Teşekkürler tatlımGirme canım listeye istersen. Burada kal ama. Bizde seni çok sevdik
Canımmm hoş bulduk,süper hiç kaçamak Yok spor da var devam böyleCanım seni de etiketleyecektim. Unutmuşum.
Hoşgeldin.Umarım daha iyisindir.
Pazartesi sendromu yaşıyorum şu an. Ay bir yorgunluk yarım gün çalıştım oysaki
Menümü vereyim
Sabah 9:00
2 haş yumurta
Öğle 13:00
180 gr ızgara somon
Akşam 17:00
1 kase ev yoğurdu
Su 1 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Üffff çok sinir bozucuKarbonhidrat su tutuyor, biz kisinca atıyoruz o suyu. Karbonhidrat alınca su da ekleniyor üstüne, al sana 2 dilim kek 1 kilo.
Tamam canım güzel yöntemPazartesi ve cuma canım. Pazartesi tartılıyoruz ki hafta sonu kim kaçamak yapmış kim diyetine dikkat etmiş ortaya çıkıyor. Bakınız @kelekkarpuz kaçamağın dibini bulmuş.@zeynepbbb azcık yemiş. @hergaf çok dikkat etmiş.
Canım karbonhidrat çok değilmi9 hamur kızartması kepekli undan 5 kibrit kutusu
1 haşlanmış yumurta
15
1 kase aşure
18
2 YK pilav
Şu 1 lt var yok. Midem iyi değil.
Bu menü bizi ipe götürür bence9 hamur kızartması kepekli undan 5 kibrit kutusu
1 haşlanmış yumurta
15
1 kase aşure
18
2 YK pilav
Şu 1 lt var yok. Midem iyi değil.
Anladım canım. Arada olur ertesi gün telafi edersin. İki ileri bir geri öyle böyle hedefe ulaşacağızkiz ne tam bugday unundan yufkasi. Burda ekmek bulunca opup basima koyuyomTurklerle takilmadigimda problem yok. Ne zaman 2 turk bi araya gelsek, yemegin dibine vuruyoruz.
Canım suyun ve sporun bana 10 çeker. Örnek alınası.Menüm;
Sabah 08.00 tam buğday ekmeğine tost domates ve peynirli
Ara 10;00 Bir avuçtan biraz fazla kuru yemiş, dört adet petibör bisküvi
Öğlen 12:30 Bir adet lahmacun ve ayran
Akşam 19:00 5yk bezelye ve bir kase yoğurt
2litre su
30 dk zumba
50 squat
50 mekik
Ablanda olsa uzak dur canım ben öyle yapıyorum yoksa huzur filan kalmayacak. Annem eşime takmış elinden else boşatacak. Kendi durumları iyi maddiyat olarak. Eşimin mesleği var babasından kalacak evi arabası maaşı iyi ama yaranamıyo. Neden malı mülkü çok değil bizimki kadar diye ellerinden gele boşatacaklar 2 çocukla. Ben uzak duruyorum anneme onlarda bana. Kızıyorlar beş kuruş vermiyorlar aynı el gibi davranıyorlarYa böyle de curutuyor lar insanı varya yuregim tükendi.Hayır herkes senin istediğin gibi davranamaz sana.herkes le kavga edemezsin kız abimgil i falan da adamların başını belaya sokuyor.herkesin çocuğu yuvası var.ay ne bileyim yüreğim şişti.konusmuyorken daha rahatti kafam.
Kaptan sen ne yedin ne içtin bugün. Anlatgulenyuzumsunsen menü nirede
Yağlı yemek yiyemedim, sulu mulu, sanki adet değilim de hamileyim. Ağzıma ara ara atarak beslendim bugün. İse yarar bir aşuredrki nohut ve fasulye bir de yumurta.Bu menü bizi ipe götürür bence
Hamur kızartması 5 tane he, 9 yeme saatim. Yanlış anlaşılmasın da.Bu menü bizi ipe götürür bence
Al işte bak.tamam buyugumuz atamiz onlar ama seninde çocukların var.bosasan iyi mi olacak yani.Allah yardimcimiz olsun ya.zor karakterler cokk zorAblanda olsa uzak dur canım ben öyle yapıyorum yoksa huzur filan kalmayacak. Annem eşime takmış elinden else boşatacak. Kendi durumları iyi maddiyat olarak. Eşimin mesleği var babasından kalacak evi arabası maaşı iyi ama yaranamıyo. Neden malı mülkü çok değil bizimki kadar diye ellerinden gele boşatacaklar 2 çocukla. Ben uzak duruyorum anneme onlarda bana. Kızıyorlar beş kuruş vermiyorlar aynı el gibi davranıyorlar
Telafisini yapmamız lazım.yarını spor günü ilan edelim benceGerçi doğrusu da eğrisi de ofsayt...
Benim adetler fazla oluyor, 2-3 gün toplayamam kendimi. Yoğun günlerim geçince yapacağım tabii ki.Telafisini yapmamız lazım.yarını spor günü ilan edelim bence
Hamur kızartması 5 tane he, 9 yeme saatim. Yanlış anlaşılmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?