- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bence sehpası bir süreliğine kaldırın. Ben evime hiç almadım.kızlar oğlum çok kötü düştüadım atmaya çalışıyor sehpaya çarptı kaşı sıyırdı burnu da.yüzü gözü kan içinde kaldı
Canım makarna patates iştah açar. Bir gün protein yap bak bakalım kalıyor mu iştah. Beni süt bile acıktırıyorSelam hanimlar
Ben de iki gundur bir istah açılması var,durduramazsam diye korkuyorum. Biraz once bir tane tarcinli kurabiye yedim,hala canim biseyler istiyor.
Menüm
Sabah8.00, iki bardak su,kayisi, findik,2 yumurta,zeytin,peynir,domates,zeytinyagina batirdigim bir lokma ekmek( kacamak oldu)
Ara,sejersiz cay,kahve,kefir,1 tane kurabiye,yarim domates zeytinyagli, küçük bir parca peynir( ne cok sey yemisim)
Aksam18.00, yarim tabak etli patates,iki kasik makarna,yogurt
Su,1,5 litre
ben de surunerek yapiyorum. Bu arada kilo almisim yine. Kafayi yiycemHarikasın canım yine. Bende yok iki gündür spor falan. Çok yorgun hissediyorum kendimi
Duzensizleşti ya olabilir canım. Hayırlısı bakalımselam kizlar. Ben de sabah yine musli yogurt yedim. Oglen icin de sandvic yaptim kendime onu yiycem.
Reglime daha 10 gun var ama karnimda sacma bi agri var anlamadim. Kilo da almisim. Insallah erken regl olurum diyorum artik
Yarin protein gunu yapayim ,insallah faydasi olurCanım makarna patates iştah açar. Bir gün protein yap bak bakalım kalıyor mu iştah. Beni süt bile acıktırıyor
Tekrardan geçmiş olsun canım Allah korumuş. Çok dikkat istiyor en zor zamanlarısağolun kızlar şimdi uyuyor.daha iyi ama kaşı ayrıldı burnu komple çizildi.kan içinde kaldı kuzumhemen götürdük hastaneye pansuman yaptılar antibiyotik melhem verdiler.tüm yüzü kanda kalınca gözüne mi bişey oldu diye aklım çıktı ağlamaktan helak oldum evlat yaa insanın canının en tatlı yeri derler ya.çok kötü bir gündü
Karbonhidratsızlıktan olabilir canım. En azından sabahları 2 dilim yesen bozmazsın. Öbür türlü zorkızlar çokk açım halnuki bozdum da bugün diyet falan gitti.daha da sapıtmasam iyi.biri beni durdursunn
Bende kaldırdım orta sehpayı. Korumalık taksakta yine düşüp çarpıyordu bizde kaldırdık hep yerde oynuyorlar zatenBence sehpası bir süreliğine kaldırın. Ben evime hiç almadım.
Bu hafta her gün mercimek mi yedin flo bana mı öyle geldiSabah 9
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase domates, maydanoz, dereotu
1 YK bidon peyniri
11
1 albeni
14
1 kase et suyuna şehriye çorbası
18
1 kase mercimek
1 kase yoğurt
Şu 2 olur yatana kadar
Spor, 40 dk tempolu yürüyüş
Benim de yokmBende kaldırdım orta sehpayı. Korumalık taksakta yine düşüp çarpıyordu bizde kaldırdık hep yerde oynuyorlar zaten
İştahım açıldı bozdum falan deyince korktum ama iyi yine çok abartılı bişey yok. Leslie 1 mil yap da onlar da gitsinYarin protein gunu yapayim ,insallah faydasi olur
Maşallah darısı 75 e85 b sütyen takarken 80 b ye düştüm bugün.
Dün pırasa yedim ama bu 4 ya da 5. Mercimek. Pazara gidilmeyince evdeki en zararsız mercimek mecbur. Onu da yaslayıp yedim, yağsız.Bu hafta her gün mercimek mi yedin flo bana mı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?