- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
Geçenlerde yazdığına göre yaz kış soğuk olan bi yerdi sanki. Yanlış anlamadıysam. Bikini nasıl olur bilmiyorum. :)))Ne tarafa yolculuk? Miami mı? Bikinileri giyip gelelim :)
Hayırlı yolculuklar canım. Yeni yazabildim kusura bakmaHahaha. Cok deli sira vardi. Pasaport kontrolden 2 saatte gectim. Simdiden yoruldum
Anammm geçmiş olsun. Dr a gitsene izin alamaz mısınsimi gece üce kadar uyumadi
dehset bi böbrek agrisi ve yeniden nükseden kronik urticariasi ile kasina kasina calismaya calisiyo gaptanim
Anammm geçmiş olsun. Dr a gitsene izin alamaz mısın
Anladım geçmiş olsun canım.. Bol su iç o zaman...alamam alti aylik deneme süremin dolmasina bi ay var ve rapor aldikca uzuyor
bi de jet fadil ile dün papaz olduk zaten rapor alirsam burnumdan gelir
Arada uğrayıp mesajları okuyorum. Ameliyatım iyiydi ama şu an rahat ayağa kalkamıyorum birkaç gün dinleneceğim bakalım
Menümü de yazayım iki gündür 1 bardak süt ve 1 bardak su içtim :))
Dinlen tatlım dikkat et kendine. Tekrar geçmiş olsun.
Neden bişey yemiyorsun yasak mı. Yarın listeye girecektin sen deneme suren bitmişti. Haftaya iyileşip mi alayım. Nasıl yapalım.
Tamam canım anladım. Sen iyileş gel inşallah o zaman ..Teşekkür ederim canımm
Bir süre sadece sıvı şeyler tüketeceğim. En iyisi haftaya katılayım ben kaptanım .İyileştikten sonra devam edeceğim
Slm kizlar 3 saatlik yürüyüşten geliyorum ve su an matcha çayı iciyorum
Sizlerden naber nasıl gidio diyet:)
Kesin coculardandir çünkü bnim kizim yuzundende bi sey yemiyorum bazenOooo sen kesin geçtin beni
Benim midem yanıyor bu gün bişey yiyemiyorum. Noldu anlamadım. Stres yaptım çocuklardan ondan mı oldu acaba.
Yeni spor aleti =spor yapmaya tesvik bol kalori yakmalar incelmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?