Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Niye morali bozuk canım. Hastane durumları mı üzdü seni? Benim kardeşim down sendromlu
Aynen canım. Rabbim şifa versin kardeşine. Kaç yaşında.Bilirsin o zaman sen de rapor işlerini. 1 yıllık veriyorlar.. Her sene uğraştırıyorlar. Dun gittik kaç saat bekledik. İçeri girdik çocuğa baktılar tamam deyip gonderdiler. Otizmli çocuk kalabalıkta korkuyor zaten biz yorulduk da o kendi dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz. Ne hakları var ki dalga geçer gibi bi sistem var. Bu çocuk geçen sene %99 rapor almış. 1,yılda iyileşip normalleşecek mi.sanki.
Amann işte ben de amma dolmuşum. Biri sorsun diye bekliyormuşum

Bilmezmiyim canım. Bizdeki sistem işte... Resmen günah işliyorlar. Çok sövesim geliyor ama fayda etmiyor. Allah yardımcımız olsun. Kardeşim 22 yaşında

Cennet meleği var evinde ...
Allahım yardımcınız olsın canım sıkma canını

Benimde Akşam menüm

3 tane köfte
Küçük bir kase bezelye yemeği
1 tabak salata
1 bardak ayran

Yemekten 1 saat sonra da 1 dilim kavun .
10 tane badem, 5 tane fındık.

Bu kavun beni batıracak gibi hissediyorum yerken ama canım çok istiyor.

İştahım açıldı bozdum falan deyince korktum ama iyi yine çok abartılı bişey yok. Leslie 1 mil yap da onlar da gitsin
Bende yemek hazırlarken olduğum yerde adımlıyorum artık Leslie 1 deki gibi.

Tezgahın bir yerinden bir yerine giderken evde yürürken de aynı şekilde hareket halindeyim artık .
6 gün oldu hiç ekmek yemedim.
Kendimi çok iyi hissediyorum .
Çikolata da 25 kuruşluk bi bitter yedim 1 haftada inşallah hep böyle devam ederim.
Ama su içmem de sıkıntı var havalar soğudu hiç canım istemiyor

Çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim. Listeye gireceğin gunu iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…