Hoşgeldin canımmm... 1. sayfayı okuyoruz önce. Sonra kilo hedef kilo boy yazıyoruz sonra sohbetlere katılıyoruz.Kızlar beni de kabul edin aranıza. Nasıl başlayalım?
mm protein deyince 1 buçuk haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum biskremlerin korkusundanProtein olur kat sen yarım bardak falan.
Koz patlıcan çok severim. Afiyet olsunKoz patlican yogurt.
Mercimek haşlamaya mı üşeniyorsun nergismm protein deyince 1 buçuk haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum biskremlerin korkusundanYETER SANIRIM O BUGÜNLÜK
Aşk olsun ne kusuru :))kusura bakma bilmiyordum canım
Kasesi 20 kalori kaptan.Koz patlıcan çok severim. Afiyet olsun
İnşallah öyle olur canım. Bunalımdayım bu konuda. Ramazan dan çıkınca 56 kilodaydım. Daha önce 53. Hızla kilo alıyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kiloyu düşündükçe de iyice yeme atakları geliyor.Hoşgeldin canımmm... 1. sayfayı okuyoruz önce. Sonra kilo hedef kilo boy yazıyoruz sonra sohbetlere katılıyoruz.
Senin çok kilon yok zaten çabuk verirsin
Ayyy şu an panikteyim. Doncem sana doncem :)))İnşallah öyle olur canım. Bunalımdayım bu konuda. Ramazan dan çıkınca 56 kilodaydım. Daha önce 53. Hızla kilo alıyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Kiloyu düşündükçe de iyice yeme atakları geliyor.ne yiyeceğimi şaşırdım. Her gün yeni bir şey deniyorum.
hafta sonları kritik benim için. Ve çerez yemeyi seviyorum maalesef. Duygusal yeme anlarında kalori bombası çerezlere uzanınca elim sonuç kötü oluyor.
Hep beraber şu adam olmaz irademe ve nefsime bir el atalım kızlar. Kilom 61/62 olmalı yarın tartılayım öyle yazayım. Boyum 1.64. İlk hedefim 56 kilo olsun.
Hızlı verince sonra duraksio cnm bnde bir yıldan beri 68 den inmiyordum insemde hemen alıyordum ama bu kez 62 kilo olmadan durmicamBen takıldım gitmiyor nedense. Safra kesesinin alınmasından bilmiyorum. Çok hızlı kilo vermiştim bu sebeple safra kesemde çamur olmuş. Doktor aynı hızda veremezsin dedi ama bu resmen durdu. Diyetisyene göre ideal kilom 61. Ona az kaldı ondan mı bilmiyorum. Bakalım bayramdan sonra da azalmazsa bi tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim.
cips olmasa iyiymiş ama sporun güzel canım üzüm yemeyi özledim prolaktin yüzünden bu yıl ağzıma koymuyorumBugün ki menum
Sabah
Bir salkim üzúm
Su
Oglen
Curibery lı bitter çikolata 90 gram
1 bardak mate cayi
Aksam
Bir büyük salkim üzüm
40 gram labne peyniri
1 limonlu mate çayi
Iki avuç kadar karışık baharatli alman cipsi
Su yarim litre
Spor 1 Saat yürüyüş
500 ip atlama
50 mekik
Bu günlük te böyle olsun
Uyumadan suyumu ve bir şekersiz türk kahvesi içerim
kaptan buldun mu menü :)Kızlarrrrr nere gittiniz kızlarrr
Cips çubuk kraker gibi cnm o kadar kötü bi şey degilcips olmasa iyiymiş ama sporun güzel canım üzüm yemeyi özledim prolaktin yüzünden bu yıl ağzıma koymuyorum
Et sebze yapsan canım. Erklekler sever etKızlarrrrrr şu an farkettim ki bu gün bizim evlilik yıldönümümüzmüşVe ben akşama melemen yaparım demiştim. Bana 1 saatte çıkacak güzel bir menü deyiverin hele çok acillll
Aklimda kaptanim. Su sira çok şey deniyorum. Kefir,kombu cayi,sirke iciyorum.bunlarla bir sure devam edeyim ondan sonra onu da denemek isterimhergaf nerelerdesin. Sen de denesene bu kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?