Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

florancenin dediğinden sonra araştırdım gercekten hiç sağlıklı değil yaptığımız DanceME http://iyigelenyiyecekler.com/sok-diyet-yapmak-neden-sagliksiz/ oku istersen
Yeap genel olarak doğru tabii.
Fakat normalde de günlük 1700 kalori alan biri değilim zaten. O yüzden pek sok diyemiyorum benimkine. Bir de vucudu dinlemek muhim bence. Herkesin sıkı bir kahvaltıya ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum mesela. He ben kahvlatisiz olamam o ayrı:)

Diyetisyenimin önerdiği menü bu :$ Normalde zeytin yerine yumurta vardı fakat sabah canım istemedi.

Kilom en son 67 di
Boyum 168 olur cnm
Himm senin boyun benden uzun kilon da az 10 kilo var aramizda boyumda 163 yetisemem sana yani

Bnim kendi diyetim cnm varmi öyle bi sey yenı ogreniyorum bn labne ve üzüm ikilisini cok seviyorum ayni sekil salataligida sabah oyle baslayinca günü oyle bitireyim dedim

Bulursam paylasirim bu ara yogunum yarin da misafirim var

Maydanoz limon kürü. Adana.
Ben de adanada yasiyorum hangi mahalledesin?

Benim boyum 163 kilom pazartesi diyete basladigimda 77 ydi evet cok azimliyim insallah bozmam kimse bozmaz ve hepimiz hefimize ulasiriz insallahhhh

Ve yine misafirler yüzünden giremedim. Menümu de anca paylasiyorum

Kahvaltı 11.00
1 kapya biber
1 yemek k haşlanmış patates
6 tane beyaz lahana dolması

Ara 15.00
1 dilim karpuz
1 tane kurabiye

Akşam 18.30
1 tabak kapuska
1 haşlanmış yumurta

Spor : 600 bölgesel
Su 2 lt
Bugün sporum bile çok az oldu çok vicdan çekiyorum şuan içim bi kötü
Ama çok güzel bi akşamdı çünkü içine giremediğim bütün kıyafetlerimin elbiselerimin içine girebiliyorum bu paha picilemez

Günaydın arkadaşlar gece komşumun eşi hastalanmış acile götürdüler çocuklar bende kaldı yine. 6 çocuk olduk yine. Bu gün çok dikkat edelim kızlar. Suyumuzu içelim 19.00 dan sonra bişey yemeyelim. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün
Çocuklar gidince bakıcam yazılanlara kızlar.

Anka delirmesin de ne yapsin

Kayınvalidem in misafirleri var bugün, kek yaptım sabah, kahvaltiyi hazırlamadan. Fırına attım 10 dk sonra elektrikler kesildi. 1 saat sonra geldi. Ama ben ne ettim? Derin bir metal kaba su koydum, içine kek kalıbını, üzerine havlu, üzerine tepsi. Kısık ateşte pişirdim. Havlu fikrini de internetten buldum. Ama kalıbın orta deliğinden kaynayan su içine girmiş, onu aldım, kenarda beklettim, kalıptan bir çıkardım, bir harika bir harika anlatamam. Pofuduk pofuduk, yumuşacık ve hiç dağılmadı. 1 dilim yedim valla, öğlen yemeği olsun dedim.

Ankacim sakin kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…