Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin canımmm... 1. sayfayı okuyoruz önce. Sonra kilo hedef kilo boy yazıyoruz sonra sohbetlere katılıyoruz.

Senin çok kilon yok zaten çabuk verirsin
İnşallah öyle olur canım. Bunalımdayım bu konuda. Ramazan dan çıkınca 56 kilodaydım. Daha önce 53. Hızla kilo alıyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kiloyu düşündükçe de iyice yeme atakları geliyor. ne yiyeceğimi şaşırdım. Her gün yeni bir şey deniyorum.

hafta sonları kritik benim için. Ve çerez yemeyi seviyorum maalesef. Duygusal yeme anlarında kalori bombası çerezlere uzanınca elim sonuç kötü oluyor.

Hep beraber şu adam olmaz irademe ve nefsime bir el atalım kızlar. Kilom 61/62 olmalı yarın tartılayım öyle yazayım. Boyum 1.64. İlk hedefim 56 kilo olsun.

Ayyy şu an panikteyim. Doncem sana doncem :)))

Hızlı verince sonra duraksio cnm bnde bir yıldan beri 68 den inmiyordum insemde hemen alıyordum ama bu kez 62 kilo olmadan durmicam

Bugün ki menum
Sabah
Bir salkim üzúm
Su
Oglen
Curibery lı bitter çikolata 90 gram
1 bardak mate cayi
Aksam
Bir büyük salkim üzüm
40 gram labne peyniri
1 limonlu mate çayi
Iki avuç kadar karışık baharatli alman cipsi
Su yarim litre
Spor 1 Saat yürüyüş
500 ip atlama
50 mekik
Bu günlük te böyle olsun
Uyumadan suyumu ve bir şekersiz türk kahvesi içerim

cips olmasa iyiymiş ama sporun güzel canım üzüm yemeyi özledim prolaktin yüzünden bu yıl ağzıma koymuyorum

Selam hanimlar
Menum:

Sabah,

iki bardak su,biri sirkeli
Karatay kahvaltısi( gun kurusu kayısı,biberliyumurta,peynir,zeytin,domates, salatalik,ceviz,bir bardak peynir altı suyu

Ara, ayran,yesil cay,kahve,kombu çayı

Aksam,

bir bardak kefir, peynirli mercimekli salata, iki kasik makarna(cokcanim cekti)

2,5 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…