Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canımmm hoş bulduk,süper hiç kaçamak Yok spor da var devam böyle

Menüm;

Sabah 08.00 tam buğday ekmeğine tost domates ve peynirli

Ara 10;00 Bir avuçtan biraz fazla kuru yemiş, dört adet petibör bisküvi

Öğlen 12:30 Bir adet lahmacun ve ayran

Akşam 19:00 5yk bezelye ve bir kase yoğurt

2litre su
30 dk zumba
50 squat
50 mekik

kiz ne tam bugday unundan yufkasi. Burda ekmek bulunca opup basima koyuyom Turklerle takilmadigimda problem yok. Ne zaman 2 turk bi araya gelsek, yemegin dibine vuruyoruz.
Anladım canım. Arada olur ertesi gün telafi edersin. İki ileri bir geri öyle böyle hedefe ulaşacağız
Türklerden uzak dur

Canım suyun ve sporun bana 10 çeker. Örnek alınası.

Allahım kuruyemiş mi görüyorum. Ay ölürüm onlara. Hayatta tek istediğim dilediğim kadar kuruyemiş yiyip kilo almamak

Ablanda olsa uzak dur canım ben öyle yapıyorum yoksa huzur filan kalmayacak. Annem eşime takmış elinden else boşatacak. Kendi durumları iyi maddiyat olarak. Eşimin mesleği var babasından kalacak evi arabası maaşı iyi ama yaranamıyo. Neden malı mülkü çok değil bizimki kadar diye ellerinden gele boşatacaklar 2 çocukla. Ben uzak duruyorum anneme onlarda bana. Kızıyorlar beş kuruş vermiyorlar aynı el gibi davranıyorlar

Al işte bak.tamam buyugumuz atamiz onlar ama seninde çocukların var.bosasan iyi mi olacak yani.Allah yardimcimiz olsun ya.zor karakterler cokk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…