- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bizimde aynı. Buzdolabını temizkeyecegim ama cesaret edemiyorum. Geçen gün 2.5 lt köy sütünü al surahiyi dök mutfağın yerine :)kızlar napıyorsunuz?2 gündür aktif olamadım pek.eşim iş yeri için öğlen de yemek istiyor hem öğlen hem akşam yemek ayrı gönderiyorumbayram temiliği de bir yandan giremedim pek.dün bir cam silmem vardı oğlan paçamdan çekiştiriyor ben camları siliyorum sıpa iyicene alıştı bana.babasıda gececi olunca pek göremiyor babyı.gündüz hep yatıyor çünkü.sizler nasılsınız?
reglin odemidir o canim, canini sikma hic
Valla yesil cay değil bu yesil cayın tadı belli kurban olsun yesil çaya yok az kullandım zaten paketi belliydi ne kadar kullanacağım die mate cayi cok guzel ödem atiyoNiye dokundu ki? Toz yeşil çay diyor, çok mu kullandın acaba?
Bak şimdi merak ettim filmiBence o mate çayıydı.
Bildirimi perşembeye alsalar olmaz mı? Bildirim yok diye salmayalım sonra? Ya da biz kendi aramızda mı yapsak perşembe günü?
Bn bugünde tartildim 1 Saat önce 65.9 um cok mutluyum ve duygulandım inşallah hedefimi yaparımCuma yine bildirim yapalım kızlar ama liste hazırlama sonuç hazırlama falan zor kaptanlar için.
Misafir olunca mecbur oluyoruz hem kisirin kalorisi fazla degil cnmSelam kızlar. Misafirim vardı kısır yaptım. Kek kurabiye yaptım. 1 kase kısır yedim. Gelirken ekler getirmiş ayıp olmasın diye yedim 1 tane. Yanında bol bol çay içtim. Kaç gündür içmiyordum özlemişim. :) akşam salatayla dengelerim artık.
Ben takıldım gitmiyor nedense. Safra kesesinin alınmasından bilmiyorum. Çok hızlı kilo vermiştim bu sebeple safra kesemde çamur olmuş. Doktor aynı hızda veremezsin dedi ama bu resmen durdu. Diyetisyene göre ideal kilom 61. Ona az kaldı ondan mı bilmiyorum. Bakalım bayramdan sonra da azalmazsa bi tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim.Bn bugünde tartildim 1 Saat önce 65.8 im cok mutluyum ve duygulandım inşallah hedefimi yaparım
Aynen Karataya uygun yaptım zaten bol zeytinyağlı.Misafir olunca mecbur oluyoruz hem kisirin kalorisi fazla degil cnm
canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajjGünah çıkarmaya geldim.
Az önce bir dilim çikolatalı kek benimle butunlesti.
Pişman değilim. Valla.
Fakat pazartesi bildiriminde pişman olabilirim :))
Sorun sende değil ki bacım, benim beyinde. Arada bdv ye bakınca akla hiç kür gelmiyor
aynenAynen bdv insanın aklını başından alıyor. Bi bdv bi muge anlı
derece yapıcaz kaptan bayramda baklavalara gömülmezsekBu arada kızlar dün 5. olduk. Ama kötü olduğumuz için değil diğer takımların yuzdeleri çok yüksekti. Bizim yüzdemiz de iyiydi çok şükür. Haftaya cuma bayramın birinci günü olduğu için bildirim yok. Sonraki hafta bomba gibi bekliyorum sizi. Yeni uyeler de listeye girecek çok çekişmeli bir hafta olacak.
canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajj
canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajj
Gömülmeyin tabii ki gömüleni listeye almam ben dederece yapıcaz kaptan bayramda baklavalara gömülmezsek
ay böyle diyince aklıma birinin bi sözü geldi ama demiyciimGömülmeyin tabii ki gömüleni listeye almam ben de
Bir tane yiyin yeter tepsiyi yiyince noluyor.
Soylemiciksin niye konusunu açıyorsun cancağzım. Reelde de en gıcık gittiğim şeydir..ay böyle diyince aklıma birinin bi sözü geldi ama demiyciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?