- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
bide bu söz üzerine menümü yazim de gaptan sopayla govala beniGömülmeyin tabii ki gömüleni listeye almam ben de
Bir tane yiyin yeter tepsiyi yiyince noluyor.
aslında benimde :) ama mideniz sey olur diyeSoylemiciksin niye konusunu açıyorsun cancağzım. Reelde de en gıcık gittiğim şeydir..
Akşam yok mu akşam. Kaptanın da kalori yakmaya ihtiyacı var sen kaç geliyom peşindenbide bu söz üzerine menümü yazim de gaptan sopayla govala beni
sabah 2 dilim ekmek 3 çay kaşığı k.fındık ezmesi domates salatalık 3 biskrem
öğlen tarhana çorbası (içine ekmak doğradım)
su 1 litre 1 litre daha içeceğim
spor 15 dk leslie + 45 dk daha yapiciğim
şimdi ben gacar gaptan govalar
Günaydın derken orda saat kaç kiGunaydin kizlar
Olmaz kız merak ettim. Kulağıma soyleaslında benimde :) ama mideniz sey olur diye
şöz söyle dünyayıda yesen Ç.kıcak sonuçtaOlmaz kız merak ettim. Kulağıma soyle
daha yemedim de düşünüyorum yesem mi yemesem mi diye hafif geçiştirim bari :)Akşam yok mu akşam. Kaptanın da kalori yakmaya ihtiyacı var sen kaç geliyom peşinden
Aaaa nerde çıksa yine iyi yağ olarak göbekte basende bacakta kalıyor maalesef.şöz söyle dünyayıda yesen Ç.kıcak sonuçta
Aksama dengeleyeceğim zaten. :)canım alakasız olucak ama günah çıkarmak bizim dinimize ait olmaduğu için kullanmak uygun değil keke gelincede arada kaçamak şart bence yoksa insanın ne diyet yapası geliyor ne de spor :)) kaptana mesajj
Aynen çorba salata falan geçiştir. Ben semiz otu salatası yapacağım. Semiz otu domates salatalık 1 çay bardağı haşlanmış mercimek yoğurt karıştırıp zeytinyağı döküp yiyeceğim.daha yemedim de düşünüyorum yesem mi yemesem mi diye hafif geçiştirim bari :)
Ne yiyeceksin.Aksama dengeleyeceğim zaten. :)
Bu arada Müslüman degilim.
Koz patlican yogurt.Ne yiyeceksin.
Bende senden kopya çekiyim o zaman kaptan semizotu salatası yapim mercimek fazla gelir bana sabahla öğlen yediklerime sayim napim :)Aynen çorba salata falan geçiştir. Ben semiz otu salatası yapacağım. Semiz otu domates salatalık 1 çay bardağı haşlanmış mercimek yoğurt karıştırıp zeytinyağı döküp yiyeceğim.
Ohhh iyi yapmışsınEki Görüntüle 2038115 bugün boyle.
O 190 kalorilik keki yedikten sonra 4000 adımla 210 kalori yakmış bulunuyorum.
Içim rahat.
Kek spora bahane oldu :))
Protein olur kat sen yarım bardak falan.Bende senden kopya çekiyim o zaman kaptan semizotu salatası yapim mercimek fazla gelir bana sabahla öğlen yediklerime sayim napim :)
Kız ne bitmez temizlikmiş malikane mi aldılar.Kızlar menü vereyim kusura bakmayın yine temizlik pek aktif değilim
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış patates
1 kaşe yoğurt
3 çay kaşığı pekez
Öğle 13.30
1 dilim ev yapımı sade kek
Akşam 17.00
4 yk kuskus
2 yk kuru fasülye
Sporu gece yapacağım inşallah
Aksama dengeleyeceğim zaten. :)
Bu arada Müslüman degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?