Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O zaman çok güzel olmuş ondan dayanamamışsın. Neyse bişey olmaz ya...
Ben un ve patates olunca çok yiyorum. Yedikçe yiyesim geliyor.
İştah açıyor kereta..
Ben bu bir haftadır çikolata yla savaştığım gibi patatesle de savaşıyorum.kızartmasını haşlamasını yemeklerini bayılırım yemeye. Bir haftadır bir kere yumurta kadar bi patates yedim

Boş karbonhidrat bence o ya boşver. Ben eskiden tatlı krizlerine girerdim artık girmiyorum. Zamanla sen de unutursun arada sırada yersin. Eşinin haberi var mı diyet yaptığından

Boş karbonhidrat bence o ya boşver. Ben eskiden tatlı krizlerine girerdim artık girmiyorum. Zamanla sen de unutursun arada sırada yersin. Eşinin haberi var mı diyet yaptığından
Aynen bende biraz düzene girersem canımın istemeyeceğini düşünüyorum ..

Eşimin haberi yok canım ..
Dün İşten gelirken ceketinin cebinden kocaman kare bir fıstıklı çikolata çıkardı verdi

Aynı düzen sevinip teşekkür ettim ama yemedim

Eşimin haberi Yok çünkü kilolu olduğumu düşünmüyo.
Çok kilo aldım falan diyince başka hiç derdin yokmu diyo
diyet yapıp sevdiğim şeylerden kendimi zorla alıkoymama kızıyo .
Benimki de türünün nadide örneklerinden

İyi yapmışsın ben söylemiştim ilk zamanlar. Psikolojik baskı oluşuyordu üzerimde. Sonra bıraktım dedim böyle iyiyim dedim çaktırmadan devam ettim. O aşırı zayıftı zaten iyice zayıfladı. Ben ondan zayıf olcam diye uğraşıyorum sanki benim uğraştıklarımın yarısı ona gidiyor. 63 kilo olmuş ya 63 kilo erkek mi olur diyorum napcan kiloyu diyor. Bir de yer ki sorma. 1 ekmek yer nerden baksan 1 oturuşta

En sevmediğim insan
Yiyip de kilo almayanlar
Ben akşam dan beri bir kase fazla çorba içtim diyorum , herkes onu ekmekle yiyo kilo almıyo. Haksızlık bu

Tünaydın kızlar. Çok güzel başlayan gunumuz bir anda karıştı ama şimdi iyiyiz çok şükür. İnternetten pamuk şeker makinesi görmüş büyük oğlan, matkapla eşim onu yaptı. Ben de karameli erittim, dönen yerine dökerken ortanca oğlan elini sen tut karamelin altına, 2. Derece yanık, diğer elini de onun üstüne koymuş, sol avuç içi de 5 kuruş kadar yanık. Onun pansumanı yaparken pansuman malzemelerini karıştırıp elini az kesti ufak oğlan. Ha ağlamaları ve çeneleri de cabası :) Şimdi resim çizip hikaye anlatıyor ortanca ufaklığa.

Tam istediğim melek insan
Benim eşim karşımda baklava yiyip eşi diyette sporda diye sevinengillerden
Kayınpeder eve çeşit çeşit baklava getiriyo her hafta. Evde hergün baklava mevcut. 90 kilo olmuş baklava yemekten. Boyu uzun göstermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…