Niye morali bozuk canım. Hastane durumları mı üzdü seni? Benim kardeşim down sendromluDünden çok yorgundum moralim de bozuktu unutmuşum. Normalde atlamam aslında. Ben kilo vermemi karatay kahvaltısına bağlıyorum en çok. Çok faydalı..
Bugün menü çok güzel canım8'de: 1 kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
12'de: fırında tavuk, salata
14'te: sade kahve
18'de: 3 kaşık taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata.
Su: 2 lt
Spor: 3 mil leslie, şimdi de 40 dk dışarıda yürüdüm
Aynen canım. Rabbim şifa versin kardeşine. Kaç yaşında.Bilirsin o zaman sen de rapor işlerini. 1 yıllık veriyorlar.. Her sene uğraştırıyorlar. Dun gittik kaç saat bekledik. İçeri girdik çocuğa baktılar tamam deyip gonderdiler. Otizmli çocuk kalabalıkta korkuyor zaten biz yorulduk da o kendi dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz. Ne hakları var ki dalga geçer gibi bi sistem var. Bu çocuk geçen sene %99 rapor almış. 1,yılda iyileşip normalleşecek mi.sanki.Niye morali bozuk canım. Hastane durumları mı üzdü seni? Benim kardeşim down sendromlu
Bilmezmiyim canım. Bizdeki sistem işte... Resmen günah işliyorlar. Çok sövesim geliyor ama fayda etmiyor. Allah yardımcımız olsun. Kardeşim 22 yaşındaAynen canım. Rabbim şifa versin kardeşine. Kaç yaşında.Bilirsin o zaman sen de rapor işlerini. 1 yıllık veriyorlar.. Her sene uğraştırıyorlar. Dun gittik kaç saat bekledik. İçeri girdik çocuğa baktılar tamam deyip gonderdiler. Otizmli çocuk kalabalıkta korkuyor zaten biz yorulduk da o kendi dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz. Ne hakları var ki dalga geçer gibi bi sistem var. Bu çocuk geçen sene %99 rapor almış. 1,yılda iyileşip normalleşecek mi.sanki.
Amann işte ben de amma dolmuşum. Biri sorsun diye bekliyormuşum
Canım sen çok kilo vermiştin yanlış hatırlamıyosam. Kaç kilodasın şimdi. KorumadamısınMiktar belirtmedim ki nerden çıkardınsizin menulerin yanında utancımdan yazamıyorum miktar.
Ben onları aldım canım. Tekrar 75 e çıktım şimdi 59 lardayım.Canım sen çok kilo vermiştin yanlış hatırlamıyosam. Kaç kilodasın şimdi. Korumadamısın
Olsun 59 iyi bir rakam. Ben en son 63 olmuştum 2 doğum bu haldeyim ama 60 ları görcem. Artık beslenme şeklim buBen onları aldım canım. Tekrar 75 e çıktım şimdi 59 lardayım.
10 numara bir menü olmuş canım afiyet olsun8'de: 1 kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
12'de: fırında tavuk, salata
14'te: sade kahve
18'de: 3 kaşık taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata.
Su: 2 lt
Spor: 3 mil leslie, şimdi de 40 dk dışarıda yürüdüm
Cennet meleği var evinde ...Aynen canım. Rabbim şifa versin kardeşine. Kaç yaşında.Bilirsin o zaman sen de rapor işlerini. 1 yıllık veriyorlar.. Her sene uğraştırıyorlar. Dun gittik kaç saat bekledik. İçeri girdik çocuğa baktılar tamam deyip gonderdiler. Otizmli çocuk kalabalıkta korkuyor zaten biz yorulduk da o kendi dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz. Ne hakları var ki dalga geçer gibi bi sistem var. Bu çocuk geçen sene %99 rapor almış. 1,yılda iyileşip normalleşecek mi.sanki.
Amann işte ben de amma dolmuşum. Biri sorsun diye bekliyormuşum
Protein günü yapınca ne yiyeceksin mesela canımYarin protein gunu yapayim ,insallah faydasi olur
Bende yemek hazırlarken olduğum yerde adımlıyorum artık Leslie 1 deki gibi.İştahım açıldı bozdum falan deyince korktum ama iyi yine çok abartılı bişey yok. Leslie 1 mil yap da onlar da gitsin
Çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim. Listeye gireceğin gunu iple çekiyorumBende yemek hazırlarken olduğum yerde adımlıyorum artık Leslie 1 deki gibi.
Tezgahın bir yerinden bir yerine giderken evde yürürken de aynı şekilde hareket halindeyim artık .
6 gün oldu hiç ekmek yemedim.
Kendimi çok iyi hissediyorum .
Çikolata da 25 kuruşluk bi bitter yedim 1 haftada inşallah hep böyle devam ederim.
Ama su içmem de sıkıntı var havalar soğudu hiç canım istemiyor
Koşabildin mi canım.Çocukları uyutcam şimdi. İnşallah sorun çıkmaz 70 dakika koşarım
Çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim. Listeye gireceğin gunu iple çekiyorum
10 numara bir menü olmuş canım afiyet olsun
Evet canım 73 dakika toplamda 7 km koştum şükürKoşabildin mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?