- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İştah açıyor kereta..O zaman çok güzel olmuş ondan dayanamamışsın. Neyse bişey olmaz ya...
Ben un ve patates olunca çok yiyorum. Yedikçe yiyesim geliyor.
Boş karbonhidrat bence o ya boşver. Ben eskiden tatlı krizlerine girerdim artık girmiyorum. Zamanla sen de unutursun arada sırada yersin. Eşinin haberi var mı diyet yaptığındanİştah açıyor kereta..
Ben bu bir haftadır çikolata yla savaştığım gibi patatesle de savaşıyorum.kızartmasını haşlamasını yemeklerini bayılırım yemeye. Bir haftadır bir kere yumurta kadar bi patates yedim
Bilmem ki. Sadece keyifsizlik mi. Halsizlik mi acaba.Ayy üzerim de anlamsız bi keyifsizlik var .
Çok uykum var ama uyumuyorum
Neden böyle oldum
Aynen bende biraz düzene girersem canımın istemeyeceğini düşünüyorum ..Boş karbonhidrat bence o ya boşver. Ben eskiden tatlı krizlerine girerdim artık girmiyorum. Zamanla sen de unutursun arada sırada yersin. Eşinin haberi var mı diyet yaptığından
Yok canım halsizlik değil de keyifsizimBilmem ki. Sadece keyifsizlik mi. Halsizlik mi acaba.
İyi yapmışsın ben söylemiştim ilk zamanlar. Psikolojik baskı oluşuyordu üzerimde. Sonra bıraktım dedim böyle iyiyim dedim çaktırmadan devam ettim. O aşırı zayıftı zaten iyice zayıfladı. Ben ondan zayıf olcam diye uğraşıyorum sanki benim uğraştıklarımın yarısı ona gidiyor.Aynen bende biraz düzene girersem canımın istemeyeceğini düşünüyorum ..
Eşimin haberi yok canım ..
Dün İşten gelirken ceketinin cebinden kocaman kare bir fıstıklı çikolata çıkardı verdi
Aynı düzen sevinip teşekkür ettim ama yemedim
En sevmediğim insanİyi yapmışsın ben söylemiştim ilk zamanlar. Psikolojik baskı oluşuyordu üzerimde. Sonra bıraktım dedim böyle iyiyim dedim çaktırmadan devam ettim. O aşırı zayıftı zaten iyice zayıfladı. Ben ondan zayıf olcam diye uğraşıyorum sanki benim uğraştıklarımın yarısı ona gidiyor.63 kilo olmuş ya 63 kilo erkek mi olur diyorum napcan kiloyu diyor. Bir de yer ki sorma. 1 ekmek yer nerden baksan 1 oturuşta
Aynen ben de çabuk alıyorum ya. Ben mutfağın önünden çok geçsem kilo alıyorumEn sevmediğim insan
Yiyip de kilo almayanlar
Ben akşam dan beri bir kase fazla çorba içtim diyorum , herkes onu ekmekle yiyo kilo almıyo. Haksızlık bu
İlahi Anka güldürdün beniAynen ben de çabuk alıyorum ya. Ben mutfağın önünden çok geçsem kilo alıyorum
Öyle amaİlahi Anka güldürdün beni
Güne meyhane pilavıylanmı başladın canım
Gofret neliydi
Gpft
Gofreti görmemişim ben
Aynen ben de çabuk alıyorum ya. Ben mutfağın önünden çok geçsem kilo alıyorum
Çok uykun olduğundan canımAyy üzerim de anlamsız bi keyifsizlik var .
Çok uykum var ama uyumuyorum
Neden böyle oldum
Tam istediğim melek insanEşimin haberi Yok çünkü kilolu olduğumu düşünmüyo.
Çok kilo aldım falan diyince başka hiç derdin yokmu diyo
diyet yapıp sevdiğim şeylerden kendimi zorla alıkoymama kızıyo .
Benimki de türünün nadide örneklerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?