Ne içinArkadaşlar esmaül hüsna çeken varmı
Hiç sadece çeken varmı merak ettim. Ben çekiyorum zayıflamak içinNe için
Oy oy oy canım benim nasılda tek tek hepimizle ilgilenirmişİştahım açıldı bozdum falan deyince korktum ama iyi yine çok abartılı bişey yok. Leslie 1 mil yap da onlar da gitsin
Zayıflamak için esma mı var. Hangisi canım. Ben sinirlenince ya halim çekerim aklıma gelirse..Hiç sadece çeken varmı merak ettim. Ben çekiyorum zayıflamak için
Ya musavvir çok işe yarıyo canım. Şekil suret veren demek. Hamileyken okuyunca çok güzel sağlıklı bebeğin oluyor. 9 ay hergün okudum gerçektende ikinci oğlum hem çok güzel hemde çok sağlıklı maşallah. Ya musavvir tecellisi çok apayrı vazgeçilmez esmam. Netten araştır bak mucize bişeyZayıflamak için esma mı var. Hangisi canım. Ben sinirlenince ya halim çekerim aklıma gelirse..
Hıı hıı sen bi de diyeti boz gel o zaman konuşalımOy oy oy canım benim nasılda tek tek hepimizle ilgilenirmiş
Diyetimizi bozunca üzülürmüş
Senin gibi tatlı kaptanım olsun 20 kilo vermeyen namıssızdır
Sağol canım bakayım.Ya musavvir çok işe yarıyo canım. Şekil suret veren demek. Hamileyken okuyunca çok güzel sağlıklı bebeğin oluyor. 9 ay hergün okudum gerçektende ikinci oğlum hem çok güzel hemde çok sağlıklı maşallah. Ya musavvir tecellisi çok apayrı vazgeçilmez esmam. Netten araştır bak mucize bişey
Canım ev yoğurdu, kendi yaptığın lor peynirle, 2 haşlabmış yumurta, 250 gr mantar, deniz balığıyla yapabilirsin protein günü. Oh şöyle 180 gr hamsi çıtır çıtır ne güzel öğle yemeği olurYarin protein gunu yapayim ,insallah faydasi olur
Yok canım benden beklermisin hiçHıı hıı sen bi de diyeti boz gel o zaman konuşalım
Az yiyorsun canımŞimdi menü yazayım dedim ama ben sabah kahvaltı yapmadım sanki yaa. Yazdım mı kızlar sabah.. Hiç hatırlamıyorum
Öğle 6 mercimek köfte 1,kepçe aşure
Akşam et sote salata
Miktar belirtmedim ki nerden çıkardınAz yiyorsun canım
Kahvaltı bile yapmamışsın bebeğimMiktar belirtmedim ki nerden çıkardınsizin menulerin yanında utancımdan yazamıyorum miktar.
yok yok açlıktan gözüm dönünce aldım oğlanı yürüyüşe çıktım evde durmadım.öğlen yediğimide yarın spora asılacamasya_01 ekmek yime sakın gülüm. Senin közlenmiş patlıcanların vardı göremedim son günlerde menünde canım. Karatay candır. Karatay'a devam
Dünden çok yorgundum moralim de bozuktu unutmuşum. Normalde atlamam aslında. Ben kilo vermemi karatay kahvaltısına bağlıyorum en çok. Çok faydalı..Kahvaltı bile yapmamışsın bebeğim
Süpersin canımyok yok açlıktan gözüm dönünce aldım oğlanı yürüyüşe çıktım evde durmadım.öğlen yediğimide yarın spora asılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?