorumKızlaaaar. 71.700'e düşmüşüm. Bugün diyetisyenden geldim. Menüm değişti ve bana yavaş kilo veriyorsun. 2 haftada yalnızca 3.3 kilo vermişsin. 2.3'ü yağdan dedi. Ama olsun. Temmuz 15'lerden bu yana. Tam 7 kilo. Şimdi yeni diyet listemde ki ara öğünü yaptım. :$ 10 adet badem 3 adet ceviz :)
Ooooo ben umudu kesmiştim artık da akşam etiketleyip hani ceza diyecektim utandırdın beni harikasın
Ne güzelmiş o ara öğünKızlaaaar. 71.700'e düşmüşüm. Bugün diyetisyenden geldim. Menüm değişti ve bana yavaş kilo veriyorsun. 2 haftada yalnızca 3.3 kilo vermişsin. 2.3'ü yağdan dedi. Ama olsun. Temmuz 15'lerden bu yana. Tam 7 kilo. Şimdi yeni diyet listemde ki ara öğünü yaptım. :$ 10 adet badem 3 adet ceviz :)
Bence imkanı olanlar gitmeli.Sevindim senin adina cnm Allah kolaylık versin ama bnce diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum
Slm kizlar 3 saatlik yürüyüşten geliyorum ve su an matcha çayı iciyorum
Kızlaaaar. 71.700'e düşmüşüm. Bugün diyetisyenden geldim. Menüm değişti ve bana yavaş kilo veriyorsun. 2 haftada yalnızca 3.3 kilo vermişsin. 2.3'ü yağdan dedi. Ama olsun. Temmuz 15'lerden bu yana. Tam 7 kilo. Şimdi yeni diyet listemde ki ara öğünü yaptım. :$ 10 adet badem 3 adet ceviz :)
Sevindim senin adina cnm Allah kolaylık versin ama bnce diyetisyene gerek yok diye düşünüyorum
Canım çabalıyorum. Umarım 2 hafta sonra bunun karşılığını almış olurum. :$micu canım tebrik ederim çok sevindim senin adina
Davetli gidiyorum cnm derim diyetteyim rica ediyorum ona göre hazırlık yapilsa sevinirim hamur isi yemiorum zahmet etmeyin o kadar kendiniz icin yaparsaniz o ayri diorum ve gittigimde hep salata tarzi yapılmıştır kalabilkta olsak zorlamazlar çünkü beni bilirlerKizlar bugun misafirim vardi cok sukur bozmadim ama diyetimi misafir gelince yemesen oluyor da bi yere gidince yemesen olmuyor ev sahibi darıliyor ben de sosyal bi insanim okullar acilinca daha da yogun olacagim siz bi yere gittiginizde ne yapiyorsunuz nasil yemeden duruyorsunuz?
geçmiş olsun Rabbim şifa versin canımmsimi gece üce kadar uyumadi
dehset bi böbrek agrisi ve yeniden nükseden kronik urticariasi ile kasina kasina calismaya calisiyo gaptanim
Vayyy becerikli hatunsunnn flocummmmKayınvalidem in misafirleri var bugün, kek yaptım sabah, kahvaltiyi hazırlamadan. Fırına attım 10 dk sonra elektrikler kesildi. 1 saat sonra geldi. Ama ben ne ettim? Derin bir metal kaba su koydum, içine kek kalıbını, üzerine havlu, üzerine tepsi. Kısık ateşte pişirdim. Havlu fikrini de internetten buldum. Ama kalıbın orta deliğinden kaynayan su içine girmiş, onu aldım, kenarda beklettim, kalıptan bir çıkardım, bir harika bir harika anlatamam. Pofuduk pofuduk, yumuşacık ve hiç dağılmadı. 1 dilim yedim valla, öğlen yemeği olsun dedim.
Kız maşallah sana elinden iyi iş geliyorKuzenim yeni ev aldı bugün oranın temizligı var oraya yardıma gideceğim girebildim kadar okuyacagim
Olur olur soğukta daha iyi giderGeçenlerde yazdığına göre yaz kış soğuk olan bi yerdi sanki. Yanlış anlamadıysam. Bikini nasıl olur bilmiyorum. :)))
Kuzumcummm çok geçmiş olsunnnalamam alti aylik deneme süremin dolmasina bi ay var ve rapor aldikca uzuyor
bi de jet fadil ile dün papaz olduk zaten rapor alirsam burnumdan gelir
Çok sevindim iyi geçmesineArada uğrayıp mesajları okuyorum. Ameliyatım iyiydi ama şu an rahat ayağa kalkamıyorum birkaç gün dinleneceğim bakalım
Vayyy anammm vayyy pasta masta kalmamıştır kız zebra
Bence gayet iyi iki hafta da yağdan 5 kilomu gidecek sankimKızlaaaar. 71.700'e düşmüşüm. Bugün diyetisyenden geldim. Menüm değişti ve bana yavaş kilo veriyorsun. 2 haftada yalnızca 3.3 kilo vermişsin. 2.3'ü yağdan dedi. Ama olsun. Temmuz 15'lerden bu yana. Tam 7 kilo. Şimdi yeni diyet listemde ki ara öğünü yaptım. :$ 10 adet badem 3 adet ceviz :)
vavv süpersindaha 1,5 hafta olduama 3 kg verdimmm59 dan 56 ya düşmüşüm gözlerime inanamadım aynaya bakınca hiç farkedemiyorum ama neden öyle anlamadım
üç saat nasıl yürüdün bacım senBugunki menum
Sabah 500 ml su
Iki tatli kasigi labne peyniri
Saat 11 de yürüyüş
20 gram bitter fistikli
Saat 3 de öğlen
Bir bucuk bardak matcha cayi
Bir salkim üzüm
Aksam
1 kase kısır 1 yemek kaşığı yağ ve cok az tuzlu
Yesil cayimi
Matcha cayimida icicem daha
Suda ayni sekil devam edicem
Sporda 3 saat yürüyüş
açıkçası diyete pek sadık kaldığım söylenemez canımvavv süpersinama bu şekilde zayıflamanın sağlıklı olmadığını söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?