Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizimde aynı. Buzdolabını temizkeyecegim ama cesaret edemiyorum. Geçen gün 2.5 lt köy sütünü al surahiyi dök mutfağın yerine :)

reglin odemidir o canim, canini sikma hic

Teşekkür ederim canım benimm iyi moral oluyosunuz

Kızlar kahvaltıda iki kibrit k. Peynir
Bir küçük boy domates
Üç köz biber
5-6 tane zeytin yedim
İki ince dilim de ekmek
Bir de gün boyunca netten sipariş ettiğim yeşil limonla limonlu su yaptım onu içiyorum
Sporu akşama bıraktım eve geldiğimde kürek çekicem

Selam kızlar. Misafirim vardı kısır yaptım. Kek kurabiye yaptım. 1 kase kısır yedim. Gelirken ekler getirmiş ayıp olmasın diye yedim 1 tane. Yanında bol bol çay içtim. Kaç gündür içmiyordum özlemişim. :) akşam salatayla dengelerim artık.

Misafir olunca mecbur oluyoruz hem kisirin kalorisi fazla degil cnm

Bn bugünde tartildim 1 Saat önce 65.8 im cok mutluyum ve duygulandım inşallah hedefimi yaparım
Ben takıldım gitmiyor nedense. Safra kesesinin alınmasından bilmiyorum. Çok hızlı kilo vermiştim bu sebeple safra kesemde çamur olmuş. Doktor aynı hızda veremezsin dedi ama bu resmen durdu. Diyetisyene göre ideal kilom 61. Ona az kaldı ondan mı bilmiyorum. Bakalım bayramdan sonra da azalmazsa bi tahlil yaptırıp diyetisyene gideceğim.

Günah çıkarmaya geldim.
Az önce bir dilim çikolatalı kek benimle butunlesti.
Pişman değilim. Valla.
Fakat pazartesi bildiriminde pişman olabilirim :))
canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajj

derece yapıcaz kaptan bayramda baklavalara gömülmezsek

canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajj

Ben her zaman diyorum nefsinizi köreltecek kadar yiyin diye canım benim. Sizin çok yedim çok kaçırdım dediğiniz menulere bile ne kaçmış ki diye bakıyorum bazen

Ben her zaman diyorum nefsinizi köreltecek kadar yiyin diye canım benim. Sizin çok yedim çok kaçırdım dediğiniz menulere bile ne kaçmış ki diye bakıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…