- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Gebelikte imom kullanmıştım o tarz haplar galibaBalık kapsulleri, kq10, b12, d vit falan filan işte. Almak istersen tam isimleri gönderirim.
Yeap genel olarak doğru tabii.florancenin dediğinden sonra araştırdım gercekten hiç sağlıklı değil yaptığımız DanceMEhttp://iyigelenyiyecekler.com/sok-diyet-yapmak-neden-sagliksiz/ oku istersen
yatağa iyi geliyor derken canımEvet. Sirkeleri şişiriyor ve yatağa daha iyi geliyor. Kokusu kötü ama epey ise yarıyor
yatağa iyi geliyor derken canım
yarın o sipreyide alayım ona.inş bize bulaşmaz şimdi birde.o sipreyi sıkınca etrafındakilere kötü koku gidecek mi ki acaba.anası bu koku ne der şimdiTaraga yazmıştım ama sözlük yeni olunca kelimelerimi yanlış tahmin ediyor..
Diyetisyenimin önerdiği menü bu :$ Normalde zeytin yerine yumurta vardı fakat sabah canım istemedi.Menünü hiç beğenmedim. Çok az yemişsin ve yetersiz. Vücudun açlık çeker bu şekilde. Bu kadar protein eksik menü sonrası bir de spor yapacaksın... Metabolizman yerlerde sürünür bir de kasların yıkıma uğrar.
Himm senin boyun benden uzun kilon da az 10 kilo var aramizda boyumda 163 yetisemem sana yaniKilom en son 67 di
Boyum 168 olur cnm
Bnim kendi diyetim cnm varmi öyle bi sey yenı ogreniyorum bn labne ve üzüm ikilisini cok seviyorum ayni sekil salataligida sabah oyle baslayinca günü oyle bitireyim dedim
Ben de adanada yasiyorum hangi mahalledesin?Maydanoz limon kürü. Adana.
3 haftada 20kg,yok artik,acaba gercek mi soyluyorlar bunu yapanlar. İlk defa duydum, adı labne diyeti mi
Bu arada yasamrenk sen kac kilosun,cok azimlisin,masallah.ikimizde takima yeni girdik, senin kadar olmasa da ben de iddaliyim,suan sadece diyet yapiyorum,bir de spor ekleyebilsem süper olacak.
Yav benim rakibimElisabethh nerelerde acep?[/QUOTE
Kislik hazirlik yapiyordum yeni bittybebekler var diye gece e birakmistim.
Amarikaya yolculuk başlasın. Amarika ama he, Amerika değil bak.selam kizlar. yarin ucakta olucam 15 saat. erisimim olmayacak internete. iner inmez yazicam. bugun butun gun valiz hazirliklariyla, eksik alisverisleriyle gecti.
opuyorum hepinizi...
Anka delirmesin de ne yapsinGünaydın arkadaşlar gece komşumun eşi hastalanmış acile götürdüler çocuklar bende kaldı yine. 6 çocuk olduk yine. Bu gün çok dikkat edelim kızlar. Suyumuzu içelim 19.00 dan sonra bişey yemeyelim. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün
Çocuklar gidince bakıcam yazılanlara kızlar.
Amarikaya yolculuk başlasın. Amarika ama he, Amerika değil bak.
Ne tarafa yolculuk? Miami mı? Bikinileri giyip gelelim :)Hahaha. Cok deli sira vardi. Pasaport kontrolden 2 saatte gectim. Simdiden yoruldum
Ankacim sakin kalGünaydın arkadaşlar gece komşumun eşi hastalanmış acile götürdüler çocuklar bende kaldı yine. 6 çocuk olduk yine. Bu gün çok dikkat edelim kızlar. Suyumuzu içelim 19.00 dan sonra bişey yemeyelim. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün
Çocuklar gidince bakıcam yazılanlara kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?